Pikaiset kuulumiset Wienistä!

DSC01498Huomenta! Täällä juuri heräillään, kello on vähän yli kuusi ja aamiainen on jo hotellillla startannut. Tässä me vähän mietitäänkin unisina, että pitäisikö tehdä pieni kävely ennen aamiaista. Tekisi mieli saada vähän raikasta ilmaa ennen kahvia ja herättää vatsa nälkään. Saavuttiin eilen Wieniin junalla ja ehdittiin koko ilta imeä mahdollisimman paljon sen vauhdikasta energiaa itseemme. Erikoista olla kuukauden jälkeen paikassa, jossa kuuluu autojen ääntä ja ihmisiä tulee vastaan törmäämiseen asti. Oltiin niin pienessä tuppukylässä viimeiset viikot, että tämä kaupunki tuntuu juuri nyt ihan jäätävän isolta ja melkein ihmetyttää kaikki tämä meno ja meininki. Pakko silti sanoa, että hälinä tuntuu hyvältä ja on todella jees olla taas ihmisten ilmoilla!

Ikkunasta pilkahtaa aamuinen aurinko, tänään näyttäisi olevan hyvä päivä käppäilyyn kaupungilla. Eilen oli kylmä viima, joten tuo aurinko piristää varmasti ja uskon, että tänään saa jo vähän parempia kuviakin, kun ei tarvitse varoa sadetta tai jäätyviä näppejä. Vähän kyllä pelottaa, että missähän tuolla uskaltaa kävellä, kun eilenkin jo heti ensimmäisen kymmenen minuutin aikana iski silmäni mitä ihaninpaan laukkuun erään kaupan ikkunassa. Pitäiskö ostaa? No en ostanut. Ihan kaikkea kun ei voi mukanaan raahata, eikä mulla taida riittää selitykset, että miksi tarvitsen vielä yhden laukun, kun loput 30 on kotona varastossa laatikossa. ;)

Tänään kuluteen jalkoja kävellen pitkin Wienin katuja, mutta sen lisäksi haaveilen tälle päivälle lyhyestä juoksulenkistä (ehkä spurtteja?), hyvästä lounaasta, hyvästä kahvista ja mahdollisesti palasta Sacher kakkua. Ihan pieniä juttuja, helppoja toteuttaa.

Ihanaa keskiviikkoa! 

 

6 vastausta artikkeliin “Pikaiset kuulumiset Wienistä!

 1. Tämä teidän reissu on niin siisti! Mietin, että miten kuskaatte tavarat/minkä verran teillä on matkassa? Laskettelemassa tarvii kuitenki paksumpaa vaatetta, ja mukana täytyy varmaan olla kenkiäkin ehkä useammat kuin yhdet? :D

  Tykkää

  1. Hih, no samaa mieltä! Aivan mahtavaa nähdä useita paikkoja :)

   Oonkin tainnut mainita joskus aiemmin, että asusteltiin eka kuukausi meidän perheen asunnolla? Tämä helpotti tosi paljon asioita, koska siellä mulla on valmiina jo laskukamat ja talvivaatteita. Jätettiin sinne myös nyt joitain vaatteita ja kirjoja, koska mennään takaisin vielä huhtikuussa. Silloin lähdetään kohti lämpimämpiä maisemia,joten voi taas joistain vaatteista luopua ja ottaa mukaan vain tärkeimmät. Rinkat selässä siis kuljetaan, niihin mahtuu juuri se tavaramäärä, jota reissussa tarvitaan. :) Jos ei tuota asuntoa olisi ollut, niin oltaisiinkin oltu vähän pulassa.. Tai no, sitten olisi ollut pakko liikkua autolla koko reissu. Suksia ei oikein muuten rahdata, ei ainakaan mun kärsivällisyydelläni :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s