Itsevarma nainen on aina kaunis!

Tänä aamuna on hiljainen olo enkä löydä yhtään sanaa, joka kuulostaisi oikealta kirjoitettuna näille riveille. Ties miten montako kappaletta olen jo aloittanut ja kaikki kuulostaa jollain tapaa aivan väärältä. Sanat on kokonaan kadoksissa. Näyttävät vääränlaisilta, kun teen niistä lauseita. Ehkä ne sieltä löytyy iltaan mennessä, jos vaikka ensin heräisi kunnolla. Harvoin on näinkin sanaton olo, mutta yön aikana joku tuntuu vieneen mun kaiken ajattelukyvyn. Toivotaan, että se huomis aamuun mennessä on taas palannut takaisin kotiin. Olisi nimittäin niin paljon kivoja kuvia jaettavana ja paljon ideoita mistä kirjoittaa. Niin paljon hyvää mieltä mitä jakaa teidän kanssanne.

Mitäs tykkäätte mun perjantain asustani? Asusteena hyvä olo ja itsevarmuus. Toimivat aina ;) 

IMG_0693 IMG_0727 IMG_0726

IMG_0736 IMG_0716Mukavat vaatteet päällä ja itsevarma olo. Mikään ei puristanut tai vaivannut ja jokainen vaate tuntui päällä omalta. Se onkin tärkeää, kun lähtee ulos ja tahtoo näyttää itsestään kaikkein parhaimmat puolet. Itsevarmuus heijastuu ulospäin vahvana hyvänä olona ja muillekkin näkyy varmasti, että sulla on hyvä olla. Hymyilet aidosti, etkä peittele mitään. Tämä varmasti näkyi itsestänikin tuona päivänä. Niin ja kyllä, perjantai oli hyvä päivä muillakin tapaa kuin vain vaatteiden puolesta, kerron siitä ehkä lisää myöhemmin!

Nyt heräilemään salille, eikä sanaakaan ennen kuin mun ajattelukykyni on palannut takaisin kotiin. Kuka ikinä sen veikin, ole kiltti ja palauta se pian takaisin! ;)

Rentoa sunnuntaita! :)

 

14 vastausta artikkeliin “Itsevarma nainen on aina kaunis!

  1. Kiitos :) Se on viikko sitten löydetti Kapphalin alesta, eli vielä voisi löytyä sieltä! Puoleen hintaan vieläpä ;)

   Tykkää

 1. Harmi kun en tajunnut ihan ääneen ihastella siun asukokonaisuutta perjantaina! Näytit kyllä upealta kuten aina, ja miusta tuo siun hymy on ihan paras asuste :) Et uskokaan miten iloinen oon, että viimein tavattiin ihan kasvotusten <3 Ja just silleenhän siinä kävin kuin olin ajatellutkin, että tuli olo kuin ois tunnettu ihan "livenäkin" jo ties vaikka kuinka kauan :)

  ps. Käypä katsomassa miun Instasta yksi kuva meidän perjantaisiin keskusteluihin liittyen ;)

  Tykkää

  1. Eikä, mun piti heti mennä katsomaan se kuva! Et tiedä miten mä liikutuin siitä tarinasta. Kaunein juttu pitkään aikaan. Kaikella on lopulta tarkotuksesta ja tuokin kuva sai kyllä ihan uuden elämän nyt vuosien jälkeen… Kunpa pääsis katsomaan sitä seuraavaa häätanssia ;)

   Ja kiitos Anna, oli kyllä nyt tosi kauniisti puhuttu! Samat sanat sullekkin ja olin todella iloinen, että teillä oli niin lämmin vastaanotto. Ihania tyttöjä :) Pian uudestaan!

   Tykkää

 2. Mä olin just tulossa kommentoimaan samaa ku Anna – sun hymyä! Se on niin ihana ja valaisee aina koko huoneen. Sekin tosin hehkuu sitä aitoa itsevarmuuden tuomaa onnea ja tyytyväisyyttä <3

  Tykkää

 3. Oli ihana nähdä perjantaina! Sä olet kyllä ihanan säteilevä ja hyväntuulinen pakkaus. :)

  Tykkää

  1. Samoin Elina! Ja kiito kaunis. Toivotaan, että nähdään paremmalla ajalla, niin ehtii myös jutellakkin hetken :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s