Jos saisin päättää, olisi aina mahdollisuus ottaa uusi alku!

Hei sehän on jo tiistai! Maanantain vaikea viikon alku on voitettu, aika siirtyä seuraavaan päivään. Täälläkin oli maanantaina hieman käynnistymisvaikeuksia ja huomasin ympärillänikin pientä ahdistunutta liikehdintää, joten on ihan ok jos sullakin oli ;)

Eräälle tutulleni sanoin eilen, että otetaan uusi alku viikkoon heti huomenna. Tiistai on uusien alkujen päivä, maanantai kun koittaa aina vähän enemmän laittaa vastaan pienillä sivupotkuilla kylkeen. Siksi onkin aika ihanaa, että nyt on tiistai. Uus päivä, uudet kujeet! 

IMG_7144

Tässä muutama viime päiviltä löytynyt kuva ja hetki, joita teillekin mielelläni voisin jakaa. Ehkä ne hymyilyttävät sua kuten muakin hymyilyttivät? :)

Sunnuntai oli ihan hullun kaunis päivä. Saadaanko me nauttia auringosta koko kesäkuu? Ehkä koko kesä? <3

Kesä6Sunnuntana tuli myös illalla grillailtua erään vanhan ystävän luona naapurissa. Ääh, en malta odotta juhannusta ja neljä päivää kestävää grillailua putkeen <3

IMG_7091Instagramiin jo laitoinkin kuvan näistä vaatteista, joita sain tuliaisina jenkkilästä. Meidän äiti oli siskoni kanssa reissussa ja olin aika kateudesta vihreänä, kun he lähettivät sieltä mulle kuvia. Helikopteriajeluita Crand Canyonilla, kauniita rantakuvia, avoautolla ajelemista paahteessa hiukset hulmuten ja ties mitä selfieitä sieltä läheteltiin. Oispa ollut mukana! No, sain lohdutuspalkinnoksi tuliaisia ja tuo värikäs kasa oli odottamassa mua sunnuntaina. Ehkäpä näitä täytyy teille myöhemmin esitellä. Suurin osa treeniin, mutta on siellä pari ihanaa uutta arkipaitaakin. :)

Onni on oma perhe, joka tietää sun vaatemakusi ja osaa valita aivan täydellisiä vaatteita ja vielä juuri oikeassa koossa, hih <3

IMG_6989Hiustenleikkuu ajankohtaista? Olisihan se, mutta kun en vaan raaski. En vaikka ne kuinka olisivat huonokuntoiset, niin silti tekisi mieli vaan antaa niiden kasvaa ja lainehtia vapaana <3

IMG_7122Nyt pukemaan ja ulos aurinkoon. Kuten sanottu aiemmin, joka päivä paistaa aurinko, ainakin täällä missä minä asustelen. Toivottavasti teidänkin ikkunasta näkyy sama kaunis ja kirkas näkymä kuin täälläkin <3

Energiaa tiistaille! 

5 vastausta artikkeliin “Jos saisin päättää, olisi aina mahdollisuus ottaa uusi alku!

 1. Ihanat hiukset! Ei noista edes näe että olisivat huonokuntoiset. Saisinkohan mäkin yhtä pitkän tukan jos harventaisin leikkausväliä… :)

  Tykkää

  1. Voit hyvin saada. Syö hyvin ja ei leikkaa liian usein, niin jos yhtään on sellaista sorttia, että kasvuvoimaa riittää niin pitkäthän niistä tulee :) ja kiitos!

   Tykkää

 2. Tämä nyt ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta mun oli pakko tulla sanomaan sulle jotain :)
  Jostain syystä olen viime aikoina lueskellut blogiasi vain silloin tällöin, mutta tänään tulin pitkästä aikaa lukemaan oikein kunnolla ja tuli oikein kyyneleet silmiin kun tuli niin hyvä mieli blogistasi! Olet aivan ihana ja energinen, aurinkoinen pakkaus :) Kaipaan niin elämääni juuri sinunlaisiasi ihmisiä. Itse olen aina ollut positiivinen persoona, mutta viime vuosina elämässä on ollut niin paljon huolia että positiivisuus on välillä ollut todella syvällä kadoksissa. Masennus on meinannut viedä, mutta onneksi aina jostain olen jaksanut repiä niitä pieniä ilon aiheita, joilla olen jaksanut taas eteenpäin. Kiitos siitä, että on olemassa sinunlaisiasi ihmisiä jotka levittävät positiivista energiaa ympärilleen! Sitä todella tarvitsen.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s