Voiko istuen muka urheilla? Kokeilussa cycling!

Itsenäisyyspäivä taisi mennä kaikilla aika rennoissa tunnelmissa? Instagram ainakin näytti täyttyvän ruokakuvista ja rentoilusta, kynttilöitä paloi meidänkin pihan kaikissa ikkunoissa. Niin kaunis tunnelma kaikkialla. Linnan juhlat pyöri täälläkin koko illan, mutta musta tuntui että enemmän kaikki keskittyivät toisiinsa. Perheen kesken oli osalla porukasta välillä tunteet vähän kuumina ja keskustelu meni jopa välillä niin syvälle, että olisin tarvinnut korvatulppia. Hihii. Perheillalliset ovat välillä aika kuumaa kamaa tässä perheessä ja eilen taas huomasi miten helppo kaikkien oli tuoda mielipiteensä esiin. Ja niitähän todella myös löytyi. Ehkä siellä joku tunnistaa omasta perheestään saman piirteen ja tietää miten kuumaksi keskustelu voi välillä käydä ;)

Kerroinkin jo aiemmin, että meillä oli torstaina kaverin kanssa vähän normaalia pidempi treenipäivä. Torstai on itseasiassa ollut se viikon paras treenipäivä jo pitkään ja muistan jo tanssiaikoinani käyneeni aina torstaisin monella tunnilla putkeen. Pari vuotta sitten kävin myös aamuisin combatissa ja illalla tein vielä toisen treenin (tai useamman). Ilmeisesti torstaina on ehtinyt keräillä sitä energiaa koko viikon talteen ja vihdoin ehtii sen kaiken kuluttamaan. Muuta syytä en oikein keksi, että miksi juuri torstaista on muodostunut itselleni niin treeniin painottunut päivä. En siis tälläkän kertaa pitkään epäröinyt kun Suvi pyysi mua treenaamaan mukaan viime torstaina. Okei, jälkikäteen aloin kyllä vähän miettiä asiaa uudestaan kun tajusin mihin ollaan menossa. Yhtäkkiä ymmärsin, että oon oikeasti lupautunut menemään cycling tunnille. Minä joka vielä vuosi sitten sanoin, että en kyllä ikinä tuu polkemaan sisällä paikoillani.

Älä ikinä sano ikinä. ;)

IMG_6667

Ekana oli vuorossa juoksua puolituntinen ja koska juoksumatolla juoksu ei selälle ole se parhain treeni (aika luja alusta), niin alkoi vähän jännittää. Onkohan tää nyt hyvä idea? Sama juttu tuli seuraavasti treenistä, joka oli kahvakuula. Eihän sekään nyt selälle oo paras kaikkine kyykkyineen ja tempauksineen. Kolmas treeni olikin mulle ihan uusi juttu, eli se cycling, josta jo mainitsin. En muista oonko joskun ihan nuorena ollut kokeilemassa sisällä pyöräilyä, kun mun mielikuva on ollut, etten pidä siitä. En keksi mistä se ajatus muuten olisi tullut. En kuitenkaan voi nyt ihan satavarmasti sanoa, että olisin sitä edes testannut, joten pakkohan mun oli mennä kokeilemaan sitä uudestaan. Tuli sellainen tunne, että en voi enää väittää vihaavani jotain lajia, kun en tiedä edes kokeilleeni sitä. Vai olettteko ehkä samaa mieltä, että aiheesta pitää tietää myös jotain ennen kuin siitä alkaa muodostaa mielipidettä :D

Onneksi lopulta siis lähdin treenailemaan mukaan, koska kokemus oli tosi hauska. Tämän rikkinäisen selän kanssa en ookkaan vielä tehnyt noin pitkää treeniä putkeen ja oli tämä vähän sellainen testaus omalle kunnolle. Tiesin myös, että pystyyhän siellä sitten himmailla jos siltä tuntuu ja selkä ei kestä, mutta yritetään nyt vetää kaikki tunnit kunnialla läpi. Hyvinhän ne sitten vedettiinkin ja selvisin jopa ihan hengissä.

IMG_6720

 

Tässä vähän mun ajatuksiani tunneista ja siitä miten meni!

Alkuun juoksutunti. Olen juuri tullut salille juosten myöhässä ja tuntuu, että olen jo valmiiksi hengästynyt. Juoksin vartin verran bussilta salille ja nopeasti vaihdoin tavarat ja lähdin etsimään tuntia ja kaveriani.

Pimeä huone, paljon tyhjiä juoksumattoja. Pirteä ohjaaja  seisoo edessä selkä suorana ja näen,että sillä on lihasta enemmän kropassa kuin laki sallii. Ohjaaja on todella iloinen ja saa muhun energiaa. Kävelen vauhdilla alkuun, pian alan lisätä vauhtia hölkäksi. Tunnustelen selkää ja yritän askeltaa päkiällä. Tehdään kolme  muutamien minuuttien pituista spurttia ja loppu tuleekin vastaan nopeasti. Yllätyn miten nopeasti puolituntinen kuluu. Tässäkö tää jo oli?

—-

Seuraavaksi vuorossa siis kahvakuulatunti ja nyt seuraa paljastus. En ole ollut koskaan kahvakuula-tunnilla. Olen tehnyt vain Pt:n kanssa kahvakuulatreeniä ja loput liikkeet olen opetellut itse. Nytkin menin tunnille sillä fiiliksellä, että menen hiomaan tekniikkaa. Koska selkä ei ole vielä täysin terve, päätin myös ottaa melkon pienen kahvakuulan, jotta keskittyisin todella täysin puhtaisiin liikkeisiin. Liika rasitus ei varmasti olisi selälle hyvästä.

Kahvakuulatunnilla on paljon ihmisiä. Seison etupäässe rivejä, en voi sietää tunnilla takana seisomista. Tahdon nähdä itseni peilistä. Niin, että näen liikkeet, joita teen tai yritän tehdä. Päätän tunnin alussa keskitittyä ahkerastii ja seurata perässä. Ohjaaja kertoo liikkeet tarkkaan.  Hän hymyilee koko ajan. Sama pirteys jatkuu kun juoksutunnilla. Ohjaajan painot ovat hullun kokoiset. Pieni tyttö ja niin pienet painot. No, onhan sillä sitä lihastakin. Keskityn silti omiin painoihini ja liikkeisiin. Saan tuntuman peppuun, Kyljessä tuntuu sivutaivutuksissa. Nautin lihaskivusta ja yritän keskittyä enemmän. Huomaan taas, että pienet painot eivtä haittaa mitään. Kun keskittyy kunnolla, tuntuman saa nopeastikin juuri sinne minne pitääkin.

—-

Hikoiluttavan tunnin jälkeen seuraavana vuorossa on cycling. Ihmettelen pyöriä huoneessa, ja sitä, että todella olen siellä. Koko ikäni olen sanonut, että minähän en paikoillani polje. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan. Vau!

Aloitan tunnin epäröiden, että mitä oikein pitää tehdä. Kaveri neuvoo sitomaan jalat polkimiin. Lujaa kiinni, etten lähde heti irti kun alan revitellä. Kiinnitän itseni ja istun alas. Huh. Mikä tämä luja penkki on? Auts. Luut osuu johonki ja mietin, että pitäisikö mun pepun olla lihaksikkaampi, että pystyn istua nauttien siinä tunnilla? Kidutusta. Tunnilla mennään eri tasoilla. Poljetaan peppu kiinni penkissä, poljetaan välillä ylhäällä. Parhaat hetket on niitä, kun poljetaan pystyssä. Mihinkään ei silloin satu ja nautin vauhdista. Hiki valuu. Musiikki on välillä hyvää, välillä tuntuu ettei ohjaaja ole osannut laittaa sitä oikein tuntiin sopivaksi. Kaveri pyörittele välillä päätään vieressäni, kertoo mlle, ettei tämä ohjaaja ole kovin hyvä. Vastaan, että en oikein tiedä siitä, mutta mua vaan sattuu nyt peppuun. Naurattaa ja hikoiluttaaa samalla. Katson monesti kelloa ja odotan tunnin loppumista.  Kuinka joku voi pitää tästä?

 

IMG_6681 IMG_6687

 

Mitä oli siis cycling mun mielestäni? Kipua, tylsyyttä ja kauhean kova penkki. Se penkki jäi kyllä tosi vahvasti mieleen, koska pelkästään sen kivun takia en ihan heti menisi tunnille uudestaan. Toinen mikä jäi mieleen, oli se, että tuli sopivasti hikoiltua. Kyllä, sitä siinä valui, kun yritin ähkien mennä kunnon vastuksilla eteenpäin. Samalla yritin pitää selässä hyvää asentoa ja yritin kovasti keskittyä pitämään siitä lajista. Oikeasti yritin. Mietin koko tunnin, että onko järkeä polkea paikallaan ja miksei edessä voisi olla jotain elävää kuvaa joka näyttäisi siltä, että mentäisiin eteenpäin? Onko jossain cycling tunneilla sellaisia? Sillä tunnista saisi paljon kiinnostavamman. Oletteko samaa mieltä?

Etureidet olivat tuntien jälkeen hellät ja kyllä mä tuon kolmetuntisen jälkeen huomasin, että nyt on vähän jano. Myös vähän nälkä. Onneksi mulla ei kuitenkaan ollut mitään eväitä mukana, vaan tyydyin ostamaan salilta pautusjuoman ja lähdin saunomisen jälkeen nälkäisenä kauppaan. ÄÄÄ, VIRHE! Mitä tapahtuu kun on super nälkä ja mennee kauppaan? Kaikki varmaan tietää? No niin kävi tälläkin kertaa. Laku kädessä lähdin tyytyväisenä kaupasta ulos mussuttamaan aarrettani. Namilta se kyllä maistui, mutta nyt muistan että ensi kerralla voisi napata vaikka hedelmiä mukaan pahimpaan nälkään. Vaikka ehkä se ei ole paha tuollaisen treenin jälkeen vähän herkutellakin. Tunsin kyllä todella ansainneeni herkkuni! :D

 

IMG_0372

 

Tuntien jälkeen fiiliksen olivat tosi hyvät! Tuntui kun olisin liitänyt kotiin salilta, olo oli niin kevyt. Taisi siinä vähän hiki lentää treenin aikana kun housut tuntui löysiltä ja olo oli muutenkin niin keveä. Hiih, tälläistä lisää siis! Mihin tunneille mennään Suvi ensi viikolla?

Kuvituksena tänään oli meidän kuvaukset Allerilla marraskuussa. Olisi ollut taas kiva saada vähän aiheeseen sopivampia kuvia mukaan, mutta salilla kuvaaminen on mulle jotenkin tosi vierasta. En osaa treenin ohella keskittyä kuvaamiseen ja kaikki treenin jälkeen otetut kuvat on aina lavastettuja. Tahdon enempi keksittyä kunnon treeniin kuin että olisin jatkuvasti linssin takana. Siinähän kuivuu hiki ja tulee kylmä. Lupaan kyllä jatkossa yrittää taas tehdä jotain treenijuttuja vähän enemmän, kun nyt on tullut enemmän kirjoiteltua ruoasta. Saatte tekin edes vaikutelman, että treenaan yhä ahkerasti enkä vain syö jouluherkkuja ;)

Pidättekö te usean tunnin putkista vai onko kiva keskittyä kerralla vain yhteen tuntiin? Entä mitä te pidätte cyclingista? ;)

Nyt päivän puuhailujen pariin. Rentoa sunnuntaita kaikille!

***

Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

29 vastausta artikkeliin “Voiko istuen muka urheilla? Kokeilussa cycling!

 1. Heh, tunnistan meidän perheen tuosta sun kuvauksesta ;) Meillä on usein aika kiivaita keskusteluja ja välillä saa nauraa maha kippurassa kun isä arvostelee jotain henkilöä tai asiaa. Pääosin siis hauskaa vaikka välillä tunteet kuumenee :D

  Mä pidän sisäpyöräilystä, mutta enemmän siitä ”oldschool-pyöräilystä” mihin olen tottunut eli vaihdetaan otteita jne. Ne cycling-tunnit Elixialla missä olen käynyt, on olleet vähän…no…boring. Siis hiki tulee joo ja musiikki on yleensä hyvää, mutta kaipaisin enemmän sitä vanhaa spinning-meininkiä missä vaihdetaan käsien paikkaa, poljetaan peppu takana, tehdään jäädytyksiä ym. Moni ei taas noista tykkää ja moni sisäpyöräilyohjaaja on sanonut, että noi edellä mainitsemani asiat ei edes kuulu sisäpyöräilyyn haha :D Mielipiteitä on monia ja hyvä niin. Ennen tuli käytyä paljon useammalla tunnilla peräkkäin, mutta nykyisin keskityn niin paljon saliin, että en halua yhdistellä siihen mitään aerobista. Joskus olen käynyt indoor runningissa ja siihen perään kahvakuula-tunnilla, se on kyllä hikinen setti! :)

  Tykkää

  1. Perhe on pahin, samalla myös rakkain ;)

   Mulle on vielä vähän hepreaa nuo erilaiset spinning tunnit. Lähinnä tiedän, että siellä poljetaan, siinä se :D ehkä mustakin tulee ajan kanssa ammattilainen jos opin vaan ensin käymään lajissa ahkerammin. Vielä vähän vaikea kuvitella sitä, mutta never say never! Kahvakuula ja joku arboinen vois toimia tosi hyvin. Aika rankkaahan se on, mutta sen jälkeen on vaan niin hyvä olo, että pelkästään sen voimin voisi vähän kärsiä :)

   Tykkää

 2. Meidän salilla noita tunteja kutsutaan spinning -nimellä, en sitten tiedä mitä eroa niillä on vai onko mitään.. :D Itse tykkään todella paljon, etenkin kovemmista tunneista ja siellä juurikin vaihdetaan välillä käsien paikkaa ja poljetaan seisaallaan tai istualtaan. Ja tuolla salilla on edessä juurikin sellainen virtuaalikuvajutska, josta tavallaan saa vaikutelman kuin polkisi milloin vuorilla Itävallassa, milloin New Yorkissa. Ihan eri tavalla tuntuu kuin oikeasti ajaisi ylä- tai alamäkeen kun kuva liikkuu siellä edessä :) Aina sitä ei kyllä tule edes seurattua mutta kyllä se vaikuttaa tunnin mielekkyyteen. Samoin kuin huippuohjaaja, jonka tunneille olen löytänyt! Ja täytyy myöntää, että parilla eka kerralla se penkki oli kova! Mutta siihenkin tottui :)

  Tykkää

  1. Ah, joo spinning se on myös! Sillä taitaa olla hirmu monta nimeä koko lajilla, mutta tuskin ne eroo kovinkaan paljon toisistaan? Enkä juuri ohjaajan mukaan se koko homma menee. Musiikit, ohjaajan luoma tunnelma ym. Missä salilla käyt? Kuulostaa nimittäin tosi hyvältä se virtuaaliseinä!! Se sais lajista paljon kivempaa, toki tarvitaan siihen nuo muutkin asiat mistä mainitsin ;) Katsotaan jos vielä meen uudestaan. Pakko oppia tykkäämään lajista, kun sitä niin moni aina kehuu :)

   Tykkää

   1. Käyn Savonlinnassa Kristalli Sportissa, eli taitaa olla aika kaukana susta ;) Mulla oli kyllä alkuun kanssa epäluuloja tuota kohtaan koska juokseminen on omin laji. Ja nimenomaan se juokseminen ulkona ei juoksumatolla paikallaan, niin se spinning tuntui kanssa oudolta. Mutta yllättäen tykkäsinkin paljon, mutta huomasin että itsellä vaikuttaa ohjaaja ja se että tunti jolla käyn, on oikeasti tosi rankka ja siellä ei ehdi miettiä muuta. Kevyemmällä eri ohjaajan tunnilla tylsistyin.. :D

    Tykkää

    1. Haha, okei..ehkä se on vähän kaukana. Meillä on kyllä mökki siellä lähellä, että ehkä ensi kesänä?? Pitääkin laittaa sulle sitten viestiä, niin tuun tekemään sinne kesäreenit ;)

     Tykkää

 3. Huh en kyllä koskaan ole käynyt edes kahdella tunnilla peräkkäin. Musta ehkä vähän tuntuu, että sitten kun ekalla tunnilla takaraivossa olisi se ajatus, että vielä tämän jälkeen toinen tunti niin alkaisin sitten löysäilemään :D Pitääkin ottaa nyt haasteeksi käydä kahdella tunnilla peräkkäin! :)

  Tykkää

  1. Niin ihan totta sen löysäilemisen kanssa! Onneksi siitä ei ollut tällä kertaa haittaa, kun tehtiin niin monta tuntia peräkkäin!! :P

   Tykkää

 4. En oo ikinä käyny cyclingissa (no, enpä juuri missään muissakaan ryhmäliikunnoissa, ai mitenniin muka tykkään liikkua itekseni.. :D), mutta se ei kyllä todellakaan ois ensimmäinen tunti mihin menisin. Jotenki ajatus siitä paikallaa polkemisesta vaan ei oikein kiehdo. Pyöräilystä tykkään kyllä ihan hirmusesti, mutta siinä se ihana tekijä onkin just se liikkuminen :-D

  Tykkää

  1. Haha, en tainnut siis ainakaan parantaa sun mielikuvia spinningistä ;) Pyöräily on kivaa ulkona, siinä vaihtuu maisemat eikä tarvii koko ajan hengittää ihmisten hikeä :D

   Tykkää

 5. Itse olen ollut spinningissä vaan kun on ollut jalka loukkaantuneena niin ettei pystynyt juoksemaan. Täytyy sanoa että juoksua parempaa lajia ei ole mutta yritin kyllä kovaa tykätä spinningistäkin ja ehkä melkein onnistuin. Penkki on tosiaan niin kova että siinä menee pari viikkoa ennenkuin siihen tottuu!
  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Juoksu on niin ihanaa, kunpa pääsisin sitä vielä tekemään samoissa määrin kun joskus ennen. Spinningit jää kyllä siinä taakse kuus nolla ;)

   Tykkää

 6. Ahahaha, TÄSMÄLLEEN mun ajatukset spinningistä, sisäpyöräilystä, IC:stä, cyclingistä vai miksi ikinä sitä tahtookaan kutsua :D Oon käynyt spinnussa kolmesti, koska ekan kerran jälkeen ajattelin, että vika oli ohjaajassa. Ehkä se tunti on parempi eri ohjaajalla. Sitten ajattelin toiveikkaasti, että kolmannella kerralla penkkiin olis jo tottunut. Ei ollut. Ja yhtä tylsää oli. Kolme ohjaajaa koluttu läpi :D Eli vika oli mussa. Ja penkissä.

  Heh, vähän arvasinkin, että sä et tykkää siitä, kun siinä tapahtuu liian vähän :D Mutta ei kaikista lajeista vaan voi tykätä, onneksi on paljon muita lajeja <3

  PS: Bodypump+bodycombat -tuplatunti oli joskus parasta, mitä tiedän. Tällä (huonolla) kunnolla riittää kyllä se combat saamaan hien pintaan ja ittensä henkihieveriin ;)

  http://lungelady.blogspot.fi

  Tykkää

  1. JES! :D Sillä lajilla on kyllä tosi monta nimeä. Spikke on kyllä mun lemppari nimi, jos oot sattunut näkemään Sami Hedbergin yhden sketsin niin tiedät mistä puhun ;) Se penkki on jotain ihan kamalaa ja mietin koko ajan onko mun pepussa vika. En oo kuullut tästä asiasta nimittäin ennen. Ilmeisesti vika ei silti oo vain mussa, kiitos tästä tiedosta :D

   Mäkin tykkäsin tosi paljon combat ja pumppi yhdistelmästä siihen saakka kunnes aloin lisätä vauhtia molemmissa ja pumpissakin kyykyt meni lian oviin painoihin. Ei sen jälkeen vaan enää voimat riittäneet tekemään molempia :D Enkä nykyään vois haaveillakaan tehdä niitä peräkkäin. Varmaan kuolisin ajatuksesta :D

   Tykkää

  1. Haha, niin totta! Katsotaan nyt vielä pari kertaa jos vaikka muutan mieleni, mutta juuri nyt olen sun kanssa niiin samaa mieltä ;)

   Tykkää

 7. Heh, toi penkki on kylla just niin karmee… Menin reilu vuosi sitten ekaa kertaa varmaan kymmeneen vuoteen taas Spinning tunnille ja totesin miehelle tunnin jalkeen, etta kauheesti ei oo kylla tuotekehitysta noiden penkkien kanssa tapahtunut sitten viime kerran! Kavin Spinningissa tuolloin pari kertaa viikossa cross training mielessa kun treenasin maratonille ja taytyy sanoa, etta siihen tarkoitukseen oli kylla ihan loistavaa treenia. Ja siihen penkkiinkin mun takalisto tottui parissa viikossa. Eihan se tosiaan mitenkaan jannittavaa tai kovin mielenkiintoista sinansa ole, mutta ohjaaja ja musiikkivalinnat vaikuttaa tosi paljon. Ma kavin sellasen kundin tunneilla joka soitti ihan loistomusaa, ei siis pelkastaan sita perus treenijumputusta vaan mm. Mumford and Sons, Florence and the machine jne. Ja se osasi rakentaa ne tunnit sen musan ymparille, silleen et kun kiivetaan makea ylos on hidasta ja kun sprintataan niin silloin musakin aina vaihtui nopeeksi, vaikutti tosi paljon ainakin itsellani tunnin mielekkyyteen :)

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista :) Huomasin sen itsekin, että tosi paljon on väliä ohjaajalla ja musiikilla nyt ainakin. Mulla into heräsi heti kun alkoi soida ACDC ja samaten kun tuli jotain vanhoja poppibiisejä, joita en ollut kuullut vuosiin. Sitä siinä tunnilla mietinkin, että ne musat pitäisi tosi tarkkaan saada sopimaan liikkeisiin ja kiihdytyksissä olisin tarvinnut enemmän fiilistä musan kautta.Ehkä siis etsin vielä jonkun tosi hyvän ohjaajan, niin saan lajista vähän kiinnostavampaa. VAikkakin tuskin siitä häviää se fakta, että siinä ollaan koko ajan paikoillaa ja tykkään enemäpi liikkua vauhdikkaasti :D

   Tykkää

 8. vihdoin menit spinniin! hyvä sinä! etkä kuollut tylsyyteen niiin kuin oot pelännyt? :D:D ps spinni on paras! :))

  Tykkää

  1. Mut siis varmasti tykkäisit enemmän jos olis parempi ohjaaja, ku siinä oikeastaan koko tunti saattaa olla siitä kiinni. Mulla meni muutama tunti enne kun rupesin tykkäämään. Anna vielä muutama mahdollisuus jooko! ;)

   Tykkää

   1. No ohjaaja vaikuttaa kyllä tooosi paljon! Siks mun on varmaan pakko vielä mennä kärsimään siitä penkistä ainakin kerran vielä ;)

    Tykkää

 9. Hauskasasti kuvailit tunnit :)
  Riippuu tunneista että yksi vai useampi, jos on kovin erilaiset tunnit ja varsinkin tehoiltaan niin voi kaksikin vetää putkeen, mutta yhdestäkin kunnolla tehden saa kyllä tehot irti :)

  Tykkää

  1. Hih, kiitos. On ihan totta, että on niin paljon helpompi tehdä yksi tunti ihan täysiä. Kolmella tunnilla joutuu osittain vähän himmailla, saa ehkä vähän erilaisia tehoja aikaan!

   Tykkää

 10. Hahah, ihanat fiilikset spinningistä :D
  Mä sanoin ekan spinningini jälkeen, etten enää _koskaan_ tuu sitä kokeilemaan. Niin typerää se mun mielestä oli. Ja… Noh, nyt ohjaan sitä itse :D Ohjaaja vaikuttaa ihan kamalasti ja mä ite henk.koht. tykkään just semmoisesta old school-spinningistä, mistä täällä kommenteissa muutkin on maininnut. Kyllä siinä täytyy olla otteiden vaihteluita, painonsiirtoja, jäädytyksiä, hölkkä- ja mäkipätkiä jne jne, ettei mene tylsäksi. Ja musiikki ratkasee ehkä eniten! Vitsi sun pitäis joskus tulla mun tunnille ;) (Mun tunneilla ei niin paljoa istuta että hanuri pääsis puutumaan hahah :D)

  Tykkää

  1. Hih, kuten jo laitoinkin viestiä, niin tuun kyllä heti sun spikke tunnille kun vaan pääsen reissaamaan sinne päin ;) Tahdon kyllä tosi tosi pljon tykätä siitä lajista. Sun opastamana tunti kuulostaa huipulta! :)

   Tykkää

 11. SATSilla, ainakin Elielissä on nyt syksyllä lanseerattu Cinema Cycling jossa näytetään kuvaa, ja luodaan vaikutelmaa että pyöräillään jossain vuoristossa tms. :)

  Tykkää

  1. Ah, kiitos vinkistä! Eliellä käyn muutenkin… enpä oo cykäilyyn eksynyt siellä. Täytyypi kokkeilla! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s