Mitä näet peilistä tänään?

Mitäs jos tänään olisi se päivä, kun unohdetaan kaikki negatiiviset huomiot. Ei katsottaisi yhtään alaviistoon ja harmitellen, vaan nostettaisiin nokka pystyyn ja mahdollisimman korkealle. Katsottaisiin peilikuvaa ja kohdistettaisiin katse sinne minne pitää. Niihin hyviin asioihin. Asioihin, joita ei heikkona hetkenä ole. Asioihin, joihin pitäisi kiinnittää huomio päivittäin, mutta mieli unohtuu liiankin usein käymään läpi aivan vääriä ajatuksia. Tottakai olisi tärkeää olla tyytyväinen itsessään ihan jokaiseen kohtaan, mutta koska sellaista huvia naisen elämässä on harvoin, niin ehkäpä tänään voisi miettiä niitä jo hyväksihavaittuja puolia. Edes yhtä hyvää puolta. 

Mitä löydät itsestäsi sellaista, josta saat olla tyytyväinen? Itse pidän hymystäni. Se ei helpolla katoa kasvoiltani ja tiedän, että sillä on ansaittu monta hymyä takaisin.

IMG_8292

Onko sussa ehkä jotain piirteitä, jotka eivät mene aivan median luomaan ihannekuvaan, mutta mistä itse olet ylpeä? Se tämän hetkinen ihannekuva kun on vähän hassu. Vääränlainen ja liikaa vaativa. Muka kaikkien pitäisi mahtua samaan muottiin ja istua samoin. Hengittää samaan tahtiin ja puhua samoja sanoja. Näyttää samalta. Se ei kuitenkaan ole totta. Sinä ja minä olemme ihan omana itsenämme. 

Koen olevani hyvinvoiva ja pystyn katsomaan peiliin ilman negatiivia ajatuksia lähes joka päivä. Ei, en joka kerta kun katson peilin, mutta usein jokapauksessa. En tiedä mikä on keskivertoaika minkä nainen viettää peilin edessä, mutta musta tuntuu, että olen ollut sen edessä aivan liikaa. Mihin muuhun sen ajan voisi käyttää? Oi vaikka mihin. Eilen huomasin kaupassa käydessäni, että olin lähtenyt kotoa katsomatta peiliin. Siis mitä? Oonko mä vihdoin päässyt siihen tilaan, että joka päivä ei tarvitse miettiä miltä näyttää? Olen monesti haaveillut tästä ajatuksesta ja toivonut, ettei se alitajuntainen peiliin tuijotus olisi aina mukana matkassa. Kuka siellä kaupassa katsoo onko mulla vaatteet vinossa ja miltä naama näyttää. Ei kukaan. Tällä kertaa jäin tosin kiinni siitä, etten katsonut peiliin lähtiessäni. Tuttu kassa kuittaili tyynyn jättämistä raidoista naamallani ja huomasi, että silmät on vähän ristissä. Olit sitten just päikkäreillä näemmä, haha! Olis varmaan voinut katsoa peiliin, mutta tuskinpa niitä jälkiä naamasta olis saanut piiloon mitenkään. Ja mikä oli parasta, sain toiselle hymyn ja hyvän mielen aikaan. ;) Ehkä ei ollut niin vakavaa näyttää vähän hassulta. Siltähän näytän kotonakin lähes kaiket ajasta ja silti tuo mies katselee mua päivästä toiseen. Sanoo vielä kauniiksikin. Aikamoista.  

Olen ylpeä kapeasta lantiostani. Se korostaa naisellisia muotoja, joita ei muuten niinkään ole. ;)

IMG_8278

Mitä sun peili tänään sanoo? Kerro mistä olet ylpeä! 

9 vastausta artikkeliin “Mitä näet peilistä tänään?

 1. Ihana postaus, mikä toi hymyn huulille! Mut siis kapea lantio, joka korostaa naisellisia muotoja, joita ei muuten ole? En ihan ymmärtänyt tätä lausetta, eiks naisilla yleensä oo just leveä lantio? Äläkä ymmärrä väärin, oot tosi kaunis ja hyväkroppanen, jotenkin toi lause vaan jäi kielipoliisin päähän soimaan ;D

  Tykkää

  1. Kiitos Marjaana :)

   Leveä lantio taitaa naisilla olla yleisin, tosin ihan kaikille se lantio ei ole kovin kapea. Siksi kai koen olevani siitä ylpeä, kun korostaa lantion kaarevuutta. Muodoilla tarkoitin vähän muita naisellisia muotoja, joita itseltä puuttuu… ;)

   Tykkää

 2. Mäkin hei tykkään sun hymystä <3 Se on niin ihanan aurinkoinen ja aito, lämmin. Nostaa väkisellä hymyn heti omallekkin naamalle!

  Mä tykkään mun silmistä. Ne on kivan väriset ja ne on semmoset rehelliset – niiden taakse ei voi piilottaa mitään enkä kyllä tahdokkaan sillä on ihan OK olla tunteellinen, hihhi.

  Tykkää

  1. Aino <3 Ja oon samaa mieltä siitä mitä sanoit itsestäs! Oikeestaan koko sun katse ja kasvot on sellaset, joista näkee että oot avoin ja aito ihminen. :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s