Pakollinen lepoviikko

IMG_3236 IMG_3254 IMG_3257 IMG_2643Voi miten ihana ilma siellä olisi taas ulkona! Täällä ollaan kipeänä edelleen ja vaikka olisi ollut hirmu ihanaa laittaa teille vähän enemmän kuvia viime päviiltä, niin niitä ei ole. Yllättäen sairaana ei kamera laula ihan samaan tahtiin ja on vaikea keksiä mitään järkevää siihen linssin eteen. Tuo viimeisinkin kuva on parin viikon takaa, mutta koska makoilen tässä samassa kohdassa kirjoittelemassa tätä tekstiä, laitoin senkin mukaan. Hih, ainut vaan ettei ole aivan yhtä freessi olo juuri nyt.

Varmaan harmillisinta tässä kuumeilussa ja flunssaisessa nokassa on se, ettei pääse ulos. Ulkona paistaa jatkuvasti aurinko ja vaikka tänäänkin olin taas jo hereillä kuuden aikaan katsomassa, kun se aurinko sieltä nousee, niin ulos ei huvita mennä. Sydän pamppailee jo sängystä noustessa, joten parempi kai levätä vielä kunnolla. Remppahommiakin meillä olisi ollut tälle viikonlopulle, mutta tänään saattaa käydä niin, että jää kokonaan väliin. Ellen sitten jaksa mennä mukaan vain tsemppaamaan. Tosin mitenhän tsemppaavaa se on, jos itse istuu reunalla ja muut huhkivat? :D

Odotan kaikkein eniten tervehtymisessä sitä, että makuaistit taas palaavat ja tämä hillitön koko taloa öisin hereillä pitävä yskä loppuisi. Kurkkuun ei satu, eikä nenäkään vuoda enää liikaa (se ei silti tarkoita sitä ettenkö olisi viljellyt koko asuntoa täyteen nenäliinoja!) mutta yskä saa raivon partaalle. Ei meinaa loppua millään ja juuri kun edellisestä yskänpuuskasta on päästy eroon, alkaa uusi. Melkeinpä yhtä ärsyttävä vaiva kuin olisi hikka koko ajan. Heh, vain melkein yhtä ärsyttävä. Onneksi nämä taudit eivät kestä ikuisesti, joten pakkohan tämänkin vaivan on kadota pian.

Valehtelin edellisessä kappaleessa ehkä ihan vähän. Kaikkein eniten taidan odottaa sitä, että pääsen ulos lenkkeilemään. Viime viikolla jäi väliin työporukan kanssa suunniteltu yhteinen lenkki ja kaikki muukin hikiliikunta oli jäissä kipeän olon takia. Tässä varmaan vielä pari päivää menee, että pääsee edes kävelylle, joten kyllä sitä tervehtymistä alkaa jo kaipaamaan. Olo on ihan mökkihöperöitynyt jo tässä parin päivän sisälläolossa, joten onneksi huomenna pääsee jo varmasti takaisin töihin (Kunhan en yski keuhkojani ulos ennen sitä!) ja saa jotain järkevää tekemistä. Olo kun ei sinänsä ole kipeä. Yskä sen tunteen kipeästä olosta luo. Tekee suorastaan hulluksi.

Nyt aamun ensimmäinen Finrex naamariin ja sitten suihkuun. Ehkäpä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. Miten sitä muuten tuntuukin, että elämä vilahtaa ohi, kun joutuu edes hetkeksi jäämään kodin seinien sisään lepäämään? :)

Aurinkoa sunnuntaihin ja paranemista meille, jotka sairastamme! 

9 vastausta artikkeliin “Pakollinen lepoviikko

 1. Voi harmi, säkin oot vielä kipeenä. Mäkin oon, eikä töissä oleminen ainakaan oloa oo parantanut.. Onneksi tänään on vapaapäivä, niin jos lepäily auttaisi vähän ja tauti lähtisi paranemaan. Tänään ei ainakaan oo enää ihan niin tukkoinen olo kuin aiempina päivinä. Ehkä se tästä. Mutta mustakin tuntuu kuin menisi hirveesti aikaa hukkaan, kun täytyy lähes kaikki vapaa-aika vaan makailla sohvalla ja ottaa rennosti. Samalla tuntuu, että kaikki lihakset katoaa ja läskiä tulee tillale heti, kun on reilun viikon poissa salilta. :D Kunpa ens viikolla pääsis taas jo treenaamaan.. Paranemista sulle!! :)

  Tykkää

  1. Juu, ihmeen kauan on kestänyt tää kipuilu. Ehkä tosin olis auttanut, jos olis päässyt kunnolla lepäämään heti ekoina päivinä. Kummasta se venyy, kun välissä vähän rehkii ;) Oma vika siis ehkäpä ja siitä nyt kärsitään. Vaikka nyt kyllä on jo parempi olo, onneksi maanantai alkaa raikkaana :)

   Hahah! Sama tunne täälläkin. Vaikka ehkä viikossa ei ehdi ihan kaikki lihas korvautua läskillä… Tunne on silti kamala :D :D

   Tykkää

 2. Voi ei flunssailu on ärsyttävää. Paranemisia!
  Musta on aina ihanaa lukea sun blogia kun aina välittyy niin hyvä, iloinen ja positiivinen fiilis. Ehkä hassua laittaa tämä kommentti just flunssa postaukseen, mutta musta toi sun hymy ja sellanen energinen olo kuvissa on tosi ihanaa! Ja kun kirjotat esim. aamuista niin saa motivaatiota itekkin tehä itelleen energisen ja hyvän aamun. Usein lueskelen fitfashionin ja fitin blogeja, mutta sun blogi on ainut (Yhden blogin lisäks jonka toista blogia oon seurannu jo kaua) jota seuraan bloglovininkin kautta, jotta näen kaikki sun uudet postaukset.

  Ihanaa sunnuntain jatkoa mahtavalle!

  Tykkää

  1. Kiitos Noora! Ilman teidän vuorovaikutusta ei tämä bloggaaminen olisi yhtään niin kivaa kuin mitä se nyt on. Kiitos kauniista sanoista ja toivottavasti saan jatkossakin inpspiroitua teitä/sua hyvinvoivaan arkeen ja onnellisiin aamuihin. Ihanaa viikkoa! <3

   Tykkää

 3. Täällä valkeni maanantai flunssan kourissa, buuu! Pari viikkoa se teki tuloaan, nyt sitten iski.
  Eniten harmittaa, yleisurheilureenit, jotka missaan huomenna.
  Mutta terveys ennen kaikkea! Toivottavasti sulla jo helpottaa :) <3

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s