”Ota meistä kuva”

Eilen näitte kuvien kautta juhlien valmistelua ja iloista juhlahumua. Tänään olisi vuorossa vähän enemmän kuvia niistä itse juhlan aiheuttajista. Ihanista vieraista. Heistä joiden takia nämä juhlat pidettiin. Kuten jo sanoinkin aiemmin, niin paikalle oli kutsuttu itselleni lähimmät bloggarineitoset. Koko meidän Fitfashion porukkaa en voinut kutsua, sillä ilta pidettiin vanhempieni kotona ja tuntemattomia en oikein voinut toisten kotiin tuoda. Siispä kutsuin ne lähimmät ihmiset meidän porukastamme. Kävi myös niin, että osa vieraista ei päässyt paikalle muiden sovittujen menojen takia. Janina oli juoksemassa Midnight Runia ja Monna taas oli ymmärtääkseni toisissa juhlissa samaan aikaan. Nyyh, miten harmillista. Kaikissa näissä kuvissa kun olisi heillekkin ollut oikein sopiva paikka muiden kauniiden kasvojen välissä. Veikkaan, että hekin olisivat kovasti tahtoneet olla paikalla, mutta ehkäpä ensi kerralla saadaan nämäkin ihanat naiset mukaan!

Eipä sinänäsä yllätys, että jokainen ei päässyt mukaan, kun näin suuresta porukasta oli kyse. Harvoinpa saa lähes kahtakymmentä ihmistä sovittua paikalle samaan aikaan. Saakohan koskaan? Varsinkin kun on tälläisistä kiireisistä vauhtinaisista kyse, joilla on koko ajan jotain jännää meneillään ja jos eivät ole suunnitelleet tärkeää urheilutapahtumaa viikonlopulle, niin sinne on varmasti sovittu jotain muuta yhtä vauhdikasta. Hihii. Mutta, onni oli kuitenkin paikalla näissä juhlissa, sillä meistä kuitenkin pääsivät lähes kaikki paikalle. Omasta puolestani täytyy hieman hehkuttaa, että musta on hirmu ihanaa, että on muodostunut näinkin läheinen porukka meidän bloggaavien tyttöjen kesken. Ollaan saatu aikaan upea ryhmähenki ja uskon, että tälläisiä iltoja on vielä monia edessä. Hymyilyttää vieläkin kovasti juhlien jäljiltä, niin kivaa meillä yhdessä oli <3 

 

10583715_10152739351733287_886712334_o

Mi11tvNXuScZG9IbXZ5XCYjx_jCibRVF50Wu88MwRsE

P-b2VvY-pL7UCLAr5cgCYzbxFCc3VHu2D_uh_zxi8CE

Viikonlopussa itselleni tärkeintä oli se, että jokainen sai tulla paikalle omana itsenään. Sanoin myös kaikille, että ajalla ei ole väliä koska saavutte paikalle, vaan tulette sitten kun itse parhaiten ehditte. En tiedä mitään kamalampaa kuin sen, että joutuu sumplimaan menojaan jonkun muun tärkeän menon takia ja joutuu kokea syyllisyyttä siitä, että ei ehdi tiettyyn aikaan paikalle ja muut menot jäävät siksi väliin. Siksi painotinkin sitä, että nämä ovat stressittömät ilon juhlat, joihin tullaan sitten kun tullaan. Onneksi kaikki sitten lopulta saatiin paikalla nautiskelemaan ja vieläpä melko ajoissa. Osa tuli jopa niin ajoissa, että ehtivät nähdä sen kauhean härdellin mikä kaikessa ruoanlaitossa ja siivoamisessa oli. Harvoinpa kukaan sitä vaihetta juhlista näkee. Eikös sinne juhliin yleensä mennä valmiiseen pöytään nauttimaan, eikä kettiöön pyörittämäät lihapullia?! ;) 

Tiedän, että tässä porukassa meistä jokainen saa olla täsin oma itsensä, eikä mitään tarvitse esittää. Ketään ei pakotettu juomaan itseään humalaan, eikä ketään myöskään pakotettu puhumaan kuin niistä asioista, joista itse tahtoi. Jokainen oli juuri sitä mitä kotonaankin ovat. Omia itsejään.

10614844_10152739353343287_913199465_o 10638849_10152739355093287_1505200105_o

10621377_10152739353908287_638070966_o

Yksi pieni hauska juttu me keksittiin Petran kanssa juhliin. Tahdottiin, että jokainen voi ottaa juhlan rennosti, eikä kukaan joudu stresaamaan liikaa illan menosta ja järkkäilystä. Niinpä kirjoiteltiin sitten lappusia, joihin laitettiin jokaiselle jokin oma tehtävä iltaa varten. Nämä laput sitten arvottiin ja jokaiselle arpaonni toi jonkin pienen toiveen juhlien onnistumisen varmistamiseksi. Lappu oli salainen ja sitä ei saanut paljastaa kenellekään. Muita sääntöjä ei ollut. Lapuissa pyydettiin esimerkiksi pitämään huolta että jokaisella on vatsa täynnä, pyydettiin pitämään puhe, runoilemaan ja olipa jollain tehtävänä myös hoitaa tiskijukan hommia. Yhteen lappuseen kirjoitin vain, että ”muista ottaa rennosti, sillä rento olo tarttuu.” Kuka lie hoitikaan tämän lapun tehtävää, hoito hommansa hyvin, sillä rento olo tarttui hyvin jokaiseen juhlavieraaseen.

Näitä lappusia ei saanut tosiaan paljastaa kenellekään, mutta tämä taisi ainakin yhdeltä juhlavieraalta unohtua vaikka sitä kuinka panotettiinkin… Yksi nimeltä mainitsematon lungelady oli jo vaihtamassa lappusia miehensä kanssa ja lopulta hän paljasti jo tehtävänsäkin ruokapöydässä muutamassa sivulausessa. Haha, että se siitä ainoasta säännöstä. :D Itse suoriuduin myös melko heikosti tehtävästäni joka näkyy tuossa alla. Unohdin nimittäin käskyn noin tunnin sisällä lapun lukemisesta, enkä tiedä mietinkö tehtävääni enää sen jälkeen kertaakaan. Vasta aamulla kuvia katsoessa muistain koko homman. Toivottavasti jokainen kuitenkin osasi täyttää itse lasiaan ahkerasta ;)

IMG_4176IMG_4308

XdH3BDT8P9jHnxV0wywYwu8q9NQixWGbqDtRGKj7_qI
Söpistelyä miehen kanssa <3

Ilta oli enemmän kuin onnistunut ja ei meistä jokainen turhaan ole tästä illlasta jo ahkeraan kirjoitellut useampaa postausta. Jo seuraavana aamuna me innokkaasti suunniteltiin seuraavaa kertaa kun nähdään. Kiva uusi idea onkin jo mietittynä talvelle ja meinattiin yrittää tehdä siitä vähän pidempikin yhteisnäkeminen tällä kertaa. Nyt kun nimittäin tuntui aika lyhyeltä ajalta nähdä toisiamme vain päivän verran. Meillä on mökkireissu mietittynä loppuvuodelle ja nyt pidetään sormet ja varpaat ristissä, että kaikki pääsisivät mukaan. Se on varmaan maailman seitsemän ihme, jos jokaisella löytyy aikaa samalle viikonlopulle, mutta ei se mahdotonta ole. Pitäkääs tekin siellä peukkuja meidän puolesta, että suunnitelma toteutuu. ;)

Kiitos ihanille tytöille juhlista ja siitä, että sain tuntea itseni niin pidetyksi tänä viikonloppuna. Unohdin jokaisen murheen ja jokaisen ikävän ajatuksen teidän seurassanne ja se on jo jotain. Kiitos <3

 

8 vastausta artikkeliin “”Ota meistä kuva”

    1. Kiitos Marjut! Kiva jos me saatiin jaettua sitä fiilistän, mikä meillä tuntui kaikilla olevan tästä illasta. Ehkäpä sinäkin joskus iskeydyt mukaan juhlaan, kun on aika juhlia uudestaan ;)

      Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s