Viikko Kiinassa, some kiinni ja jalat liikkeelle!


Huomenia! Tätä postausta lukiessasi me ollaan mitä luultavammin jo koluamassa Shanghain kuumia katuja ja ihmetellään kaupungin korkeita taloja. Perjantaina lento nimittäin vei meidät kohti Kiinaa ja lauantaina aamuna me saavutaan perille. Mukana matkassa on meidän pieni perhe ja mun äitini, eli Allun nonna. Viimeiselle kohde on tuttu ja meille muille ihan uusi. Jännityksellä siis ootellaan, että mitähän matka tuo tullessaan!

Mitä odotuksia meillä on Shanghaista? Tiedän ainakin sen, että Kiinassa on ihan super hyvää ruokaa ja odotan tosi innokkaana mitä kaikkia eri makuja pääsen maistamaan. Odotan jännityksellä miltä tuntuu olla ihan hullun väentungoksen keskellä ja miten me totutaan aikaeroon. Ollaan jo päätetty, että eletään enemmän Suomen ajassa, sillä Kiinassa on tosi kuuma, joten voi olla hyvä painottaa menoja enemmän iltaan. Uskoisin, että siellä kaikki on auki myöhään ja voidaan hyvin liikkua enemmän iltasella?

Kiinassa ei toimi somet yhtään (tietääkseni) ja koska aikaa on koneella luultavasti vähän, jätin taas koneen kotiin reissun ajaksi ja siksi tämäkin ajastettu postaus. Oon kirjoitellut pari postausta lisää ensi viikolle, sillä musta tuntuu etten muuten ehdi ikinä kirjoittamaan teille kaikkea mitä mielessä on. Mulla on niiiiin paljon postausideoita jatkuvasti, että kaikki se hukkuu tuonne mieleen, jos pidän liian pitkiä taukoja julkaisujen kanssa. Jos vain aikaa olisi enemmän, kirjoittaisin teille muutenkin joka päivä jotain. Kommentteihin palaan sitten ensi viikonloppuna viimeistään ja Kiinan reissusta kuulette sitten tottakai lisää. :)

Nyt kuitenkin, hauskaa reissua meille ja teille kaikille ihanaa kesäkuun alkua Suomeen! Halit! <3

4 vastausta artikkeliin “Viikko Kiinassa, some kiinni ja jalat liikkeelle!

 1. Äitini on käynyt useasti Kiinassa ja tykkää maasta erittäin paljon! Itsellä ei sinne koskaan ole ollut suurta hinkua matkustaa. Odotan kuitenkin kovastin kertomuksia matkasta. Ehkä mielini muuttuu :) Mukavaa lomaa!

  Tykkää

 2. Mistä tuo ihana kuva on otettu? :)

  Tässä olen selaillut blogisi matkaosiota ja etsiskellyt vinkkejä, kun ensi vuodelle olisi kaukomatka suunnitteilla. Haaveena olisi turvallinen paikka, jossa ei olisi liikaa ihmisvilinää ja luonto lähellä, mutta kuitenkin siisti ja tasokas kohde :) Samoin suht.edullinen kaukomatkaksi.

  Tykkää

  1. Moi Jenni! Se on otettu Thaimaasta, mutta nyt en yhtään muista saaren nimeä jossa oltiin. Thaimaa nyt tietty aina on edullinen kohde, mutta on niitä muitakin. Vaikea vinkata näin nopeasti mitään tiettyä kohdetta, mutta onko teillä toiveena minkälainen paikka muuten? Lämmin kohde? Kaupunkin vai ranta? :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s