Ystävänpäivänä…

IMG_1912

Aion olla kiitollinen ajastani täällä ja hymyillä mahdollisimman paljon.

Aion antaa ajatuksen jokaiselle ystävälleni. Niille tärkeille tyypeille, joita täälläkin ikävöin ja joita en voinut jokaista pakata mukaan. Terveisiä murut, olette rakkaita ihan joka päivä <3

Tänään aion erityisesti olla kiitollinen siitä, että elämässäni on niin paljon hienoja ihmisiä, joihin tukeutua. Enkä sano, että se paljous siinä olisi se kiitoksen aihe. Jokaisen antama panos osana elämääni on. Välittäminen, luottamus ja yhteinen aika.

Aion herkutella tänään enemmän kuin pitkään aikaan. Olen jo miettinyt ruokalistan valmiiksi ähkyä varten, hih.

Ystävänpäivänä aion lasketella useamman tunnin ja saunoa pitkään. Illalla lupaan pestä pyykkiä. Sekin on oikeastaan aika kivaa silloin, kun sille on aikaa. Viikkata puhtaat pyykit, laittaa ne paikoilleen ja nauttia puhtaudesta <3

Aion olla lähellä miestäni ja muistaa, että tänään ei saa kiukutella. Siis ainakaan tänään. Jos tänään olisin vain oikein ystävällinen, kiltti ja rakastava. Ainakin tänään.

Tänään pitäisi jokaisella olla velvollisuus laittaa viestiä jollekkin läheiselle. Vaikka sitten siskolle tai esimerkiksi salaiselle ihastukselle. Mitäpä siinä häviää, pahimmassa tapauksessa toiselle tulee hyvä mieli. Yllätetty jopa. Laitathan sinäkin? Minäkin laitan, myös niille joille tulee harvemmin viestiteltyä. :)

Ihanaa ystävänpäivää juuri sinulle siellä! <3 <3 <3

3 vastausta artikkeliin “Ystävänpäivänä…

  1. Heh, mä taisin laittaa 15 vuotta sitten ystävänpäivätoivotuksen mun silloselle ihastukselle, josta noin kuukauden päästä oli tullut poikaystävä ja jota tänä päivänä sanon mun elämän ekaksi rakkaudeksi ;) Joskus se tosiaan kannattaa! :D

    Ja sydän sulle <3

    Tykkää

  2. Mä päätin tänä vuonna lähettää yhdelle läheisimmistä ystävistäni ihan vanhan kunnon postikortin! Oli kuulemma ollut mukava yllätys! <3 Muutamalle muulle tärkeälle ystävälle laiton viestiä ja kerroin kuinka tärkeitä ne mulle on! <3

    Ihanaa ystävänpäivää Marissa! :) <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s