Piristystä arjen harmauteen!

Tällä viikolla on ollut monesti sellainen olo, että nyt kaipaisi jotain piristystä tähän pitkään jatkuneeseen synkkyyteen. Aiemmat viikot kun on olleet niin kauniin aurinkoisia, eikä oo tarvinnut juuri sateen ropinaa kuunnella. Onneksi on sentään vähän valoa päiväsaikaan, vaikka harmaata onkin, nää illat kun tuntuu niin hullun pimeiltä. Tuntuu, että päivä on nytkin jo ohi, vaikka kello on vasta viisi. Tekee vain mieli linnoittautua kotiin peittojen ja vilttien alle ja poltella kynttilöitä. Ne kun sentään tuo ihanaa valoa iltoihin <3

Mitä tulee arjen pieniin piristeisiin kynttilöiden lisäksi, niin olin tällä viikolla etsimässä meidän tuleviin työpaikan pikkujouluihin asustetta. Kuulun järjestelyporukkaan ja ollaan tänä vuonna laitettu pukukoodiksi, että pitäisi pukeutua juhlavasti ja samalla laittaa vähän bling blingiä päälle. Mulla ei kaapeissa löydy mitään sellaista, joten pakkohan se oli yrittää tuskastuneena pyöriä Kampin kauppoja läpi. Onneksi sain pari työkaveria mukaan etsimään, muuten olisin luultavasti luovuttanut jo ekan kaupan kohdalla. Tosin, se eka kauppa taisi kavereiden vinkkaamana olla Bikbok, joka osoittautui pelastukseksi. Jokaiselta rekiltä olisi voinut napata jotain sopivaa. Vinkkinä teillekin kaikille, että jos blingiä kaipaatte niin suunnatkaas sinne. Siellä ei mitään muuta myydä kuin loistetta ja väriä pikkujoulukauteen :)

IMG_4181Mitäs tykkäätte?

Vielä alaosan kun keksisi, niin olisi asu valmiina. Meinasin kyllä mennä vielä meidän äidin vaatehuoneelle vierailulle, jos sieltä löytyy jotain. Muistelen, että siellä olisi ehkä joku vähän pidempi malli, jota voisin lainata. Tuo kultainen paita on niin lyhyt, että en oo aivan varma saanko laitettua sitä päälle. Nuorempana napapaidat (eli vielä viime vuonna :D ) oli ihan jatkuvassa käytössä, mutta nykyään tuntuu, että niitä tulee vedettyä vaan koko ajan alas ja olo on epämukava. Enää ei tunnu niin luontevalta jos napa vilkkuu, vaikka se kuinka muotia olisikin. Pitääköhän siihen vain totutella? Jos alan kulkea iltaisin tuo kultatoppi päällä, niin ehkä kahden viikon päästä jo luontevasti osaan sipsuttaa se päällä pikkujouluissa?

Täytyy ehkä vielä pohtia tätä asiaa. Onneksi on aikaa pari viikkoa ja ehdin pyöriä kaupoissa vielä monet illat…. Ja sitten lopulta mennä jossain vanhoissa rytkyissä, kun ei uusia kuitenkaan uskalla laittaa päälle. Niinhän siinä aina käy :D

Toinen valopilkku tälle viikolle oli saman sateisen päivän sushi-ilta työkaverin kanssa. Jos yksi asia pitäisi valita, mitä söisin koko loppuelämäni, olisi se Hotate nigirit. Sushi bar Helsingissä tarjoilee näitä herkkuja ja voin sanoa, että ovat todellakin hintansa väärti. Rakkautta jokainen pala <3

IMG_4182

Kaikista ihanin syksyn piriste on tämä ihana uutuus, jonka olen saanut Haglöfsiltä käyttööni. Essens Mimic takki on kuitutäytettä, eli se on sellainen tosi keveä ja ohkainen. Kun sen laittaa päälle niin joka kerta yllättyy miten lämmin se on, vaikka se painaakin todella vähän. Kävin sitä Akvamariinilla teistailemassa noin kuukausi sitten ja nyt se vihdoin saapui. Takki on vähän isompi kuin mun aiempi sininen versioni tällaisesta keveästä takista, mutta sinne mahtuu sopivasti huppari alle, jos on tarvetta lämpökerrokselle.

Parasta näissä kevyissä takeissa on se, että ne saa niin pienen tilaan. Mahtuu pieneenkin laukkuun, jos pitää sisätiloissa kantaa takkia. Mulla on käytössäni s-koko, jossa on sopivasti tilaa myös sille hupparille :)

IMG_4254IMG_4249Tätä takkia tuutte varmasti näkemään jatkossakin, sitä kun ei kovin helposti kuvista voi peitellä. Jumiudun myös usein helposti yhteen malliin ja kaikki vanhat takit unohtuvat kun hankkii jonkun uuden. Edellistä on käyttänyt lähes päivittäin ja nyt sitten tätä. Oon saanut jo kadulla kahdelta naiselta kehuja tämän takin pirteästä ulkoasusta ja kuvia on tullut moni kehumaan.

Ihan kiva, että vaihteeksi voi käyttää vähän erivärisiä vaatteita kuin vain mustaa ja harmaata. Niitä helppoja värejä, joita jokainen käyttää ja kaupat on pullollaan. En tiedä katsotteko ulkona paljon ympärillenne, mutta siellä on jo sään puolesta tosi harmaata, niin on se vähän tylsää, kun kaikki vielä pukeutuukin harmaaseen ja mustaan. Niin teen itsekin siis, joten en voi oikein ketään tuomita. Ne on helpoimpia värejä käyttää ja Suomessa tuntuu, että tällaiset pirteät värit saa jopa liiaksikin saakka huomiota. Tässä mun vastaiskuni pimeään ja harmaaseen. Toimii, eikö? ;) 

Viikkon on olut pimeä, mutta onneksi se on sisältänyt monta väripilkkua ja piristettä. <3

IMG_4255

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s