ARVONTA!!

Viime kuukausina hyllylle on kertynyt paljon erilaisia tuotteita, joita oon päässyt testaamaan tai olen saanut ne muuten lahjaksi. Koska en tahdo säilyttää itselläni sellaista tavaraa jota en käytä, niin tahtoisin jakaa osan niistä eteenpäin. Alkuun tarkoituksena oli jakaa pari kivaa juttua yhteen pakettiin, mutta koska huomasin näitä olevan todella paljon, niin päätin, että tehdään tästä kaksi erilaista pakettia. Toinen paketeista on vähän enempi kauneuspainotteinen, toiseen tulee mukaan enempi treeniä tukevia tuotteita. Molempiin eksyi iso kasa purkkaa, koska sitä sain niin jäätävän määrän, että lahjoitettavaksikin riittää hyvin vaikka useampi pussi! :)

Kuka tahtoo voittaa näistä kivoista paketeista toisen itselleen?

arvonta

Se mitä sinun pitäisi tehdä, jotta voit voittaa, on klikata itsesi facebook sivulleni ja tykätä siellä tästä artikkelista. Tykkääthän samalla sivustani facebookissa, jotta saat heti tiedon voitosta, kun se julkaistaan! Et siis joudu kirjoitella selityksiä, että miksi ansaitset tämän voiton, vaan pelkkä naamakirjaan klikattu tykkäys riitää. Paketteja on tosiaan kaksi erilaista, eli jos ei löydy itsellä käyttöä jokaiselle tuotteelle, niin eiköhän niille lähipiiristä ainakin joku ottaja löydy! ;)

Aikaa osallistua arvontaan teillä on viikko, eli kilpailu päättyy torstaina 16.10. Paketit arvon jokaisen tykkääjän kesken ja voitto julkistetaan heti seuraavana päivänä facebookissa. Niin ja jos sulla ei ole facebookia käytössä, niin kommentoi tähän postaukseen (omalla sähköpostillasi) jotain pientä, niin olet mukana arvonnassa! :) 

Paketeista löytyy mm. Nivean tuotteita, kompressio säärystimet, meikkejä, huulikiiltoa, purkkaa, teetä, koru, Fastin tuotteita ja sitä purkkaa iso kasa. No, palkinnon saajalle selviää sitten kotona, että onko siinä kaikki vai olenko ehkä keksinyt laittaa mukaan vielä jotain muutakin yllätystä ;)

Näyttökuva 2014-10-9 kello 14.05.18
Mihin ihmeeseen ään pisteet jäi? :D

Arpaonnea just sulle, toivottavasti tulee voitto kotiin! ;)

16 vastausta artikkeliin “ARVONTA!!

  1. Hei! Olet yksi suosikkobloggareistani näillä sivuilla! En ole ennen kommentoinut, mutta nyt sain hyvän syyn :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s