Päivä käyntiin vitamiiniähkyllä!

DSC00975DSC00967 DSC00968 DSC00971 DSC00973Siinä sitä upeaa aamiaista! Eikö näytäkin houkuttelevalta? Aamiaiseni nautin tällä reissulla hotelli Westinissä, jossa on aivan älytön määrä kaikkea herkkulista tarjolla. Tuo vihreä tiski pysäytti katseeni ensimmäisenä, siitä kun saa tilattua vaikka minkälaisia mehuja tai ottaa tehoshotin muun aamiaisen kylkeen. En ole itse niin mehujen ystävä, mutta join silti ihana makuista greippimehua ja otin lautaseni täyteen tuoreita hedelmiä. Taisin saada koko päivän tärkeimmät vitamiinit kerralla, loppupäivän voikin varmaan siis vain herkutella ;)

Aamiaisella tarjoillaan kymmenistä pöydistä kaikenlaista muutakin (kuten kymmentä erilaista jäätelöä! :D ) mutta niistä ei tuolla hämyssä oikein saanut kuvia. Paljon matkustaneena täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti yksi parhaista aamiaisista jolla olen koskaan ollut. Monipuolinen, raikas ja sellainen, josta jokainen löytää aivan varmasti jotain. Oli kyseessä sitten herkuttelija, joka tahtoo lettuja nutellalla ja jäätelöä tai sitten joku, joka haluaa syödä vähän terveellisemmin. Kaikille todellakin on jotain. Loistava tarjonta, harmi, että on enää yksi aamu jäljellä. Kukahan toisi kotiinkin aamiaiselle tällaiset hedelmävadit ja vihannekset valmiiksi pilkottuna. ;)

Tänä aamuna jäi sali väliin, koska jostain ihmeen syystä mua sattui joka paikkaan aivan liikaa. Siis aivan joka paikkaan ja kävely on jälleen sellaista ankkamaista vaappumista, hehe. Ilmeisesti tekisi ihan hyvää treenata vähän useammin kuin vain kerran ikuisuudessa, koska nyt täytyy taas odotella ainakin huomiseen, että pystyy tehdä mitään. Tein eilen salilla kevyen kiertohajoittelutreenin ja lopputuloksena mua sattuu pohkeista hartioihin saakka. Ihan hyvää kipuahan se on, mutta olisi kivempi viettää tämä päivä, jos voisi kävellä edes normaalisti. Yritin jo venytellä kipuja pois, mutta se tuntui vain pahentavan tilannetta. Olisi ehkä voinut aloittaa vähän kevyemmin pitkän tauon jälkeen? :D No, ehkäpä tänään voi ottaa hieman kevyemmin. Lähes koko päivä tiedossa kävelyä, joten eiköhän siinäkin jo kerry terveellinen määrä liikuntaa.

Raikasta alkavaa päivää! 

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Päivä käyntiin vitamiiniähkyllä!

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s