Unelmieni aamiainen!

Mites siellä menee? Täällä ollaan rehellisesti sanoen hieman poikki uudesta työrytmistä ja siitä, että kaikki pitää mahtua samaan kuukauteen. Muutto, uudet työt ja vielä siihen päälle epätoivoista kavereiden näkemistä ja treenaamista, eikä oikein mistään tule mitään. Okei, alkaneet työt tuntuu tosi huippujutulta, mutta kyllä sielläkin välillä vähän kalvaa epäilys, että osaanko  mitään. Epäröivä suomalainen nostaa päätään jostain tuolta syvältä sisimmästä ja yritän kovasti tökkiä sitä pinnan alle piiloon. Kyllä mä osaan. Rohkeutta vaan peliin ja sitten kaikki taas sujuu. Ja hyvin on kyllä mennyt. Vähän vaan tuntuu taas arki kiireiseltä kun totuin laiskottelemaan liikaa viimeisten kuukausien aikana. Ei ehdi edes aamuisin istua montaa tuntia kahvilla ja aamiaisella… Onpas kamalan tylsää ja kiireistä ;)

Ja koska pitkiä aamiashetkiä tulee vain haaveiltua ainakin vielä huomiseen saakka, niin tälle aamulle esittelyssä on mun unelmieni aamiainen. Tai oikeastaan se, että mitä se sisältäisi. Tämä aamiainen tarjoiltiin Miamin hotellissamme ja se oli ehdottomasti yksi parhaista, joita oon koskaan syönyt. :)

DSC06267 DSC06271 DSC06276 DSC06286 DSC06427 DSC06428 DSC06297 DSC06417 DSC06421

DSC06294

Millainen on sitten se täydellinen aamiainen? Ainakin mulle se on arkiaamuina pieni ja helppo, sellainen jolla jaksan lounaaseen ilman nälkää, mutta vatsa ei tyle ähkytäyteen. Yleensä siis puuroa tai rahkaa iso annos. Sitten tällaisina herkutteluaamuina, kuten kuvien aamiaisella, siinä voisi olla suurikin määrä erilaisia hyviä energian lähteitä. Paljon eri marjoja, salaatteja, kananmunia ja jokin pieni herkku ehkä loppuun. Painotus marjojen osuudella, koska niistä tykkään todella paljon ja tuollakin tuli vedettyä aamiaisbuffassa kaksi isoa kulhoa aamuisin vain marjoja. Karhunvatukoita, vadelmia ja pensasmustikoita -kaikki mun lemppareitani. Mansikoistakin tykkään, mutta koska oon nuorempana syönyt niitä töissä vähän liikaakin (koristeltiin kakkuja mansikoilla ja niitä mansikoita sai samalla syödä niin paljon kun jaksaa!) ja on kauheat traumat niistä vatsakrampeista joita mansikotia syödessä tuli :D

Täydelliseen aamiaiseen kuuluu myös oikeanlaiset maisemat ja oikeanlainen fiilis. Rauhallisuus, ei kiirettä mihinkään ja sellainen olo, että nautin juuri siitä hetkestä. Palmut kasvojen edessä olisi erittäinkin jees, mutta niitä tulee katseltua aika harvoin, joten kelpaa ihan hyvin sellainen oman kodinkin ikkunoista näkyvä suomalainen harmaakin maisema. Jos vaan on oikea seura siinä mukana, niin se maisemakin unohtuu. Tekee aamiaisesta myös paljon enemmän ja siksi käynkin usein kavereiden kanssa syömässä aamiaista. Alkaa päivä paljon paremmin ja saa kaveriaikaa enemmän, kun aloittaa heti aamusta. Tänäkin aamuna mun piti mennä täydelliselle aamiaiselle mun erään ystäväni kanssa, mutta koska on ollut niin kauhea kiire ja eilen meni niin myöhään, niin jätettiin se väliin. Toivottavasti päästään pian uudestaan Kadri! <3

Aamiaisesta alkaa päivä mitä parhaiten, älä vaan jätä sitä väliin. Älä ainakaan kutsua täydelliselle aamiaiselle, jos sellaisen satut saamaan.

Upeaa perjantain alkua! Mitäs siellä syödään tänään aamiaiseksi? <3

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

8 vastausta artikkeliin “Unelmieni aamiainen!

 1. Jep, toi oli kyllä täydellinen aamiainen!! <3 Ihanan näköinen! :) Täällä syödään tänään pitkästä aikaa puuroa! Olin jotenkin kyllästynyt puuroon ja se jäi hetkeksi aikaa, kun vetelin mielummin smoothieita ja munakkaita, mutta kyllähän tää taas ihan hyvältä maistuu! :)
  Tsemppiä töihin ja muutenkin nyt Marissa! <3 Mulla oli viime huhtikuussa vähän sama tilanne, kun alkoi uusi (kesä)duuni, oli crosffittiä, maratontreeniä, häävalmisteluja jne. Oli vähän too much, mutta kyllä se siitä tasottuu, kun pääset uuteen rytmiin! Mä oon tehnyt ton monta kertaa (vaihtanut ns opiskelijarytmistä yhtäkkiä kokopäiväiseen työrytmiin) ja aina se on ollut ensin yhtä vaikeata tasapainoittelua, mutta kyllä siihen tottuu ja sitten siitä alkaa tykkäämään, kun on selkeä rytmi! :) Rentouttavaa viikonloppua!

  Tykkää

  1. Puuro on niiiiin hyvää ja mullakin se välillä unohtuu. Kunpa vois syödä koko päivän vaan aamiaisia, niin ehtis syödä kaikkia parhaita herkkuja. Niitä kun on vähän liikaakin :D

   Ja kiitos paljon tsempeistä!! Niitä tällä hetkellä tarvitaan <3 Uskon, että ajan kanssa rauhoittuu. Vielä on pää sekaisin kaikesta niin uudesta, mutta eiköhän kuukauden päästä tilanne oo jo toinen!

   Tykkää

 2. Ihanan näköinen aamiainen :)
  Mulla alkoi tänään työt vasta ysiltäja heräsin jo kuudelta niin ehdein ihanasti rentoilemaan, ihan parhautta. Oon ruvennut miettimään, että voishan sitä joskus arkiaamunkin aloittaa käymällä jonkun ystävän kanssa aamiaisella jossain, täytyy ehkäpä pistää tuumasta toimeen :)

  Tykkää

  1. Oi, sulle varmasti tosi ihanaa, kun yleensä meet niin aikasin töihin. Arjen luksusta :) Ehdottomasti otat kaveriaamiaisen kehiin.. Mieti nyt miten kiva meidänkin oli syödä aamiaista porukalla kun olitte täällä :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s