Halataan ja ollaan lähellä!

 

Isi miksi nuo halaa? Onko ne rakastuneita? 

IMG_3410Tälle viikolle ajattelin kirjoitella meille kaikille pienen muistutuksen siitä, miten tärkeä on halauksen voima. Miten tärkeää on katsoa ympärilleen ja kertoa niille ihmisille joista välittää, että hei sä olet tärkeä. Ja tiedättekö, siihen riittää vain yksi halauskin. Hymyile, rutista lujaa ja ole vaikka hiljaa jos ei oikeita sanoja löydy. Ei siihen tarvita sen suurempaa ajatusta, ei tarvitse miettiä etukäteen miten sen asian esittäisi. Sen kuin vain halaa ja odottaa, että toinen ehkä halaa myös takaisin. Lujaa tai lempeästi. Jokaisella siihen on oma tyylinsä. Jokaisella kerralla se tuntuu silti aina yhtä hyvältä.

Isä vastasi muuten tytölleen, että he varmasti haluavat kertoa toiselleen, että heillä on hyvä olla keskenään. Ja niinhän se onkin. Halaus on merkki hyvästä olosta ja sillä minä ainakin tahdon viestiä toiselle, että mun on hyvä olla sun lähellä. Ei se aina rakkautta ole, mutta se voi olla myös sitäkin. Tässä jutussa mainittu tyttö halasi hetken mietittyään isäänsä ja kertoi, että on hyvä olla. Varmaan uskotte, että mun sydämeni suli siihen hetkeen. Sunkin olisi sulanut.

Halataan ja ollaan lähellä. Siitä tulee hyvä olo. <3

7 vastausta artikkeliin “Halataan ja ollaan lähellä!

 1. Huomenta ja uutta viikkoa! Itse halaan herkästi ja pidän siitä,että minuakin halataan. Mutta olen törmännyt myös ihmisiin,jotka kammoavat sitä,että joku käy heidän iholleen ja halaavat. Sellaisia tyyppejä pitää ymmärtää ja kunnioittaa;kaikille halaus ei merkitse onnen tunnetta vaan kauhistusta.
  Halauksia sinulle <3

  Tykkää

  1. Ounou, onkohan tämä se sy, miksi niin moni ei pidä musta ja juoksee karkuun kun lähestyn?? :D :D Noeii. En sentään ihan kaikkia halaa. Läheisiäni tottakai. Mutta todella hyvä pointti sulta Maarit, eihän kaikki varmasti pidä yhtään läheisyydestä. Tärkeää on varmasti osata lukea tilannetta :)

   Tykkää

 2. <3 <3 <3

  Mä en oo aina (nuorena) tykänny haleista, mutta vanhemmiten siihen tapaan on tottunu. Kun muutin pois kotoa, aloin halata mun vanhempiakin :) Läheisiä halaan mielelläni, mutten osaa vieläkään halata vieraampia :D

  Tykkää

  1. Eikä kyse ollu ikinä varsinaisesti siitäkään, etten olis tykänny läheisyydestä vaan en ollu tottunu halauksiin, kun ei meillä kotona halailtu. Nytkin halaan yleensä, jos se tuntuu ”luontevalta”. Parisuhteessa oonkin sellanen kyljessä kiehnääjä :D

   Tykkää

   1. Hih, hyvä pointti sultakin! Eli en saa enää halata ketä tahansa, täytyy vähän olla varovaisempi ;) kiva että mä saan halata sua niin usein <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s