Sneak peek tulevaan jouluun! ;)

DSC04706

DSC04672Hihi, täällä ollaan puuhailtu jänniä. Myöhemmin kerron enemmän, kunhan saadaan meidän pienimuotoinen (sähellys)projekti valmiiksi. Tähän mennessä olen ainakin onnistunut sotkemaan kasvoni jauhoihin ja miehen nenänpään kostoksi myös. Lattiakin on aivan kokonaan piparkakkutaikinassa. Harmi, ettei ole koiraa nuolemassa herkkuja sieltä pois, menee koko sotku ihan hukkaan saumojen väliin. Katsotaan jos tästä tulee jotain ihan todellista vielä matkan varrella. Vielä vähän epäröin. Oikeastaan aika paljonkin kun katsoo tätä touhua, hihih. Ehkäpä tästä vielä lopulta tulee jotain. Ehkä yllätämme itsemme ;)

Näyttökuva 2014-12-7 kello 21.29.10

..Ja eikun takaisin keittiöön, tässähän se sunnuntaiyö mukavasti meneekin! ;)

6 vastausta artikkeliin “Sneak peek tulevaan jouluun! ;)

  1. Hehheh, että mä jotenkin nauroin tolle mittanauhalle. :’D Kun me viimeksi joitakin vuosia sitten tehtiin piparkakkutaloa, niin hyvä ettei tuleva rakennusinsinööri laskeskellut kaiken maailman kuormituspisteitä ja kulmia. :D Mä olisin vaan vedellyt vähän sinnepäin.
    Ihanat te! <3

    Tykkää

    1. Hih, no kuule nyt ei voi jättää mittaamatta kun tehtiin jo yksi talo mittaamatta ja meni ihan pieleen. :D Tuotos on nimittäin vähän eri kun perus piparitalo, joten tarkat mitat on tarpeen. Nyt tarvittais siis santtua :D

      Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s