Täydellinen brunssi ystävien kesken!

Kuka myöntää olevansa herkuttelija? Jos te ette kaikki sitä ihan heti myönnä, niin minä ainakin olen. En millään voi ajatella ruokaa vain polttoaineena, enkä millään voisi seurata pelkästään vatsani huutelua siitä miten tyhjänä se milloinkin on. En syö siis vain nälkääni. En ole myöskään täysin tunnesyöjä enkä rupea herkuttelemaan heti surun tullen, mutta mietin todella paljon ruokaa ja sitä mitä minäkin päivänä pääsen syömään. Nautin jokaisesta herkullisesta suupalasta ja mulle on tärkeää syödä aina hyvää ruokaa. Maukasta ruokaa. Rakastan pitää erilaisia illalliskutsuja (yleensä kyllä pidetään ne miehen kanssa kaksin, ei kai niitä ihan kutsuiksi voi sanoa..), enkä voisi koskaan kieltäytyä kutsusta brunssille. Hyvästä ruoasta en voisi kieltäytyä koskaan.

Eilen meillä olikin ihana yhteinen brunssi Petran luona ja valloittava Elinakin oli mukana. Enkä oikein osannut arvata, että nämä kaksi olisivat yllättäneet mut niin ihanilla herkuilla. Minä kun vietin aamun muuttotouhuissa ja kävin nopeasti vain kaupan kautta hakemassa tuoretta ananasta ja erilaisia valmiita herkkuja. Kun sitten hikisenä ja laattikorumbasta väsyneenä saavuin Petralle, niin olipa ihana nähdä miten kivasti kaikki oli laitettu jo lähes valmiiksi. Petra oli kattanut pöydän kauniiksi ja molemmat olivat tehneet vaikka mitä ihania lautasia pyödän täyteen. Ja voi että, syömään olisi mahtunut ainakin kuusi ihmistä niiltä vadeilta. Mutta voikko brunssista koskaan tehdä pientä? Ei kai. Ei se sitten olis brunssi.

Tervetuloa herkulliselle brunssille! Tarjolla onnellisia ajatuksia, herkullista ruokaa ja paljon hymyjä ystävien kesken! ;)

DSC04086

DSC04071

DSC04081

DSC04088
DSC04090

DSC04070

DSC04054 DSC04057
IMG_0326

DSC04107
DSC04104

”Leivon jotain pientä” -Elina lausahti viime viikolla. Lauantaina neiti sitten sapui viiden eri lautasen kanssa ja me Petran kanssa hihitettiin, että meillä taisi olla vähän eri käsitys pienestä. Voi ihana Elina, mitä herkku se olikaan tehnyt! Samoin Petra. Siellä oli lautasia pöytä täynnä ja kun alettin syömään, teki Petra vielä raikkaat smoothiet tarjolle. Mulle tämä oli ekstraa, koska kuten olen joskus täälläkin varmaan maininnut, niin syön todella harvoin mitään smoothieita vaikka ne taitavat olla nykyään tosi kovaa huutoa. Kiva herkku siis brunssipöytään, kun ei sitä normaalisti niin tule syötyä. Eikä tule monia muitakaan tämän pöydän tarjoiluista, sen verta paljon siellä oli erikoisuuksia tarjolla.

Meidän terveellisellä tvistillä maustetulla brunssilla oli tarjolla tuoreita kaurasämpylöitä, keso-pestoruisleipäsiä, karjalanpiirakoita ja munavoita, kuivattuja mansikoita ja omenia, sinihomejuusto- ja cashew-taateleita, leikkeleitä ja juustoa, annasta, vuohenjuustoista salaattia, kananmunia, kasviksia ja jogurttisia lakuja. NAM! Tosi ihania herkkuja, joita syötiin pitkään ja nautiskeltiin toistemma seurasta. Ja tiedättekö. Mun on pakko myöntää, että vaikka olen suuri ruokafani ja tälläkin kertaa ruoka oli pääosassa, niin nyt tuli kyllä enemmän keskityttyä näihin ihmisiin. Kahteen tärkeään ystävään, jotka saivat taas kuunnella hieman liikaakin mun papatustani. Mutta kun en vain osaa olla koskaan niin hiljaa. Enkä varsinkaan, kun on tärkeitä ihmisiä vieressä.

Brunssi on siitä ihana tapa syödä, että voi pitkää napostella erilaisia herkkuja ja samalla keskittyä vain seuraan. Ei tarvitse hotkia lämmintä ruokaa nopesti vaan voi pikkuhiljaa syödä erilaisia herkkuja, joita pöydästä löytyy. Ihan rauhassa vaan. Meilläkin vierähti useampi tunti yhdessä ja tuntui, että lähdin aivan liian nopesti karkuun. Kun mies tuli koukkaamaan mut takaisin muuttohommiin, olisi tehnyt mieli vielä jäädä istumaan. Oli hirmu ihana päivä ja söin ehkä itseni myös pieneen ähkyyn. Hihih. Kuten brunssila mielestäni vähän kuuluukin ;)

Niin ja kun normaalit ihmiset menevät brunssipöytään istumaan, niin bloggaajat menevät sinne seisomaan. Ensin otetaan katsokaas ne kuvat! :D

DSC04084

 

Kiitos seuralaisille ihanasta päivästä ja herkkullisesta tavasta saada vatsa ääriään myöten täyteen. Ruoka ja yhdessäolo on musta ihana yhdistelmä, eikä siitä voi lähteä kotiin kuin naama täynnä hymyä. Nytkin suunniteltiin meidän tulevaa mökkireissua valmiiksi ja myös pikkujouluja, jotka tulevat joulukuussa. Näistä kerro teillekin lisää myöhemmin, mutta nyt, arvatkaan mitä menen tekemään? No pakkaamaan! Haha, mitäs muutakaan sitä tekisi sunnuntaina (ja vähän muinakin päivinä!). Kerron tätä operaatiosta myöhemmin lisää, nyt aamiaista naamariin ja menoksi. :)

Ihanaa sunnuntaita ystävät! <3
Seuraa minua // Blogilistalla // Bloglovinissa // Facebookissa

12 vastausta artikkeliin “Täydellinen brunssi ystävien kesken!

  1. Voi ihana. <3 Mun sisällä ihan kuplii, kun katson näitä kuvia ja luen tektiä. :') Seuraavaksi sitten mun luona! Toivottavasti mahdollisimman pian!

    Tykkää

  2. Olipa herkullisen näköinen kattaus teillä! Mä rakastan brunsseja ja meillä on miehen kanssa tapana aina sunnuntaisin syödä mini-brunssi johon mies valmistaa jotain lämmintä ja minä teen yleensä smoothiet tms. raikkaampaa. Mikä sen mukavampaa kuin syödä pari tuntia hyvässä seurassa :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s