Miltä kotona nyt näyttää?

Vihdoin on remontin suurimmat osuudet kotona valmiita, joten vähän väliaikatietoa meidän kodin muutoksesta tähän väliin viikkoa. Nyt kun ollaan jo tässä parisen viikkoa asuttu, on helppo sanoa mitä muutoksia tänne ihan oikeasti kaipaa ja mitä tullaan vielä tekemään.

Kahden viikon aikana on maalattu seinät, vedetty yksi oviaukko umpeen ja vaihdettu lattiat. Vähän jotain pientä hommaa on ollut muutakin, mutta ne ei vaadi kovasti esittelyä. Ollaan myös purettu eteisen vanhat kaapistot ja siistitty seinät sieltäkin. Tilalle laitettiin peilikaappi. Makkarin jatkeena on nyt vanha vaatehuone ja siihen tulee pian uudenlainen walk in closet. Sitä osuutta odotan jo kovasti, jotta pääsisin purkamaan vaatteeni matkalaukuista. Täällä kun kirjaimellisesti eletään vielä muuttolaattikoiden keskellä. Vähän kuin olisi retkellä koko ajan. Arvatkaa vaan olenko jaksanut etsiä laukuista puhtaita vaatteita joka aamu päälle vai olenko ollut samoissa nyt kaksi viikkoa? Ehkä ensi viikolla vaatteet vaihtuu kun vihdoin saan purkaa vähän laatikoita. ;)

Valoisuus täällä on ihanaa, se on tehnyt meihin molempiin tosi suuren vaikutuksen. Olkkarin iso ikkuna on sata kertaa parempi kuin mitä näytöissä käydessä tuli edes ajateltua. Siitä tulvii valoa sisään kaikki ne vähätkin ja me saadaan napattua ne pienetkin säteet joita tällä hetkellä päivän aikana voi saada. :)

DSC06690

IMG_0504

IMG_0860IMG_0500

DSC06862

Edellisistä kuvista näkyy aika hyvin, että tuollainen lasitiiliseinä, joka oli entisillä asukkailla, on nyt otettu pois ja vedetty umpeen seinäksi. Se vei meistä liikaa tilaa ja ei ollut ihan meidän näköisemme, joten vaihdettiin tila seinäksi. Nyt siihen mahtuu sitten vaikka lipasto, peili tai jotain muuta hyödyllisempää. :)

Eteiseen siirrettiin peilikaappi, vanha romu purettiin pois.

DSC06697

DSC06860DSC06648DSC06699DSC06702

Olkkarin kuvissa näkyy meidän uusi seinä, joka on maalattu kurkku nimisellä maalilla. Hih, mua jotenkin vähän huvittaa se maalin nimi. Vähän jotain uutta, ettei kaikesta tule ihan valkoista ja tylsää. Saa nähdä mitä muuta kurkkuista keksin sisustaa olkkariin, nyt kun se on vielä ihan tyhjä. Niin ja kuten näkyy, ollaan myös nukuttu pari yötä olkkarissa, kun sänkyä on jouduttu siirtää remontin tieltä moneen kertaan. Nyt ollaan jo makkarissa sänkymme kanssa, kun muut hommat on saatu valmiiksi.

Makkarissa onkin sitten vähän erilainen seinä ja se näkyy tuolla pian kuvissa myöskin.

Lattioita ei mietitty pitkään, vaan valittiin nopeasti vaaleahko lattia, jossa on mukana vähän harmaata. Kuvassa se näkyy ehkä hieman ruskeampana kuin mitä se onkaan. Oikeanpuoleinen valikoitui näistä kahdesta meille kotiin.

IMG_0482

Tavaroita on siirretty edestakaisin rempan edetessä. Ensin tavarat huoneiden keskelle kun oli maalaus, sitten eilistä varten kaikki ängettiin keittiön laattalattialle ja parvekkeelle, että saatiin laminaateille tilaa. Päivä oltiin poissa juhlimassa kavereiden synttäreitä ja nyt on lattiakin valmis kun palattiin kotiin. Makkarista tulee kyllä tosi ihana, sitten kun se joskus on kunnolla valmis! :)

DSC06854

IMG_0888Makkarin seinä on mun ihan lempparini. Väriltään ajopuu. Sitä ihailin juuri eilen illalla kun tultiin kotiin ja uusi lattiakin oli valmis. Päästiin takaisin makkariin nukkumaan, jes! Aivan ihanan värinen seinä ja lattiakin on mun makuuni. Kuvissa se näkyy tosiaan ehkä vähän erilaisena kuin mitä on luonnossa. Todellisuudessa se on haaleampi ja harmaampi.

Niin ja keittiöstä en oo sanonutkaan vielä mitään edes aiemmissa postauksissani. Ensialkuunhan meillä oli suunnitelmissa laittaa uusiksi keittiökin, mutta mieli muuttui nopeasti heti muuton jälkeen. Mies oli aika painavasti sanonut ennen muuttoa mielipiteen, että keittiön on vaihduttava ja käytiinkin kysymässä tarjouksia muutamista liikkeistä, mutta lopputulos oli se, että se vanha keittiö pidetään. Musta kun on turha vaihtaa toimivaa ja käytännöllistä uuteen ihan vain ulkonäön takia. Vai mitä te olette mieltä? Eikö ole vähän turha heittää kymppitonni hukkaan, jos vanhakin toimii? Puhumattakaan siitä turhan jätteen määrästä.

Puunväriset kaapit eivät ole välttämättä ne mun ihan lempparini, mutta tykkään nyt hetken asuttua keittiöstä taas jo paljon enemmän. Se on kodikas ja toimiva. Sisustus tulee tekemään paljon muutosta myös, kunhan sellainen vain saadaan aikaan. Ainut vaihto mitä keittiöön tehdään, on laitteiden vaihto uusiin. Rosteripinta laitteissa tuo jo kivaa vaihtelua ja tottakai ruokapöytä ja muut kalusteet saavat keittiöstä sitten jo todella kotoisan. :)

Tässä pieni kaistale keittiöstä.

DSC06650

Vielä ollaan vähän rempan keskellä, kun toinen pieni makkari (johon suunnitelin jumppahuonetta jos muistatte?) on vielä täynnä roskaa ja jätettä. Katsotaan josko me tänään saataisiin kannettua niitä ulos ja sekin saataisiin pian valmiiksi sisustamista varten!

DSC06857

Tilanne tosiaan tällä hetkellä on se, että tänään voidaan vihdoin vähän purkaa laatikoita, koska suurempaa remppaa ei enää tule. Keittiöön vähän hienosäätöä, mutta muutoin ollaan vihdoin rauhassa remonttipölyltä. Ikeasta on tehty tilaus vaatehuoneen osista makkariin, samoin sieltä tulee lipastoa ja jotain työpöydän tynkää. Askosta tuleekin sitten meidän sohvat ja pöytä parin viikon sisällä ja sen jälkeen katsellaan mitä kaikkea muuta keksitään vielä hankkia.

Hankintalistalla on vielä verhotangot, mattoja, sistusesineitä, kenkälipastoja eteiseen, tv-taso, toinen isompi taso, hyllyjeä keittiöön tilaa säästäämään ja ehkä vielä jotain muutakin. Eiköhän tässä matkalla keksitä vielä jtoain. Riedelin juomalasit ainakin on saatava, niihin ihastuin niin valtavasti kaupassa! :)

IMG_0582

Siinä makkarin suunnitelmaa!

Tällaiselta täällä nyt näyttää parin viikon asumisen jälkeen. Vielä on paljon tekemistä, mutta vihdoin alkaa helpottaa kun ei tarvita enää suuria tavaroiden siirtämisiä ja vain huonekalut puuttuu kokonaisuudesta. Ensi kerralla ehkä pääsen jo näyttämään enemmän sisustuskuvia, enkä tälläisiä haaleita ja remontintäyteisiä. :)

Taidan lähteä kantamaan roskia pian alakertaan ja siitä sitten pumppailemaan Leppävaaran Satsille! Touhukas päivä tiedossa siis, paljon energiaa onkin tuhlattavana!

Ihanaa sunnuntaita! Miltäs meillä sun mielestäsi nyt näyttää? :)

 

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

12 vastausta artikkeliin “Miltä kotona nyt näyttää?

 1. Voi teitä, nyt muistan taas miltä tuntuu elää remontin keskellä. Me tehtiin vielä vähän isompi remppa ja asuttiin kaksi kuukautta sotkussa ja pölyssä. Onneksi se on ohi!

  Tsemppiä sisustamiseen ja kodin laittamiseen kuntoon. Kaunis siitä tulee kuten edellinenkin kotisi :)

  Kivaa sunnuntaita! Me juuri valmistaudutaan hiihtoladulle :)

  Tykkää

  1. Kiitos Hanna… Tulipa kova himo päästä hiihtoladulle :D Jos tällä viikolla onnistuisi?

   Kiitos tsempeistä, sinne myös paljon tsemppejä hiihtoon ja muihin harrastuksiin :)

   Tykkää

 2. Ihanan värinen tuo makkarin lattia :)

  Ehkä mekin päästään miehen kanssa joskus tästä opiskelija-asunnosta meidän unelmien kotiin :)

  Tykkää

  1. Kiitos Pia :) Tykkään itekin tosi paljon uudesta lattiasta. Kyllä te pääsette, usein ne opiskelut vaan hidastaa sitä kuviota vähän liiankin paljon. :)

   Tykkää

 3. Teillä on täystohina siellä päällä ja tietkö, nyt tuli itellekin olo, että pistänpä hihat heilumaan samantein ton meen yhden pikkumakkarin parissa, joten kiitos :D
  Ihanan lämpöisiä värejä tulee. Kurkkuväri on ihana ja samoin makkarin sävyt, tää tykkää, hih ;) Ja ootan että pääsen kyläilemään <3

  http://outikarita.fitfashion.fi

  Tykkää

  1. Tohina on hurja! Katsotaan kauanko tätä tohinaa jaksaa ;) Oleppa hyvä vaan, nyt sullakin maalisudit heilumaan ja paikat uusiksi. Teillä on nätti koti ja kohta se on sitten vielä nätimpi :)

   Tervetuloa kylään <3

   Tykkää

 4. Hyvältä näyttää! :) Tosi kivoja ratkaisuja olette tehneet.

  Ihanaa, että laitoit asuntokuvia. Mulla on kans asunnonvaihtoprojekti käynnissä ja juuri harkitaan tarjousta aivan ihanasta asunnosta. Oon ihan innoissani seurannut sun muutto- ja suunnittelujuttuja, ja samalla intoillut omaa projektia…kun ei millään jaksaisi odottaa, jos tunnistat tunteen ;) Hihii.

  Olen samaa mieltä sun kanssa keittiön osalta. Hyvää on turha vain vaihtamisen takia alkaa vaihtamaan. Ja voittehan vaihtaa myöhemmin vaikka pelkät ovet, jos puiset alkaa ajan myötä tuntua ei niin omilta.

  Tykkää

  1. Voi että, toivottavasti päädytte teidän unelmienne asuntoon. tiedän miten jännittäävää se vaihe on, kun löytää juuri sen oikeanlaisen. Tahtoisi jo heti päästä laittaan sitä :) Yritän laittaa tännekin aina väliaikatietoja siitä miten hommat etenee vaikka kieltämättä tahtoisin itsekin vaan hypätä siihen vaiheeseen kun kaikki olisi jo valmiina. :))

   Tykkää

 5. Ihana koti teillä :)!
  Ite oon vähän sellanen että kodin ulkonäkö on tärkeä ja nimenomaan keittiön! :D Mutta toisaalta tuo teidän keittiö tuopi kyllä sellasen ihanan kodikkaan tunnelman. Ja jos alkaa kyllästyttää eikä halua tehä koko keittiöön remppaa niin voihan sitä päällystää nuo kaapit/tasot/laatat dc-fixillä :)

  Tykkää

  1. Kiitos :) Vielä on vähän vaiheessa, mutta kyllä tästä hyvä tulee. Keittiön ulkonäkö on mulle myös tosi tärkeää ja siksi tiedän, että tulee olemaan vielä tärkeämpää sisustamisen kansa kun jätettiin vanha keittiö paikoilleen. Sillä kun saa kuitenkin tosi paljon aikaan, vaikka kaikki ei kiilläkkään uututtaan. Ja kiitos vinkeistä, tuota päällystämistä ei tullut edes mieleen! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s