Alkukesän satoa

IMG_8058DSC01741DSC01883

IMG_7933

IMG_7777

IMG_7267IMG_7352DSC01677

DSC01653DSC01644

IMG_7913

Nämä kuvat kertovat tarinaa tästä kesästä. Näistä valoisista päivistä, auringosta ja siitä miten paljon oon elämästä nauttinut ihan jokaisena päivänä. Koneella istuminen ei ole ollut tämän kesän juttu, mutta kuvia on onneksi kertynyt satoja ja ihania muistoja on jo vaikka kuinka monista juhlista, mökkireissuista ja muista hetkistä ystävien ja perheen kanssa. Tämä kesä on ihan uudenlainen ja jos ennen istuttin yömyöhään Jazzeilla skumppalasi kädessä ja mökin laiturilla ottamassa aurinkoa kirjan kanssa, niin tänä kesänä kaikki on mennyt aivan toisin.

Alkukesän ehdottomat kohokohdat on olleet sellaisia, joissa oma poika on mukana ja on päässyt kokemaan uusia asioita perheenä. Aikaa ystävien kanssa arvostaa myös aivan uudella tapaa, sillä ne hetket kun saa viettää rauhassa jutellen aikuisten juttuja ja keskittyen vain ihmisiin ympärillään (ilman lasta) ovat harvinaista herkkua. Oikeastaan en enää edes muista mitä se oli, kun lasta ei vielä ollut. Siitäkin on jo hei kymmenen kuukautta aikaa. Huh, kylläpä aika on taas mennyt vauhdilla!

Mutta, nyt jaloissa pyörii taas juuri herännyt pieni mies ja hän vetelee mua varpaista ja huutelee seuraansa. Ensin me syödään ja siitä jatketaan kohta ulos aurinkoon. Siellä on ihana ihana paiste siniseltä taivaalta ja suunta olisi rannalle. Meidän arkea pääsee muuten seuraamaan Instagramin kautta päivittäin, vaikka mua täällä ei niin usein kesän aikana näe. Klikkailes itsesi siis nimimerkkiä Marissaleh seuraamaan niin näet videopätkiä ja kuvia meidän päivistä, vaikka täällä hiljaista olisikin. :)

Ihanaa kesän jatkoa sinne kaikille! Pus! <3

6 thoughts on “Alkukesän satoa

 1. Ihania kesäkuvia! Mä en ole instagramissa, mutta mietin pitäisikö sinne liittyä jotta pääsisin seuraamaan teidän arkea. Täällä kovasti käyn katselemassa olisiko kuulumisia tullut, mutta sieltä niitä näkisi useammin :) Aika on mennyt hurjaa vauhtia kun teillä ollaan jo 10 kuukautta ja meillä täytettiin tänään tasan 1-vuotta :)

  Tykkää

  1. Heii, sun pitää ehdottomasti liittyä sinne…tosin se on kyllä aika koukuttava sovellus ;) Jos liityt, niin tuu kommentoimaan ja pääsen seuraamaan sitten teidänkin arkea jos innostut jotain kuvia ottamaan :)

   Onnea pikkuiselle <3 <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s