Reipas alku aamuun aamiaisen voimin!

Eilinen aamu alkoi energiaboostilla, joka koostui aamulenkistä ja sen jälkeisestä naisenergioin varustetusta aamiaisesta kotona. Olin syönyt koko maanantain todella huonosti, eikä tämä eilinenkään tainnut olla yhtään sen parempi päivä. Jostain syystä ruokahalu on ollut alkuviikon kateissa ja eilinenkin meni oikeastaan lähes täysin aamiaisen ja iltapalan voimin. Mutta eikös sanota, että aamupala on päivän suurin voimavara? Jos siihen panostaa ja heti aamusta aloittaa reippaana päivän, ei niin haittaa jos muut ruokailut vähän epäonnistuvat?

Tällä kertaa se ajatus ainakin toteutui täysin. Aamuvieraat saivat ensinnäkin piristettyä mun päivääni positiivisella asenteellaan ja iloisen mielen aamiaisesta sain koko päivän energiat täyteen kuin heittämällä. Ei niin haitannut, että lounas jäi väliin ja iltapäivän välipalanakin oli pieni sämpylä, joka teki lähinnä vihaiseksi siitä, että se oli kolmella haukulla mahan pohjassa. Mutta kun ei oikein muutakaan ollut tarjolla. Hih, ehkä voisin tänään luvata panostaa muihinkin osiin päivästä kuin vain aamiaiseen? Vaikka se ihana aamu olikin, niin olisi taas aika herätellä ruokahaluja ja syödä säännöllisesti. Säästytään väsymyksiltä ja kiukulta. ;)

Kiitos aamusta tytöt, lisää näitä! 

IMG_2185

IMG_2187 IMG_2181 IMG_2189 IMG_2190 IMG_2191 IMG_2198 IMG_2200 IMG_2203

Mahtista keskiviikkoa, syödäänhän kaikki tänään vähän paremmin, ettei iske kiukku ja väsymys! ;)

 

8 vastausta artikkeliin “Reipas alku aamuun aamiaisen voimin!

  1. Ainon tekemä ihana raaka-kakku! Oli super namia.. Harmi vaan kun Aino toi sitä niin pienet palat ;) hihi.

   Tykkää

 1. Oli kyllä ihana aamu ja loistava emäntä, kiitos että saatiin tulla aloittamaan päivä sun luo <3 Tänään aamiainen jäi vähän niukemmaksi, mutta näistä kuvista sain onneksi virtaa senkin edestä! Hih ja pus.

  Tykkää

 2. Hahah, hajosin tolle kuvalle, missä tytöt ottaa keskittyneesti kuvia aamiaispöydästä! :D Niin tätä päivää, että ruoka pitää aina muistaa kuvata ennen syömistä…

  Tykkää

  1. Haha, olinkin ite ekana kuvassa niitä kuvaajia, jotka kuvaa kuvattavaa! ;) Tulee hauskoja otoksia tällasista tilanteista :P

   Tykkää

 3. Luin blogia ekaa kertaa ja mä rakastuin tähän blogiin! Ihanaa tekstiä ja kauniita kuvia, hienoa Marissa!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s