Keitä seuraan Instagramissa ja miksi?

Eilen tuli mieleen taas instagramin kuvajanaa seuratessa, että miten mahtava keksintö se kaikessa helppoudessaan onkaan. Yksi klikkaus ohjelmaan ja skrollaamalla saat näkyville kaikki itse valitsemasi kuvat joita seurata ja joista hakea inspiraatiota. Tai mitä ikinä tahdotkin kuvien kautta hakea, ehkä motivointia jaksaa kylmän ja pimeän talven yli? Boostia treeniin toiseten kuvien kautta? Ei, sun ei tarvitse katsoa siellä mitään mikä ei sua itseäsi kiinnosta. Kaikki on sun omaan mieltymykseesi valikoitua ja niin, että voisit itse päättää mikä on sulle sopiva juttu ja mikä ei.

Välillä ihmettelen, kun joku valittaa jonkun toisen instagram tilistä ja pohtii miten huono mieli jonkun kuvista tulee. Tai kuinka typerä ihminen siellä on kuvien takana. Mutta eikös se ole vähän outo kysyä tuollaisia asioita. Miksi pitää seurata ihmistä, joka saa aikaan huonon mielen? Miksi ei lopettaisi seuraamasta, niin voi käyttää aikansa järkevämmin. Seuraisi vain heitä, jotka saavat aikaan positiivisia ajatuksia ja voit itsekin siinä samalla motivoitua, ilostua ja inspiroitua. Ihan vahingossa.

Tässä jakoon muutamia mun lemppareita, joita on ilo seurata ja joiden kuvat ja asenne saavat mut klikkaamaan tykkää -nappia lähes jokaisen julkaisun kohdalla.

(Kuvat eivät ole missään järjestyksessä, vain ladattuna siinä peräkkäin, kun niitä valikoimaan tililtäni.)

IMG_1262 IMG_1261

IMG_1257

Ruoka-aiheisia kuvia tykkään katsoa ehkä kaikkein eniten. Kukapa ei herkullisista annoksista tykkäisi. Edellisissä kuvissa niitä näkyy paljon ja tulen aina niin onnelliseksi, kun saan katsella mitä herkkuja joku toinen on osannut tehdä. Joskus jopa itsekin innostun matkimaan kuvien tekijää ja saan samalla inspiraatiota omaan keittiööni.

(Usein en kyllä yllä ihan samanlaisiin suorituksiin ;) )

IMG_1260

Viime aikoina olen seurannut montaakin instaajaa, joilla on kauniita kuvia alpeista ja laskettelusta. Maisemia ylipäänsä ympäri maailmaa on kiva katsella, tämän hetken suosikkeja sattuu olemaan juuri alppikuvat. Voi miten ikävä mulla on esimerkiksi Italiaan laskemaan ja kun tämän vuoden laskureissu jäi näillä näkymin väliin, niin siellä mä skrollailen läpi instan kuvia. Kuvien kautta pääsen edes hetkeksi siihen tunnelmaan takaisin. 

IMG_1259

Olette varmaan huomanneet tatutointini joka alkaa olkapäältä? Sen jokainen kohta on saaanut insporaationsa Marco Manzon kuvista. En sitä tiennyt ennen, mutta noin puoli vuotta sitten mulle selvisi, että kaikki netistä löytämäni hienot kuvat joita olen ihaillut, ovat olleet saman tekijän. Upea tautoija, joka tekee Roomassa pitsitatuointeja. Olen suunnitellut matkaa Roomaan jo jonkin aikaa ja mistä sitä tietää, ehkä vielä joku päivä yllätän teidät uudella korulla ihollani. :)

IMG_1258

Christina Aguilera on yksi ainoista julkkiksista, joita olen nuoresta asti seurannut. Upea ääni ja haaveilen joskus vielä pääseväni hänen keikalleen. Siinä naisessa on jotain todella upeaa ja ääni saa mut pysähtymään hetkessä, kun sitä jossain kuulen. 

IMG_1256

Ah, tanssivideot <3 Näitä katselen aina aamuisin. Jenkkilästä on yleensä aina yön aikana latautunut instaan monta hyvää videota ja ne siivittävät usein mun bussimatkaani töihin. Niin hyviä mooveja, että saan välittömästi hyvän mielen! 

IMG_1315

IMG_1255 IMG_1254

IMG_1252

IMG_1251Seuraan monia personal trainereita, joogaajia, terveitä elämäntapoja noudattavia ja muita aktiivisesti liikkuvia ihmisiä. Haen iloa kuvien kautta ja kun näen, että joku on nauttinut liikunnasta ihan älyttömän paljon, saan lisäboostia omaankin treeniin. Niin ja onhan useita ihmisiä, joita ihailen heidän vakaumustensa takia tai katson heitä ihaillen vain koska näen heissä jotain tietynlaista voimaa ja rohkeutta. Erilaisia ajatuksia ja tekoja kun itselläni, kuvien kautta ihailtavissa. :)

Tässä näitte heistä vain muutamia. Tuo Ansaivo on muuten ihan älytön nainen suorituksissaan. Hulluja liikkeitä, joita katsoessa melkein jo tulee hiki. Käykääs kurkkaamassa! 

IMG_1253

Hih, Tomi Björk nyt vaan on sattunut tuomaan Suomeen erittäin hyvää ruokakulttuuria ja arvostan hänen työtään täällä kovasti. Yksi lempiravintoloistani häneltä on Farang ja Boulevard Social myös reilu kakkonen. 

 Niin ja tietty mulla on siellä se omakin profili! ;)

IMG_1354

Minkälaisia kuvia seuraan kaikkein mieluiten instagramista? Ruoka on varmaan se ykkönen ja sen jälkeen kaikki ihanan iloiset ja inpiroivat kuvat tulevat hyvänä kakkosena perässä. Ihmisten arkea, hymyjä, ajatuksia, ideointia, onnellisuutta. Ihan kaikkea. On niin paljon aiheita, joista kuvia voi ottaa ja pelkkä kuvien katselu saa usein tosi hyvälle tuulelle.

Minkälaisia kuvia tai tyyppejä en seuraa instagramissa? Ihmisiä, jotka laittavat vain kuvia pepustaan, haukkuvat muita, haukkuvat itseään lihavaksi ollessaan todella laihoja ja muutenkaan en seuraa ihmisiä joiden kuvat eivät millään tapaa tuo mulle iloa tai hyvää mieltä. En seuraa ketään myötätunnosa tai siksi että pitäisi, vaan tahdon pitää instagramini täynnä hyviä ihmisiä, upeita kuvia ja motivaatiota. :)

Serantalistallani on siis paljon upeita ihmisiä ja monia henkilöitä saatan seurata muuallakin kuin vain siellä. Varmaan arvaatte, että tämän listan lisäksi seurattavia on satoja lisää? Kyllä. En tahtonut listata tähän kymmenittäin kiinnostavia instan käyttäjiä, joten valikoin vain muutamia huomion arvoisia kuvaajia. Moni ystävistänikin on instan ahkera käyttäjä ja tottakai seuraan siellä heitä ahkerasti mukana.

Jos teiltä löytyy kauniita kuvia ja jaatte paljon ajatuksia kuvien kautta, niin tulkaas moikkaamaan Instagramissa joohan? :)

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

11 vastausta artikkeliin “Keitä seuraan Instagramissa ja miksi?

 1. Paljon samoja seurattavia kun mulla! :) Uusin paras on @ansaivo!! Mä saan tosi paljon häneltä ideoita treeniliikkeisiin.

  Ja hei siis niin hyvin sanottu: en seuraa ketään myötätunnosta tai heitä jotka haukkuvat itseään lihavaksi ollessaan todella laihoja! Niin samaa mieltä!!

  Tykkää

  1. Meillä on varmaan tosi samaa porukkaa feedillä. Ja yhtä Monnaa seuraan myös ahkerasti instassa, et sattunut sitä vielä tietämään ;)

   Tykkää

 2. Olipa kiva postaus! :) Sain itsekin tästä muutamia uusia seurattavia itselleni, ja sullakin on aina niin ihania pirtsakoita kuvia instassa! <3

  Tykkää

 3. Heippa! Oon myös samoilla linjoilla sun kanssa, että Instagram on ehdottomasti ainakin itselleni hyvän mielen, inspiraation ja motivaation kanava ja haluan seurata vain sellaisia tyyppejä siellä, jotka täyttävät nämä kriteerit! :) Ei siis pahaa mieltä aiheuttavaa kuvavirtaa! Anna S. @ansaivo on kyllä ihan huippu ja Jennybeehoo! Pitää tsekkailla noita muitakin, joita ehdottelit! Muutenkin, Instagram on kyllä kivunnut some-kanavista ihan suosikiksi viimeisen vuoden aikana! Mä seurailen siellä yllättäen paljon #juoksu-porukkaa, mutta tykkään kyllä myös ruokakuvista ym. Kivaa päivää sulle Marissa! :)

  Tykkää

  1. Yllätten juoksu-kuvia mahtuu snu feedille varmaan aika paljon ;) Sama juttu kyllä mullakin, mutta vähän veikkaan, että ne ruokakuvat on silti mulle kaikista ”rakkaimma”, tällänen ahkera syöjä kun oon ;) Onneksi on instagram, eilenkin sain siellä niin hyviä keskusteluja aikaan ja näin niin paljon kivoja kuvia, että en siitä sovelluksesta aio lähteä karkuun koskaan :)

   Tykkää

 4. Siis ei oo totta kirjoitin yli pitkän kommentin Christinaan liittyen ja se katosi kuin pieru saharaan :DD

  MUTTA SIIS, Christinaa ihailen myöskin yli kaiken laulajana, muusikkona, ihmisenä. Kun samaan pääsisi joskus itsekin musiikin saralla, huhh. Vaikka välillä musahommat polkee paikallaan eikä mistään tunnu tulevan mitään tai tuntuu että itse on ihan paska, niin pienikin pala Christinaa siihen väliin kannustaa taas jatkamaan ja yrittämään kovemmin!! Oon ihan saletisti messissä jos tulee joskus keikalle Suomeen tai naapurimaihin!!!

  Tykkää

  1. Hehe, voi ei! Onneksi jaksoit kirjoittaa uuden kommentin. Joskus käy noin ja saa hetken kerätä itseään, että jaksaa näpytellä uudestaan kaikki samat sanat :D

   Christina on upea! Kunpa tuliskin Suomeen, mutta veikkaan jäävän vaan haaveeksi :))

   Tykkää

  1. Oon samaa mieltä Facesta ja oon tehnyt vähän saman liikkeen jo tosi kauan aikaa sitten. Kaikki vanhat kaverit tahdon pitää, mutta ei siellä mitään uteliaita stalkkereita tarvitse olla ;) hihi.

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s