Onko muka olemassa muita treenivaatemerkkejä kuin Nike?

Kaikessa ei tarvitse lukea Nike. Vaikka niin voisi varmasti luulla kun katsoo mun urheiluvaatevarastoani. Lähes jokaisessa kangaspalassa lukee Nike ja esimerkiksi kengistä vain yhdet on ostettu toiselta valmistajalta. Kaikki loput on valittu Niken malistoista. Tahallaan? Ehkä. Osasyy kuitenkin Niken kaunis ulkomuoto sekä samalla tasaisen hyvä laatu käytössä. Suurin osa Nikesta mulla on ostettu alemyynneistä ja yleensä lähes puoleen hintaan. Vaatteita on muutenkin niin paljon, etten vain kehtaisi ostaa täyteen hintaan uusia vaatteita kaappiin. Kun en niitä oikeasti tarvitse. Vai tarvitseeko kukaan yli viittäkymmentä treenipaitaa ja yli kymmeniä kenkiä? Tahtoa voi, mutta tarve on ehkä vähän eri asia. Hihi, tahto onkin välillä niin luja, että kassan kauttahan se on mentävä vaikka kuinka laittaisi halulle vastaan. Yhtäkään Niken vaatetta en ole vielä koskaan heittänyt pois, eikä ole tarvinnut miettiä, että onkohan tää nyt tarpeeksi hyvä käytössä. Niken materiaalit kun aina vastaa odotettua ja niissä hikoilukin sujaa paljon paremmin kuin monissa kilpasisarissaan. Kokeiltu on, enkä mielipidettäni helpolla muuta. Löytyy monia muitakin hyviä merkkejä ja itselläkin niitä löytyy, mutta kyllä ne Niket vaan vastaa aina odotettua. Ainakaan ei tule yhtään hutia mieleen.

Onko sulla sattunut hutia Niken vaatteissa tai kengissä? 

Oikeastaan mun piti tulla esitelemään teille mun uudet hienot treenihousuni, jotka ostin Jenkeistä. Nämä olivat halpahallin aleosastolta ja maksoivat alle kymmenen dollaria. Kangas erittäin hyvää materialia ja nyt kun niitä on kokeiltukin, niin voin sanoa että hinta ja laatu eivät kulje käsikädessä. Laatu menee juosten ohi hinnasta ja siksi melkein harmittaa etten heti ostanut useampia. Tosin ehkä ihan hyvä niin. Laskin eilen urheiluhousuni ja niitä on lähes kaksikymmentä kaapin hyllyllä… hups. Vielä kun ehtisi käyttää niitä kaikkia ;)

IMG_7699

Kengät Nikelta, samoin uusi juoksupaita. Housut jotain merkkiä nimeltä x. Sitä ei lue housuissa kuin epäselvästi lahkeessa, joten en ole varma. Hyvät ne on jokatapauksessa. IMG_7700

IMG_7679

Mitäs tykkäätte mun uusista housuista? Paitakin itseasiassa pääsi heti mun lemppareiden joukkoon. Eikä vain värinsä puolesta, vaan muiltakin ominaisuuksiltaan. Sopivan pituiset hihat, kevyttä materiaalia ja juuri sopiva malli tämän lyylin vartalolle. Siis täydellinen uusi vaate kuten nuo housutkin. <3

Joka kerta kun laitan kaapistani eri housut tai paidan päälle, huomaan ajattelevani, että nää on kyllä mun lempparit! Juuri nämä. Sama kävi näiden liilojen housujen kanssa ja nyt tekisi mieli pitää niitä päällä koko ajan. Ne eivät purista mistään ja mikä parasta, ne eivät valu. Ei oo mitään kauheampaa kuin housujen valuminen suorituksen aikana. Siinä sitä sitten kiskotaan joka asekelmalla housua ylös ja puhistaan kun ei mikään auta. Mulla ainakin löytyy kaapista parit kappaleet sileämpikankaisia housuja, jotka valuvat helposti käytössä. Ai sullakin? Jos siis näätte jonkun neitosen tuolla lenkillä ja se vetelee jatkuvasti housujaan ylös, se olen minä. Eivätkän ne nyt niin paljoa valu, mutta välillä kyllä joutuu kiskoa lahjetta ylöspäin vähän useamminkin. Sopivistakin housuista, jotka muuten istuvat täydellisesti. Liian monissa housuissa käy niin ja luulen että mulla on vaan vähän väärä vartalonmalli lähes kaikkiin housuihin. Näemmä tälläiset eiminkäänmerkkiset halvimmat housut on parhaat. Ei valu, ei purista eikä näytä peilistäkään huonolta. Täytyy varmaan jatkossakin luottaa niihin halpahalleihin, että saa oikeasti täydellisiä housuja. ;)

Sellaista täällä tänään mielessä. Huomenna varmaan taas jotain ruokaan liittyvää, koska söin tänään aika herkkua aamiaista ja pitää päästä kyselemään, että olisko se sitä teidänkin mielestä! Pysykääs kuulolla ;) 

Aurinkoista torstaita! :)

6 vastausta artikkeliin “Onko muka olemassa muita treenivaatemerkkejä kuin Nike?

 1. Oooooo, mullekin tollaset! Vaikka minäkin oon henkeen ja vereen Niken kannattaja, niin pakko myöntää, että oon tehnyt pari hutiostosta senkin merkin suhteen. Mulla on kahdet treenihousut, jotka molemmat valuu. Toiset ei pysy ylhäällä kuin kävellessä, mutta toisissa pystyy sentään muutaman juoksuaskeleen ottamaan. Jalkatreeni molemmissa on mahdoton ajatus. Ja kas, mun järkeni sanoikin tähän välittömästi, että nyt saa taas ostaa uusia. Eikös?

  Tykkää

  1. Todellakin saa!! ;) Kyllähän se kroppakin muuttuu, niin pitää ostaa aina välillä sopivampia vaatteita. Kivempi treenivatteita on ostaa sitäpaitti paljon kun muita. Ne on päälläkin mukavampia :)

   Tykkää

  1. Kiitos :) Se on Paula jenkeistä ostettu, eli ei taida löytyä Suomesta. Nikella on kyllä paljon samanlaisia, eli eikun vaan etsimään ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s