Mitäs teit lomalla?

Sitä ne kaikki jokatapauksessa sitten kysyy. Että mitä oikein olen tehnyt lomallani. Pitikö mun siis tehdä jotain, mietin varmaan siinä vaiheessa. Mietin jo nyt kun istun tässä laittoman tekemättömänä. Istun ihan paikoillaan vaikka varmaan pitäis olla jo menossa.

Mitäs sitä sitten tekisi, pitääkö lähteä johonkin reissuun? Mökille ehkä? Pyörällä Turun saaristoon? 

IMG_0590 IMG_0595Kotimaisemat on tulleet tutuksin nyt viimeisen viikon aikana. Kavereita, salia ja lenkkeilyä. Hyvää ruokaa ja sellaista possun elämää, jota ei oo aiemmin kyllä nähty. Leivottiin toissapäivänä pullia ja joka päivä melkein oon hakenut Punnitse ja Säästästä vaikka ja mitä hyvää. Lakujuttuja ja jogurttisia herkkuja. Siinä sitä sitten on istuttu sohvalla ja katsottu monta hyvää ohjelmaa. Suosittelen muuten kurkkaamaan sarjan Orphan Black. Ihan huippu! Netflixistä löytyy ainakin. Täytyyhän sen aika hyvä olla, että minä oon kahdessa päivässä katsonut sitä kaks tuottaria läpi… ;)

Multa jo eilen ensimmäisiä kertoja kysyttiin, että mitä oon tehnyt lomallani. Se oletusarvo kun on, että pitää tehdä mahdollisimman paljon ja koko ajan. Pitäis olla kauhea määrä suunnitelmia ja ohjelmaa. Tyhjät hetket menee hukkaan. Niin mulle sanottiin, kun yritin kovasti puolustella, että kun tahon vaan olla. Ylpeänä kerroin lusmuilleeni vartalon jatkeena sohvalla ja käyneeni aamuisin kello viideltä lenkillä kun uni ei ole oikein maistunut. Mulla onkin vähän eri ajatus tästä lomasta kuin mitä yleensä tulee puuhattua lomilla. Oon reissannut koko alkuvuoden paljon ja juuri nyt tekee mieli vain olla kotona. Itseasiassa en edes tajunnut miten paljon on tullut reissattua. Tammikuussa Thaimaa kolme viikkoa, maaliskuussa Italiassa ja Itävallassa kaksi viikkoa, huhtikuussa New Yorkissa kymmenen päivää, toukokuussa Barcelonassa viisi päivää ja Pariisissa neljä päivää. Yhteensä poissa kotoa lähes kaksi kuukautta. Oho. 

Ymmärrätekö tuosta listasta, että en tahdo juuri nyt mennä mihinkään? Kotona on niin hyvä olla  ja vihdoin on aikaa tehdä niitä tärkeitä asioita. Kuten esimerkiksi siivota. Hahaa, ihan parasta ajanviettoa! Oon hinkannut lattioita, pyyhkinyt kaapin ovista sormenjälkiä ja järjestellyt kaappeja. Vaatekaapit on tyhjentyneet ja järjestys on parempi. Mieli on heti levollisempi kun on saanut tehtyä tavallisia arkisia asioita ajan kanssa. Sohvatyynyt on järjestyksessä taas ja silleen. Pelkkä puhdas kodin lattia saa mut melkein itkemään onnesta. Näemmä sitä on mahdollista matkustaa liikaa, koska en tajunnutkaan miten ikävä mulla on ollut ihan vain kotilomaa.

Niin ja oonhan mä kauheasti ollut myös ulkona! Lenkkeillyt ja pomppinut! ;)

IMG_0594 IMG_0596 IMG_0597Tämä viikko aikaa vielä nauttia oleilusta ja sitten perjantaina nenukki kohti lentokenttää ja Joensuuta. Siellä mua odottelee Marika ja kaikki jännät suunnitelmat mitä siellä on tehty mun varalle. Ainakin jotain reissua Kolille ois tiedossa ja brunssi pitää tietty nauttia yhdessä viikonloppuna. Jaiks, aika kivaa päästä kerrankin vähän myös Suomeen matkailemaan! Tää on mulle kuulkaa luksusta nähdä Suomessa jotain muuta kuin Savonlinnaa. Ainiin oonhan mä Levillä, Jyväskylässä ja Kouvolassa myös päässyt käymään. Ehkä pikaisesti jossain muuallkin, mutta juuri nyt ei tule mieleen. Siinä se mun reissukokemus Suomessa sitten onkin :D Eli pian nähdään Joensuu! Oon ihan innoissani

Okei enemmän oon innoissani Marikasta, jos ette jo arvanneet… ;) 

Nyt aamiaiselle ja loppupäivä meneekin sitten treenatessa ja kavereita nähdessä. Touhukasta tiistaita just sulle! :)

 

6 vastausta artikkeliin “Mitäs teit lomalla?

 1. Tervetuloa Joensuuhun. Toivotaan että viikonlopuksi parempaa säätä luvassa mitä nyt täällä harmauden keskellä :)

  Tykkää

 2. Kuulostaa niin hyvältä tavalta lomailla akkuja lataillen. Jos on kiitäny ja juossut joka paikassa, tarttee rauhoittumista ja jos taas on kulkenu ainoastaan salin, kodin ja kaupan kolmiota koko vuoden, on aika repäisyä ittensä vähän kauemmas.

  Ja täytyy sanoa, että sulla on mun silmään tooosi hyvännäköisen mallinen kroppa! Ihan käy kateeksi sun vyötärö, kun itse on tämmöinen keskivartalopökkelö, jolla yläkroppa kerää rasvan vyötäröä myöten ja alas ei tartu mikään. Noh, ihan tämäkin menettelee, mutta halusin vaan sanoa ekan ajatuksen ääneen, mikä tuli sun kuvista mieleen. Mistä noi tosi kivat housut on?

  Hyvää lomailua!

  Tykkää

  1. Kiitos!! Ihanaa on ollut. Eilen vielä koko päivä synttärijuttuja ja rentoa olleilua siellä ja täällä. Tosi mukavaa ollut :)

   Olipas kauniisti sanottu! Se on muuten hassua miten eri tavalla oma silmä katsoo itseään kun moni muu. Itse ei aina muista kiittää hyvistä puolista ja varmaan suokin kun minä katsoisin, niin näkisin aivan eri tytön mitä nyt kuvailit. Luultavasti en edes näkisi pökkelöä vaan jotain ihan muutan ;) Kiitos kehuista! :)

   Housut on ostettu Nykistä jostain todella halvasta tarjoustalo tyyppisestä paikasta :D Ihan lempparit vaikkakaan eivät oo mitään merkkiä!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s