Videolla on kiva höpöttää, kirjoitetuin sanoin vieläkin kivempi!

Ensinnäkin, kiitos kaikista ihanista kommenteistanne videopostaukseeni! Aihe taisi olla kiinnostava ja monia meistä herättävä. Samalla sain teidät myös kertomaan omia kokemuksianne siitä miten some nykyään vaikuttaa meihin ihan joka tasolla. Kukapa ei olisi riippuvainen medioista ympärillä ja kukapa ei joskus syyllistyisi siihen, että ollaan melkeinpä aamusta iltaan saakka kiinni kännykässä. Vähän tahtomattaankin. Missään ei voi olla ilman sitä puhelinta ja en näköjään ole ainut, joka kurkkii puhelinta jopa lenkin aikana. Ehkäpä sen tavan voisi lopettaa? Ehkä voisin unohtaa puhelimet ja virikkeet edes treenin ajaksi ja keskittyä vain olennaiseen, eli nauttimiseen. Olisiko se mahdollista edes tunnin ajaksi päivässä? :)

Tämän aamun lenkillä ei ollut puhelin itseasiassa mukana ja ylitin itseni jopa siinä, että lähdin juoksemaan vesisateeseen. Siis mitä. Nyt varmasti moni minut paremmin tunteva tuijottaisi silmät pyöreänä, että onko tämä mahdollista. On se. Vaikka vesisade tuntuu äärettömän ikävältä kasvoilla ja harvoin suostun juoksemaan vesisateessa (eli en koskaan, hah!), niin tänä aamuna se ikävä tunne unohtui muutaman kilometrin ajaksi. Lyhyt lenkki sujui hyvin ja vain ihan vähän valitin miehelle, että tuntuupa inhalta kasvoilla. En antanut sen tällä kertaa häiritä ja päätin, että tästä tunteesta on päästävä eroon. En tosin usko, että pidempi lenkki olisi sujunut ihan samalla tavoin ja olisin kääntynyt kotiin kiukkuisena. Ehkä siis hyvä aloittaa lyhyellä lenkillä ja ensi kerralla sitten mennä sateessa vähän pidemmälle. Pienin askelin kohti voittoa ;)

Ylitin itseni jo nyt ja sitähän pitää tänään juhlia! Aamukahvilla on juhlavat kukat mun kanssani ja pian saapuu Monna ja Ainokin aamiaiselle. Miten ihana aamu tiedossa! <3

IMG_2176

Se mistä piti tulla ihan vain kiittämään, olin runsaasta kommenttimäärästä ja siitä, että saan niin paljon teistä irti sinne kommenttien puolelle. On niin suuri osa blogin kirjoittamista saada vastakaikua ajatuksiini teiltä ja jokainen kommentti tuntuu tärkeältä. Oli se sitten kuinka lyhyt kommentti tahansa. Kiitos siis siitä, että jaksatte kiinnostua ja avautua. Monesti tulee luettua rohkeitakin kommentteja ja saatte mut usein jopa ihan miettimään asioita monelta eri kantilta. Kaikki kun ei ole vain aina niin yksinkertaista ja siksi teidän mielipiteenne myös vaikuttavat. Joskus oma mieli jopa muuttuu, kun joku osaa jäsentää ajatuksensa hyvin ja kertoo mulle, että hei nyt sä olet kyllä vähän väärässä Marissa. Ja välillä taas saan ajatuksiini niin paljon ymmärrystä, että on helpompi itsekin ajatella niin, kun tietää että moni muu kamppailee samojen ajatusten kanssa. Kiitos siis valaisevista, rohkeista, pitkistä ja lyhyistä ja ihan kaikista kommenteistanne!

Nyt aamiaisen tekoon. Onneksi nimittäin kurkin kännykkääni tämän kirjoittamisen aikana, sillä siellä näkyy viestejä aamiaisvierailtani jotka ovat ilmeisesti ajoissa. Iik, nyt nopeasti vaatteet päälle, kananmunia liedelle kiehumaan ja pöytä valmiiksi. Tuli hoppu! 

Ihanaa tiistaita ihmiset, voikaahan hyvin ! <3

 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s