Auringossa hymyilyttää!

Laivalla ollaan! Ihmismäärä täällä on hurja ja oon onnellinen, että selvisin tänne huoneeseen takaisin tuolta kaiken vilinän keskeltä. Luin jostain, että laiva vetää itseensä noin 5400 vierasta ja siihen päälle vielä yli 3000 työntekijää. Huh, ei ihme että vähän tuntui olo tukalalta vilinässä. Laiva on nimeltään Allure of the Seas ja tämä on kaikista suurimpia laivoja mitä on tehty. Suomessa tehty muuten, jos ette sattuneet tietämään. Ihan on taitavia poikia ne suomalaiset rakentajat, tosi hieno laiva ja kaikki toimii. Saatte tekin kuvia nähtäväksi piakkoin! Nyt kuitenkin pikapikaa nukkumaan, koska oon ihan hullun väsynyt ja silmät ei pysy enää auki. Aamulla sitten taas salille ja kohti uutta päivää merellä seilaten. 

Tässä muutama kuva tältä päivältä. Vähän maisemia ja sitten joku kalpeanaama töllöttämässä laivalla drinkki kädessä. Ihanaa olla taas auringossa pitkästä aikaa. Toivotaan, että sitä aurinkoa vähän pian tarttuisi nassuunkin <3

DSC05573 DSC05576 DSC05580 DSC05585 DSC05586

DSC05582 DSC05603 DSC05619

Lämpimiä terveisiä Suomeen! 

6 vastausta artikkeliin “Auringossa hymyilyttää!

 1. Onneksi jossain edes on lämmin ! Herättyäni katsoin lämpömittaria etelä-suomessa ja näyttää -25. = )

  Tykkää

 2. Aww, ihanaa!! :) Ja haha,se laivan ihmispaljous on kyllä vähän stressaavaa välillä! Ootas vaan kun pääsette sinne ekalle aamiaiselle buffaan aka ”pekonitaisteluun” :D Nimettiin se H:n kanssa kesällä pekonitaisteluksi, kun tuntui, että jengi taisteli siellä ruuasta ja kauhea vilinä oli päällä :D Mutta eiköhän sieltä laivalta löydy rauhaakin :) Ihanaa risteilyä! <3

  Tykkää

  1. Hahah, pekonitaisto!!! kohta oon itseasiassa suuntaamassa sinne. Mutta arvaas, me ollaan vissiin niin ajoissa liikkeellä, ettei siellä oo seiskalta aamulla mitään taistoja :D Pakko ehkä mennä joku päivä myöhemmin niin nään tämän taiston :D

   Kiitos Karo, kohta oot sinäkin reissussa! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s