Mitä tahansa sattuukin, pyydä apua!

Istun jalat ylhäällä kotisohvalla ja katson kun vieressä istuva Aino yrittää nousta ylös. Se on eilen satuttanut Tallinnan reissulla jalkansa, joka taitaa olla murtunut. Auts. Yhtäkkiä pienessä lyhyessä hetkessä meni neidiltä kävelykyky ja veikkaan, että on tällä hetkellä aika kurja mieli. Hyvin se tuossa kuitenkin juttelee ja hymyilee. Miettii mitä hyötyjä tästäkin jutusta on, vaikka kyllähän jokainen tajuaa, että ne hyödyt on tälläisessä haaverissa aika vähissä. Ikävä juttu, ei siitä oikein yli pääse. Tietty Aino myös pohtii, että mitähän nyt tapahtuu, kun jalka on mennyt ja työtkin pitäisi hoitaa. No, eiköhän Aino kerro teille itse enemmän lisää kun pääsee koneelle. Tänään se saa viettää päivän sohvalla maaten, jalka levossa ja Marissa-tädin palveltavana. Kahvia kannettaan sänkyyn, ruokaa kannetaan nenän eteen myös ja mihinkään se ei täältä pääse. Hahaa! Siinä saa nyt luvan istua kiltisti ja odottaa lääkärissä käyntiä joka on vasta illalla ;)

Aino tosiaan eilen soitteli iltapäivästä ja kyseli apua ongelmaansa. En alkuun edes tajunnut mitä oli tapahtunut, mutta ymmärsin pian, että kun jalka on mennyt, ei hän pääse edes kotiin laivalta yksin. Käytiin sitten miehen kanssa koukkamassa nainen vanhempien autolla ja tuotiin tänne meidän lähes tyhjään kämppään turvaan. Täältähän me lähdetään itsekin pian evakkoon, eikä voida oikein pidempään pitää Ainoa täällä, kun uudet asukkaat ei varmaan oikeen siihen suostu. Voihan se tietty tulla meidän mukana vanhemmille asumaan niin ollaan koko ajan apuna. Miten musta kuitenkin tuntuu, että se ei oo niin innoissaan tulossa sinne mukaan?? :D

IMG_0467

Voi pikkuista <3

Se mikä ajatus mulla tuli tässä mieleen (sen lisäksi siis, että pitäisi nauttia jokaisesta päivästä koska kuten huomaatte, mitä tahansa voi sattua!) niin pitää aina muistaa pyytää apua. Kun käy jotain, pitää sanoa ääneen, että nyt en pärjää. Mulla tuli itseasiassa aika ylpeä ja hyvä olo, kun Aino soitti. Rehellisesti sanoi, että nyt en pärjää ja voisitteko hei jelpata. Tottakai. Tiedän itse, että oon vähän sitä sorttia, että helposti jään yksin yrittämään ja olen vain hiljaa. Ei kehtaa pyytää tai sanoa ääneen, vaikka oikeasti tarvitsisi tukea ja apua. Monesti oon viettänyt aikoja yksin, koska en oo uskaltanut sanoa mitään. Tai kehtaamisesta se enemmänkin on ollut kyse, ei muusta.

Onneksi Aino soitti ja oli rohkea. Musta on sitäpaitsi ihanaa, että sen sai nyt tänne hetkeksi turvaan. Ja Aino keksikin jo pari hyvää puolta tässä jalka kipsiin asiassa; Pääsi vihdoin käymään kylässä täällä Espoossakin! Hih, eipä olis tätäkään kämppää muuten ehtinyt nähdä, koska huomenna muutetaan. Taito se on tuokin, että osaa miettiä asioita positiiviselta kantilta ja löytää ne hyvät puolet jokaiseen juttuun. Minäkin nyt hyödyin tästä haaverista, koska sain perjantaiksi hyvää seuraa. Muuten olisin tämän päivän viettänyt yksikseen. Tottakai on tosi surku Ainon puolesta ja harmittaa, että mitenhän pitä sairasloma tästä tulee, mutta… kaikella on kai tarkoituksensa. Aino varmasti joskus selvittää tämän asian tarkoituksen ja ymmärtää sitten että miksi kävi näin. Voimia toivotan paljon Ainolle, ei tää juttu varmasti helppo ole noin vauhdikkaalle ihmiselle joka yhtäkkiä pysäytetään <3

Nyt me jatketaan aamun viettoa, vähän aamiaista ja jutustelua. Käytiin jo miehen kanssa palauttamassa vanhempien auto ja juostiin aamulenkki takaisin kotiin. Kauhea nälkä heräsi juostessa ja nyt juutuin vielä tähän koneellekkin. Ruokaaa!! Sen jälkeen alan pohtia, että mitäs keksin ruoaksi tuolle meidän vieraalle. Ei taida syödä maitotuotteita eikä myöskään tyhjän jääkaapin hyllyjä, joten suunta on sitten kauppaan. ;)

Ihanaa päivää ystävät! Muistattehan pyytää aina apua kun siihen on tarvis? Jopa minulle saa laittaa meiliä kaikessa mieltä askarruttavassa ja kysyä apua. Mielelläni autan edes pienin voimin, sen minkä sanoilla pystyn auttamaan! 

Heippaheiii! <3

DSC04221

ps. jos yritätte siirtää kuvia kamerasta, laittakaa myös johto kiinni kameraan ennen kuin hermostutte ettei kamera toimi. Se auttaa aika paljon kuvien siirrossa ja siinä, ettei meno hermo. t. aamun uuno eemeli ;)

8 vastausta artikkeliin “Mitä tahansa sattuukin, pyydä apua!

 1. Se on kyllä niin huomattu, että mitä tahansa voi sattua. Mulla meni käsi viime vuonna juuri ennen uuden työn alkua ja kaikki meni pieleen.. Nykyään tosin on vielä kivempi työ :) eli kaikella on tarkoitus, itsekin uskon siihen!

  Tykkää

 2. Joo kaikella on tarkoituksensa! Mulla murtui kantapää viime tammikuussa kun kaaduin pyörällä. Jouduin pitämään puoli vuotta taukoa juoksusta mikä oli tosi rankkaa mutta opin paljon tuona aikana ja luulen että pidemmän päälle siitä on minulle hyötyä. Usein kaikki ei ole vain kurjaa vaikka ensin siltä vaikuttaisikin vaan hyviä puolia löytyy myös!

  http://www.karhusportscience.com

  Tykkää

  1. Haaverit opettaa tosi paljon, ei enää tule niin itsestäänselvyyten kehon toiminnot ja se että voi liikkua. Oppii arvostamaan omaa kroppaa ihan eri tavoin <3

   Tykkää

 3. Voi kun kurjaa Ainon puolesta! Onneks on ystävät <3

  Toivoisin kovasti treenipostausta! Semmoista viikon treeni koostetta niinkuin ennen oli tapana, tai päivä Marissan kanssa. Niitä on niin mukava lukea! Toki edellisene postaukseen viitaten niin videoitakin olisi piristävä nähdä!

  Älä rasita itseäsi liikaa muutossa! (selän takia)

  Tykkää

  1. Onneksi tosiaan on ystäviä! :)

   Treenipostaus tuloillaan! Teen vaikka ensi viikosta, kun tämän viikon treenit olivat lähinnä muuttoa ;) Ehkä tahdot vähän kiintoisamman koosteen, hihi. Mutta teen varmasti :) Myös video tulossa, kunhan uskallan sen kuvata ;)

   Selkä selvisi muutosta, kiitos tsempeistä!!

   Tykkää

 4. Lyhyen aikaa seurannut sinua blogisi välityksellä ja olet aivan mahtava persoona. Niin iloinen, aina aurinkoinen ja energinen. Blogisi on myös mukavaa luettavaa.

  Voisit jakaa sitä energiaa minullekin. :) Minä tarvitsen nyt energiaa.

  Melina
  http://mmmelinanblogi.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Kiitos kauniista sanoista. On niin ihanan piristävää lukea tälläisiä tsemppiviestejä :) <3 Lupaan jakaa energiaa, kun te lukijatkin sitä mulle jaatte näin paljon!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s