Inspiraation lähteellä

Huomenta ihana ihana sunnuntai. Vihdoin kotona taas elävien kirjoissa heränneenä, eilinen meni kirjaimellisesti palautuessa usean päivän reissusta ja perjantaisesta juhlinnasta. Meillä oli tosi onnistuneet työpaikkani juhlat Tampereella ja nyt hymyilyttää kaikki ne uudet ihmiset joihin pääsin tutustumaan ja tottakai myö vanhatkin joiden kanssa sai viettää aikaa. Ei ollut mikään turha reissu ja valvotut yöt. Sain paljon irti kaikista tapahtumista ja no, nyt on aika keskittyä taas vähän rauhaisampaan elämäntahtiin ja unohtaa liian rokkaava elämä ja pitkät yöt drinkkejä kumoten. Eilen keskityin lähinnä karkkikulhon tyhjentämiseen ja pahan olon kadottamiseen, kun unta oli kahden päivän aikana nukuttu alle yhdeksän tuntia. Se alkoi kieltämättä vähän painaa päälle. Kun palasin kotiin, oli mukana vain tyhjä katsen ja väsymys, mutta nyt alkaa taas elämä voittaa. Yhdet kunnolliset yöunet tekivät selvästi ihmeitä. :)

Inspiraatio on virtaavaa luovuutta, joka iskee kuin salamana taivaalta ja sille pitää silloin antaa aikansa. Väkisin sitä ei saavuta, eikä ispiraatio iske odottamalla. 

Inspiraatio syntyy mulla vapaudesta, kiireettömyydestä, hiljaisista ajatuksista joita kukaan muu ei kuule, tyhjästä paperista edesäni ja kaikkei eniten se lähtee siitä, että tiedän mulla olevan vapaus toteuttaa itseäni juuri nyt eikä mikään muu ajatus ole tiellä. Ei yhtäkään dedlinea, ei yhtäkään tulevaa stressin aihetta. Kiire on inspiraationi pahin vihollinen. Velvollisuudet, aikaa vievät menot ja kaikki muut ovat tällaisen suorittajaihmisen pahin vihollinen. Inspiraation synnylle ainakin.

Kreikassa kävin hakemassa hetken inspiraatiota takaisin. Neljä päivää rauhallisuutta, naurua ja välittävä ystävä lähellä. Niin ja se aurinko. Se on myös yksi lähde inspiraationi herättelyyn.

IMG_5478

Kun pitää toimia, mua työntää eniten eteenpäin kiire ja pieni orastava stressi. Saan paljon aikaan lyhyessäkin hetkessä, osaan toimia nopeallakin reagoinnilla. Mutta mitä tulee ideointiin ja kirjoittamiseen, olen aivan hukassa jos on kiire joka määrittelee mun tekemiseni. Tästä syystä koen vähän huonoa omatuntoa bloginkin puolelta, sillä myönnän etten saa laitettua tälle aivan niin paljon aikaa kuin mitä toivoisin. Sama koskee pariin muuhun kirjoitusprojektiin joita teen. Töitä on niin paljon monesta eri suuntaa, että ajatus ei vain ole yhtä kirkas kuin sen toivoisin olevan. Ja no, tänään mua hymyilyttää erityisesti siksi, että pian kiire on ohi. Kiire tasaantuu kesän ajaksi ja saan aikaa herätellä inspiraationi ihan uudelle tasolle.

Kesä on tehty urheilusta, ulkoilmasta, minun ja tietokoneen kahdenkeskisestä ajasta wordilla naputtaen, terassilla nautituista hetkistä kavereiden kanssa ja kaikkein eniten haluan haalia kesällä itseeni aurigon tuomaa energiaa – ilman kiirettä mihinkään.

IMG_5861Tämä sunnuntai on kiireetön ja suunnitelmana on tehdä pitkä kävely, käydä lattari-tunnilla ja lähteä ostamaan terassikalusteita. Olen ihan äärettömän tyytyväinen, kun tiedän, että kesä alkaa pikkuhiljaa heräillä ja olen osannut tehdä sen päätöksen, etten ota enää itselleni liikaa töitä. On ollut kova ikävä omaa inspiraatiotani ja tiedän, että kun annan sille mahdollisuuden herätä, se myös palaa mun mieleeni. Kiireen aika on ohi, tervetuloa kesän vapaus! :)

Inspiroivaa kesän alkua meille kaikille! 

Ps. oletko huomannut, että blogilista lopettaa toimintansa?Jos tahdot saada blogini uudet kirjoitukset näkyville päivittäin, käy kirjautumassa blogloviniin tai tykkää Facebook -sivuistani. :)

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Inspiraation lähteellä

  1. Tuli mieleen tosta sun Kreikan reissusta, että sitä heti ajattelee tuollaisista etelän matkoista, että ne tarvis olla sen viikon, aupunkilomat sitten voi olla lyhyempiä ja sehän tekee myös reissuun lähdöstä joskus haasteellista, mutta siis vasta nyt aloin ajattelemaan, että miksei tuollainen lyhytkin etelänreissu joskus olisi paikallaan.

    http://outikarita.fitfashion.fi/

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s