Seuraava loma?

DSC06007

 

Miten onkin näin pimeää taas aamuisin, eikä meinaa nähdä eteensä, kun kömpii täältä sängyn pohjalta ylös. Keittiöön mennessä on vielä niin kylmäkin, että tekisin mieli pikana juosta takaisin sänkyyn ja herätä ihan vähän myöhemmin uudestaan. Kietoa jalat tiukasti peiton sisään ja nukahtaa vielä hetkeksi lämpöön. Nytkin edessä hohkaa keskellä pimeyttä koneen ruutu, joka sentään pitää silmät hereillä. Talvi on niin selvästi jo sieltä tulossa, alkaa tuntua luissa ja yritimmäs saakka. Patterit kyllä tajuttiin laittaa pari päivää sitten päälle, mutta sitä ennen oli varmaan vielä vähän enemmän vilu. Ei ihme, ettei tehnyt viime viikolla aamuisin mieli nousta sängystä, kun ulkona oli miinusta ja meillä ei ollut mitään lämoljä päällä :D No, nyt on. Siltikin tämä sängyn lämpö tuntuu taas niin hyvältä. Voisikohan tänne jäädä koko päiväksi loikoilemaan <3

Kylmyydestä on hyvä hypätä sopivan aasin sillan kautta lomailuun. Niin tai kyllähän tuo yläpuolella oleva kuva viissiin siihen asiaan vähän viittaa, koska ainakaan täällä meidän hoodeilla ei ole ihan noin aurinkoista ja kaunista juuri nyt. Ei oo palmuja, eikä oo valo herättämässä aamuun. Kuva on otettu Mexicosta viime talvena, kun lomailin Karibialla peheeni kanssa. Siitäkin reissusta tuntuukin muuten olevan jo pieni ikuisuus, vaikka matkasta on alle vuosi. Viimeisin loma meillä oli Villen kanssa syyskuun alussa, kun oltiin hyppimässä Kreikan saaristossa. Sen loman tekin varmasti vielä muistatte ja nyt olisikin tarkoitus lähteä taas pitkästä aikaa Petran kanssa lomalle. Jee! Ruotsissa ollaan oltu yhdessä, samoin kymmenen päivän reissulla New Yorkissa. Se on yksi parhaista lomista millä olen ollut ja siksi uskon, että seuraava tulee olemaan yhtä ihana. Aurinkolomaa ei vielä olla vietetty yhdessä, joten odotan todella paljon meidän tulevaa lomaa, joka on taas ihan uudenlainen. Kaupunkilomilla on ollut ihanaa, ja ollaan toisilimme juuri oikeanlaista seuraa. Ehkä siis aurinkoisissa maisemissa sama homma? :) 

IMG_1360

Dubai oli meillä alkujaan mielessä kohteeksi, mutta nyt kun matka siirtyy vuodenvaihteeseen ja ollaankin jopa kaksi viikkoa reissussa, täytyy vähän ehkä miettiä uusiksi. Mihin te silloin matkustaisitte? Kalleimmat matkat ovat tietty juuri silloin, mutta ehkä me onnistutaan löytämään joku kohtuuhintainen kohde. Meidän ykkösvaihtoehdot taitaa juuri nyt olla Dubai ja Thaimaa. Toisessa näistä vaan tuo eläminen tulisi vähän liian kalliiksi kahdelle shoppailuhullulle, kun aikaa on kaksi viikkoa… Varmaan arvaatte kummassa ;) ’

Matkoja varaillaan ensi viikolla, mutta vielä ei ole mitään tietoa mihin suuntaan mennään. Ehkäpä tässä surffaillessa löytyy joku juuri oikeanlainen kohde ja saadaan matkat varattua ilman koko tilin tyhjentymistä. Jälleen täytyy todeta, että matkustamisessa suuri osa matkaa on myös tämä suunnitteluvaihe. Heräsin tänäänkin heti ensimmäisenä katselemaan eri vaihtoehtoja ja hymyilin heti aamusta sille ajatukselle, että keskellä tammikuun kylmyyttä ollaan jossain auringossa. Ah, mikä ihana ihana ajatus. Missä ikinä se sitten onkaan, loma on varmasti ihana kiireisen syksyn jälkeen. Ja vieläpä oikeanlaisessa seurassa :)

Mihis siellä ollaan matkaamassa joulun ja uudenvuoden aikaan? Miami, Mexico, Thaimaa vai joku muu? Kohteita kyllä riittää, kun vielä osaisi päättää! ;)

 

6 vastausta artikkeliin “Seuraava loma?

  1. Ah, kunpa pääsisikin jonnekin matkalle taas, kuume ainakin olisi kova! Musta vaan tuntuu, että lomaviikkoja on vuodessa ihan liian vähän, ei ehdi käydä oikeen koskaan missään. ;) Ensi vuodelle on silti kova odotukset kyllä. Haluaisin talvilomalla mennä Lappiin ja säästää kesälomasta yhden viikon syksymmälle ja lähteä silloin ulkomaille, mutta katsotaan nyt, toteutuvatko nämä suunnitelmat, toivottavasti! Kuten sanoit, matkojen suunnittelu on jo niin kivaa, että se on ehdottomasti jo yksi osa sitä reissun hienoutta! :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s