Terveellinen aamiainen

 

IMG_5828

Vai pitäisiköhän tuossa otsikossa lukea terveellinen iltapala? Heräsin tänään nimittäin ihan väärällä jalalla, tunsin sen jo heti silmiä avatessa, että nyt ei tainnut eilen mennä kaikki kuten piti. Me syötiin illalla sellaisessa surullisen kuuluisassa punaista logoa kantavassa pikaruokaravintolassa hampparit ja siihen päälle vielä vähän lakuja ja suklaata. Eli ei ihan kovin terveellisesti, kuten normaaleihin tapoihin kuuluu. Koko päivä oli ollut jotenkin niin kaoottinen (kerron tästä myöhemmin :D ) että ilmeisesti meille molemmille maistui illalla hetki ihan vaan rauhassa leffan äärellä ja roskaruoan parissa. Ei edes jatsettu miettiä mitään muuta, jompikumpi taisi ehdottaa possuilua ja siihen se sitten meni. Se ei vaan ollutkaan niin hyvä juttu kun asiaa miettii uusilla silmillä seuraavana päivänä. En muistanut, että jos illalla ei syö hyvin, niin aamulla on tosi paha mieli. Vatsa on vähän kipeä, mieli on hitusen maassa ja tekisi mieli vaan nukkua vielä uusiksi. Jos päivän saisi sillä alkamaan uudestaan vähän paremmin fiiliksin? 

Vedät hetken happea, katsot vaikka muutaman hörönaurua aiheuttavan sketsin youtubesta ja aloitat kaiken ihan alusta.

No, eipä kai jokainen päivä ja aamu voi olla vain niitä vaaleanpunaisia hattaroita ja unelmia, kuten yleensä kai tunnun teille kirjoittavan ja kertovan. Joskus pitää olla vähän äkäpussi. Tosin jos siitä olosta tahtoo eroon, voi päivän aloittaa parhaalla mahdollisella tavalla, eli lähtemällä kävelylle ulos. Se piristää aina. Jos taas oli niin kiukkunen aamulla, että sitäkään ei saaanut aikaiseksi vaikka yritti (minä tänään!) niin toinen hyvä vaihtoehto on hyvä ja terveellinen aamiainen. Se on ehkä sittenkin keinoista se paras. Jos on syönyt huonosti vaikka kokonaisen viikon, tai vaikka vaan sen yhden illan, niin paras keino on startata päivä heti hyvin energioin. Ei kun siis kippoon jotakin hyvää aamiaista ja päivälle uusi alku. Vedät hetken happea, katsot vaikka muutaman hörönaurua aiheuttavan sketsin youtubesta ja aloitat kaiken ihan alusta. Kyllä se siitä hei lähtee taas.

IMG_5824IMG_5825

Lupaan se toimii. Samat keinot on tänään käytössä täälläkin, meillä on puuroaamu menossa ja lisäksi lautasella on vähän omppua ja juksua. Namnam, kyllä tästä vielä hyvä päivä tehdään. Jos ei muuten, niin katsomalla vähän lisää sketsejä ja kävelemällä sen jälkeen kohti Nizzan upeaa rantaviivaa. Niin, mehän tosiaan saavuttiin eilen Nizzaan, ehkä sen jo pitäisi aiheuttaa pieniä ilon väristyksiä ja hymyjä? Pois siis kiukkupeikot ja muut turhat äkäilyt, eiköhän tästä vielä hyvä lauantai saada aikaiseksi! ;)

Unisia terveisiä Nizzasta, muistakaas starta päivä terveellisellä energialla! <3 

ps. kauhee ikävä ollut jo pari päivää oman kodin aamiaisia. Ihania omia kulhoja, jotka on täynnä omia rahkamössöjä sun muita sörsseleitä. Ah, tulee muuten jo freshi olo niitä miettiessä <3

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s