Kaksi potilasta, se vähän isompi ja pienempi

Hei oottehan te pysyneet terveinä? Syötte paljon vitamiinipitoista ruokaa päivittäin, liikutte arkena sopivan ahkerasti ja pyritte nukkumaan hyvin? Niin ja no, eihän nuokaan kolme pointtia aina takaa, että pysyisi terveenä. Toiset sairastuu helpommin, toiset vähän harvemmin. Meillä on täällä kaksi potilasta, toinen kuulema orastavassa miesflunssassa, toinen ei tosiaan oo kuullut vielä sanaa miesflunssa. Pienemmällä nenä valuu ja yöllä itkettää, mutta heti aamu neljältä on aikaa aloittaa ralli ympäriä kämppää. Ei heti uskoisi, että on muka kipeänä. Mitä nyt voimat loppuu nopeammin ja kiukuttaa enemmän.

Mutta mites meillä taas ollaan kipeenä? Viimesen vuoden aikana on sairastettu monet flunssat ja vatsataudit. Kyllä me syödään ihan perustervettä ruokaa, aamuisin jokaisella on lasissa perusterveelliset smoothiet (vihreetä ja vähän jokaista väriä lasissa!) ja päivän aikanakin syödään kunnollista kotiruokaa. Okei, unet on tietty aika vähissä ja kunnollista urheilua ei tule harrasteltua nykyään juurikaan. Pideän sormet ristissä, että itse en saa tätä samaa tautia. Haluaisin uskoa, että kun imetys on vähentynyt, niin mun oma normaali tilani taas palautuisi, eli etten juurikaan sairastele. Ennenhän en ole sairastellut juuri koskaan, en edes lapsena, voisi siis kuvitella, että jatkossakaan sitä ei enää tule tapahtumaan.

En oo muuten vielä keksinyt yhtäkään syytä sille miksei voisi syödä terveellisesti, kiire kun ei sille ole mikään syy. Laiskuus on hyvä syy, mutta siitä voi tietty hankkiutua päätöksellä eroon. Uni on tietty aina ollut se suurin haaste omassa elämässä aina ja sitä ei niin vain päätöksellä pääse parantamaan. Liikuntakin on ollut aika vähissä, varsinkin se rankempi sellainen. Ja kun väsyttää, ei ole edes syytä urheilla. Siksipä tuo kolmen satsi hyvinvoinnin lääkettä pitäisi saada kuntoon kokonaisuutena, ei vain pieninä osina. Eiköhän se tässä pikkuhiljaa taas, toivotaan tosiaan etten itsekin sairastu samaan tautiin kun pojat. Sormet on visusti ristissä.

Paljon vitamiineja lautaselle ja mukiin, eiks vaan. Pysykääs terveenä! :)

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s