Good morning from Dubai!

DSC00978Yksi onnekas Marissa kirjoittelee teille aamiaspöydästä, joka syödään tänään Dubain kauniissa maisemissa. Instagramista olettekin ehkä jo ehtineet bongata, että lennätin itseni lauantaina tänne? Jos ette, niin täällä jokatapauksessa ollaan ja eilisen koomailun jälkeen olen myös jälleen hereillä, hehe. Dubaihin lennetään jostain syystä vain kummallisia yölentoja, jotka ovat perillä aamuyöllä, joten unet jäivät täysin väliin eilen. Onneksi sain viime yönä nukuttua kunnolla ja kävin jo aamusta salillakin etsimässä kadonneita lihaksiani. Epäilen ettei yhtäkään ollut enää tallessa, mutta onneksi tässä on koko vuosi aikaa etsiä niitä. Onneksi niitä saa kovalla treenillä takaisin ;)

Edessä siis vielä kolme päivää upeita maisemia ja hyvää seuraa. En ehtinyt teille viime viikolla kertoa, mutta omassa arjessa tapahtui aika suurikin muutos, joka mahdollisti tämänkin reissun. Vietin perjantaina viimeistä työpäivääni. Vuoden kestänyt matka kivassa työpaikassa päättyi ja nyt on aika katsahtaa vähän erilaiseen tulevaisuuteen. Jatkan töitä tästä eteenpäin kirjoittamisen parissa, eli siis oman yrityksen voimin. Alkuun nyt ainakin, katsotaan mitä tulevaisuus tuo, hih. Vaikka seisonkin tällä hetkellä vielä osittain tyhjän maan päällä, niin opitimismia mussa riittää. Olen valmis kaikkeen uuteen ja tiedän, että kun annan sille mahdollisuuden, se kaikki tulee aivan varmasti myös tapahtumaan. Uskoa, voimia ja toivoa siis riitää. Tästä vuodesta tulee aivan varmasti upea!

Kirjoittelin teille viimeisessä tekstissäni tasapainoisesta arjesta ja tämä oli itseasiassa pieni alustus siihen, miksi tein tämän päätöksen. Ihana työpaikka oli vaihdettava, sillä jotain arjestani puuttui. Työstä puutui jotain itselleni tärkeää, enkä ollut täysin onnellinen. Tasapaino alkoi samalla vähän kadota, sillä mietin jatkuvasti sitä, miten haluaisin elämäni muuttuvan. Teen kaiken aina sydämellä ja koska en voinut vakuuttua, että olin siinä hetkessä täysin onnellinen, tein lopulta päätökseni lähteä kohti uusia haasteita. Tahdoin saada arkeni sykkimään jälleen täydellä sykkeellä, joten päätös oli varma. Taakse jäi monia aivan ihania tyyppejä ja jopa muutama kyynel, mutta kuten sanottu, tulevaisuus näyttää kirkkaalta ja upealta. Vuosi 2016 tulee olemaan yksi parhaista vuosista koskaan. Täytyy vain antaa muutokselle mahdollisuus ja hypätä mukaan. Ties mitä kaikkea jännittävää vielä tapahtuu. :)

Täytyy vain antaa muutokselle mahdollisuus ja hypätä mukaan

Vuoteen tulee sisältymään paljon muutoksia, joista kerron teille myös tämän viikon aikana. Tämä lyhyt päivitys riittäköön tähän aamuun, on pian pakko jatkaa päivääni, ettei nejän päivän reissustani mene yhtään sekuntia hukkaan ja ehdin katsella mahdollisimman monet hetket tätä kaunista kaupunkia. Jos yhden päivän jälkeen olen aivan rakastunut. Niin kaunis kohde ja ystävällisiä ihmisiä kaikkialla! <3

Kahvikuppini onkin sopivasti tyhjä, joten on aika siirtyä syömään. Hotellini aamiaisapöytä on yksi parhaita jossa olen koskaan ollut, pakko saada teille siitä pian kuvia. Aivan ihanat tarjoilut ja niin paljon erilaisia vaihtoehtoja terveellisestä ei niin terveelliseen! ;)

Energistä alkavaa viikkoa! 

2 vastausta artikkeliin “Good morning from Dubai!

  1. Onpas hauska sattuma! Me ollaan mieheni kanssa jännitetty koko loppuvuosi nyt alkaneita uusia töitä, tammikuu toi ihan uuden elämän. JA oltiin Dubaissa matkoilla välissä. :) Hieno paikka, oletko jo siihen suurimmalle ostarille ehtinyt? Suosittelen ;)

    Tykkää

  2. Ihan mielenkiinnosta kyselen, että kun sanot tekeväsi töitä kirjoittamisen parissa niin tarkoitatko vaan tätä blogia vai teetkö muitakin kirjoitusjuttuja? Itsekin pidän kirjoittamisesta, haaveilen silloin tällöin blogin aloittamisesta tai vaikka jonkin lehden toimituksessa työskentelystä, kolumnien kirjoittamisesta jne. :) Ymmärrän toki, jos et halua avata työjuttujasi enempää. :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s