Vahingossa tehoa treeniin!

Lenkillä yleensä juostaan, kävellään tai hölkätään. Voi tietenkin tehdä näitä kaikkia ja usein itselläni ainakin sekoittuu lenkeissä päivän voimien mukaan tasot miten lujaa mennään. Välillä kävelen osittain, välillä juoksen koko matkan. Kävelytkin on kivoja, varsinkin jos saa kaverin mukaan. Oltiin kävelyhölkällä viime viikolla ja ajattelin, että esittelen teille mun vahingossa aika tehokkaankin tavan treenata.

Vai onko teille tuttua, että vatsalihakset on ihan kipeät lenkkiä jälkeisenä päivänä?  Sattuuko teitä nauraa lenkkipäivän jälkeen, kun jokainen vatsalihas on niin kipeä? 

IMG_4889 IMG_4892

IMG_4898 IMG_4894 IMG_4897Ehkä puoliksi nyt vitsailen, mutta puoliksi puhun ihan totta, kun ehdotan kokeilmaan samaa kuin minä. Pyydä itseäsi kuvattavan ja rupea tekemään erilaisia hyppyjä. Kuvia on tultava noin sata, hyppyjä tietenkin vähän enemmän, kun eihän kuvaaja pysy siinä samassa tahdissa kun mitä itse hyppäät. Ja mitä kauemmin jaksat tätä tehdä, sen tehokkaampaa se on. Voin luvata, että sekä hapenottokykysi paranee, kunto kohenee ja samalla absit on sellaisessa koettelussa, että oksat pois. Ainiin ja mainitsinko jo, että naurultakaan ei vältytä tässä lajissa ja aivan varmasti elät näillä nauruilla taas  ainakin vuoden pidempään? Mitä enemmän nostat jalkojasi lähemmäs vatsaa ja mitä enemmän pidät keskivartaloasi tiukasti kasassa, sitä enemmän saat tehokkuutta treeniin. Eikä tähän oikeasti sitä kameraa edes tarvita. Luultavasti saat ihmisille isomman naurun aikaan, kun hypit ihan vain yksinäsi ja ilman sitä kameraan.. Hihihi.  

 Hauskaa treeniä! Sitä se minusta ainakin oli. ;)

 

9 vastausta artikkeliin “Vahingossa tehoa treeniin!

 1. Oon jo jonkin aikaa seuraillu sun blogia ja pakko sanoo et oon aivan rakastunut siihen! Sun postaukset antaa huikeen paljon energiaa ja positiivisuutta. Tääkin postaus nauratti jo sen lapsenomaisella kekseliäisyydellä, ihan sairaan mahtavaa! Oot ihana ihminen, jolla on fiksuja mielipiteitä ja kadehdittavan terve suhtautuminen terveyteen, ravintoon ja liikuntaan! Yritän itekin oppia siitä :)

  Kiitos sulle Marissa!

  Tykkää

  1. Kiitos Pinja, olipa nätisti sanottu! :) Yritän suhtautua terveesti moneenkin asiaan, eihän siihen aina pysty, mutta kun kirjoittaa asioita ylös niin samalla itsekin niistä oppii. Kiva kun käyt tällä lukemassa, tuli hyvä mieli tästäkin kommentista :)

   Tykkää

   1. Hehe, ymmärrän! veikkaan kanssa, että yksin joutuisin etsimään aika syrjäisen nurkan tähän harrastukseen :D

    Tykkää

 2. Hahhahhah! Mikä Hupsu olento. Rupes väkisinkin hymyilyttää tää postaus. :D tein kerran samaa fudiskentällä veljes kaa. Se häpes silmät päästään ku tanssin siellä pallon kaa… Kuvas kuitenkin.

  Tykkää

  1. Hehe, musta tuntuu, ettei sitä hävettänyt yhtään. Ehkä vaan huvitti ja tietty otti kuvia kännykän talteen. Vaikka se mulle nauraa aina kuvaamiselle, niin kas kummaa kun se sua kuvaa aina niin innoissaan ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s