Aamu Valenciassa

DSC05065 DSC05066 DSC04932 DSC04938

Olisinpa aina aamureipas. Olisinpa joka aamu niin energiaa täynnä, että saisin jostain revittyä kunnolla vauhtia ja kuskaisin itseni ulos heräämään. Ennen olin juuri sitä, mutta nykyään tuntuu, että jään huomattavasti mieluummin sänkyyn makoilemaan. Kyllähän tekin siellä tiedätte, miten paljon nautin liikkua aamuisin ja miten juuri aamut on se mun juttu. Jostain syystä viime kuukausina oon päässyt pahasti laiskistumaan ja vaikka tiedän miten hyvän fiiliksen aamun reippailu tekee, sitä ei enää tapahdu yhtä usein. Jotenkin sitä vaan jää makaamaan sinne sänkyyn tai menee keittämään suoraan kahvia. Ja no, eihän sekään ole huono tapa aloittaa aamu. Kahvikuppi on muutenkin mun paras kaverini, hih.

No, ehkä se on se, että kaipaan nykyään seuraa aamuisin ulos. Jos Ville ei lähde, niin en mäkään jaksa sitten yksin nousta. Siinä sitten helposti pari tuntia makoilen sängyssä ja odotan että toinen herää. Kirjoittelen, juon kahvia, olen vain. Ja sitten me ehkä aamiaisen jälkeen mennään lenkkeilemään. On sekin kivaa, mutta ei silti ihan sama asia. Jostain syystä juuri ne aamun ensimmäiset hetket on ihan erilaisia ja on ihanaa mennä katsomaan kun kello seiskan aikaan kaupunki on vasta heräämässä ja on rauhallista. Tai no, kuten ehkä kuvista näitte, ei täällä aikaisin aamustakaan ole kovin rauhallista. Puisto täynnä porukkaa ja heti seitsemältä. Eilenkin aamulla me ihmeteltiin, miten paljon aamuvirkkuja siellä on meidän kanssa liikkeellä. Kaikilla oli kauhea vauhti päällä ja oikein tunsin, miten se energinen fiilis tarttui samalla muhunkin.

No, ihanaa että me eilen päästiin ylös sängystä niin aikaisin. Itseasiassa, nyt painan tämän tekstin julkaise nappia ja painun ulos ja innoissani teen sen jo toista aamua peräkkäin. Villekin oli nimittäin eilisen aamun energiasta niin innoissaan, että se päätti laittaa oikein kellon soimaan ja ilmoitti, että jatkossa mennään taas melkein joka aamu lenkille. Vai olinkohan se minä joka niin ilmoitin? No, kumpi meistä ikinä olikin, niin yritys on ainakin hyvä kymppi. Nyt äkkiä ulos ja hikoilemaan puistoon. Tästä tulee hieno päivä!

Virkeää aamua sinne täältä Espanjasta, mites teidän muiden aamulenkit sujuu? :)

 

2 vastausta artikkeliin “Aamu Valenciassa

  1. Aamulenkeistä jää kyllä aina niin kiva fiilis :)! Ihan ehdoton jos töihinkin menee iltavuoroon niin käy aamulla vähän urheilemassa niin jaksaa hyvillä energioilla painaa töitä :).

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s