Ei juurihoitoa, eikä myöskään kiitos flunssaa jooko!

Eilinen pelko hammaslääkäristä on nyt ohi. Hampaille annettiin parempi tuomio kun osasin odottaa ja ihan tavallinen paikkaus riitti. Jihuu, nyt voin iloisena jatkaa viikkoani! Teidän olisi pitänyt nähdä mut siinä penkissä jännittämässä. Pidin kiinni tuolista kaikilla voimillani ja tuntui kuin olisin oikeasti pian haljennut. Haljennut siitä jännityksestä, että koska vihlaisee ja koska lääkäri sanoo, että voi Marissa nyt täytyy tehdä iso hoito. Odottaessa ei kuitenkaan tapahtunut mitään ja lopuksi lääkäri vain sanoi, että valmista on. Alkuun vähän vihloi, mutta mitään muuta odotetusta ei tapahtunut. En saanut tuomiota juurihoidosta, eikä myöhemminkään sellaista ole tulossa jos osaan olla nätisti ja hoidan suutani hyvin. Tässä kohtaa syyttävä sormi onkin sitten taas itseäni, että osaanko jatkossa toimia taas premin. Osaanko olla napostelematta ja tosissani jätän sokerit muiden syötäväksi? Entäs sitten hiilihapolliset juomat, niitäkin ilman pitäisi olla kokonaan. Voi damn, pakko kai taas alkaa käyttäytyä. ;)

Eilinen loppupäivä menikin sitten paljon rennommin mielin ja pystyin keskittymään ihan muihin juttuihin. Voin vaan kuvitella miten mun päiväni olisi mennyt ihan sekaisin, jos olisin onnistunut hommaamaan itselleni sen ison remontin suuhun. Jos joku ihmettelee, että miksi niin vauhkoan tästä hammasjutusta, niin oon kerran joutunut aiemmin juurihoidettavaksi ja se ei mennyt ihan putkeen. Paikkaukset ja muut on ihan ok, ne eivät satu yhtään, mutta sitten kun mennään sorkkimaan hermoihin niin siinä jo vahvempikin neiti lakoaa maahan. (Tässä tekstissä kirjoitin enemmän hammasongemistani jos tahdot tietää enemmän!) Siksi olenkin nyt ihan super iloinen ja lupaan olla entistä ahkerampi hampaiden hoidossa. Katsotaan kauanko lupaus kestään, mutta ainakin niin kauan kun muistan pelon juurihoidosta, niin en sitä ihan varmana unohda. Jos näette mut kaupassa limu- tai karkkiostoksilla, niin rohkeesti vaan kertomaan, että pitää viedä ne kiltisti takaisin hyllyyn ;)

Rento päivä jatkui eilen kotona kirjoitellessa ja illalla oltiin sohvakaupoilla pähkäilemässä tulevaa kotia. Löydettiinkin meille tosi kiva sohva ja ruokapöytäkin on nyt valkattuna. Myöhemmin kerron teille vähän suunnitelmista lisääkin, tässä nyt ensimmäiset kuvat uusista huonekaluista. Sohva ei kuvassa näytä ihan parhaita puoliaan, mutta eiköhän se sitten oikeassa ympäristössä ole kaunis ja juuri niin hyvä kun osaan kuvitella.

DSC04719

DSC04714 DSC04715 Tuo ensimmäinen kuva missä pällistelee tuo blondi, ei ole meidän tuleva nojatuoli, se blondi vaan tahtoi poseerata. ;)

Jälkimmäisenä kuvissa näkyy tuo harmaa sohva, joka nyt sitten on tilattu ja valittu juuri meidän tulevaan kotiin. Se oli meille ensimmäinen sohva joka bongattiin ja molemmat meistä sanoi kyllä. Ei sillä etteikö muitakin sohvia olisi sattunut eteen, mutta kaikkien tuntien pyörimisten jälkeen tuo oli ainut meidän mielestä hyvä. Erittäin kivan mallinen, syvät istuinosat ja sopivan suuri muutenkin. Mahtuu useampikin ihminen samalla istumaan tai sitten yksi pariskunta makoilemaan ristiin pitkin sohvaa ja tappelemaan siitä kummalla on enemmän tilaa :D

Ruokapöytä valikoitiin tosi tavallisena, eli valkoista ja lisää valkoista. Siihen saa nätisti sitten somistamalla eroja ja kattauksella saa aikaan erilaisen keittiön. Tuolit vähän jännitivät kun niissä on tuo beige reunus, mutta se on ihan kiva ettei ole ihan täysvalkoinen keittiä.

DSC04716

Nyt on isoimmat ostokset tehty ja stressi tulevasta muutosta (taasko pitää muuttaa?) voi vähän hälvetä, kun tiedän, ettei niin isoja juttuja tarvitse enää miettiä. Sänky me ostetaan Ikeasta ja loputkin kaikki pienet tavarat, kuten hyllyt, löytyy näillä näkymin sieltä. Ahkerasti täällä suunnittelen ja mietin. Tänään taidan itseasiassa myös istua ahkerasti koneen ääressä, koska kurkku on kipeä ja tuntuu, että joku ihmeen pöpö on iskemässä muhun. Samaa on sanonut nyt noin puolet kavereista, eli nähtäväksi jää ollaanko me kaikki kohta kipeinä viikonloppuna. Tarkoitus olisi juhlia pikkujouluja Helsingissä isommalla porukalla ja en kyllä millään suostu nyt olla kipeänä. Ei vaan käy. Sovittuun lounastapaamiseen menen kyllä, mutta sitten aion pyhittää päiväni levolle.

Eilen yritin jo käydä vähän jumppajumppajumppa (Haha, oletteko nähneeet tämän Samin sketsin?? Piti linkata se teille jo spinning postaukseen, mutta unohdin, hihi, ihan loistava!) mutta huomasin, että oli veto pois. Tämä kurkkukipuhan nyt selittäääkin eilistä vetämättömyytta ja parempi kai vaan kuunnella oloa ja levätä. Lämmintä teetä nokan eteen ja peiton alle. Ehkä sillä olen jo huomenna parempi ja jää koko homma pelkkään kurkkukipuun. Miehelläni kivut jäivät vain kurkkukipuun, joten toivon samaa itsellenikin. Odotan jo niin kovasti viikonlopun pikkujouluja, etten kestä jos olen silloin kipeänä.

Kiltti kiltti minä, pysy nyt terveänä. Joohan!? Ei ole tulossa juurihoitoa, eli ei sitä flunssaakaan jooko? ;)

Kivaa tiistaita! Olettehan välttäneet flunssa-aallon? <3

 

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

14 vastausta artikkeliin “Ei juurihoitoa, eikä myöskään kiitos flunssaa jooko!

 1. Mäkin odotan niin paljon!
  Jooko, jooko, jooko minä, tule nyt pian terveeksi!

  Ja iiiihana, iso sohva! Se oikein kutsuu kellahtamaan. :D

  Tykkää

 2. Kiva että selvisit vähällä hampilääkärin käsittelystä. Mullakin oli tarkastus viimeviikolla ja reikiä nolla, eikä muutakaan huomautettavaa. Hyvä! Sohva näyttää tosi kivalta ja erityisesti tykkäsin noista tuoleista, jossa on se reunus :)

  Tykkää

  1. Vau, tosi hyvä juttu. Hyvä me selvityneet. Ehkäpä mullakin tulee ensi kerralla tuomio, ettei oo yhtäkään reikää :)

   Tuolit on kivat mustakin, vähän erilaiset. Kiitos! :)

   Tykkää

 3. Kiva ettet tarvinnut hampaisiin mitään isompia hoitoja :) samastun sinuun, vaikka mulle ei ole juurihoitoja tehty pelkään hammaslääkäriä ihan hirveesti :D

  Tykkää

 4. Oih, toivo ettet tuu kippeeks! Ihe täällä kohta lähemmäs 3vk kipeillyt. Välissä olin n 5 päivää terveenä, ehin jo olla onnellisesti ”terve” ja reenatakin yhtenä päivänä, niin nyt oon puoltoistaviikkoa taas kipeilly. Ei oo kivaa ei, tsemit siulle jotta pysysit terveenä!!
  Aivan ihanan iso sohva myös:)

  Tykkää

  1. Voi ei, nuo jälkitaudit on pahimpia! Juuri luulee tulleensa terveeksi ja sitten onkin ihan huonossao kunnossa uudestaan. Tosi harmi :/ Yritän nyt välttää urheilua täysin kunnes olen ihan terve. Kuumetta oli vähän aamusta, mutta eiköhän tämä päättäväisyydellä katoa! :)

   Tsemppiä sullekin tervehtymiseen!!!

   Tykkää

 5. Kiva kuulla, ettet joutunutkaan juurihoitoon :) Ja toi Hedbergin video… Voi pumppipamppi! Oon tässä itekin miettinyt, että pitäskö raahata ahterinsa pitkästä aikaa ihan akkajumpaan joululomalla, kun Motivukselle löytyis vielä kortti.

  Tykkää

  1. Hedeberg on kyllä ihan hulvaton!! :D Motivus on fiksu sali juuri tuosta syystä,että sinne voi ottaa vaan muutamia kertoja jos on se kortti. Varmasti sulle tosi hyvä, kun et ole kuin harvoin täälläpäin :)

   Tykkää

 6. Oi ihana sohva! Tuollaisen minäkin haluan sit seuraavaan asuntoon :) Mulla oli pari viikkoa sit sellainen orastava flunssa, mut meni tosi nopeesti ohi, kun join varmaan litran inkivääriteetä per päivä ;) suosittelen!

  Tykkää

  1. Kiitos Jenna! Onpa kiva kun sohva sai heti kehuja. Ehkä se tosiaan on sitten juuri nappi valinta ;)

   Mun flunssa taitaa loppua viimeistään huomenna, tein juuri sellaisen päätöksen :D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s