Miten sulla menee?

Meillä nimittäin menee täällä hyvin. Varmaan aika arvattavassa kun kohteen ja seuran tietää, mutta kerrotaan nyt kuitenkin. Ihan vaan hehkuttamisen ja kertomisen ilosta. ;) Miten teillä siellä menee? 

Tässä vähän kuvia toissapäiväiseltä reissulta Central Parkiin. Otettiin aamulla metro Lexington Avenuelle, syötiin siellä aamiainen ja pyörittiin hetki katsomassa Bloomingdalesin kalliita hepeniä. Se on se vähän kalliimpi ostoskeskus, josta löytyy kaikki merkkivaatteet kauniisti rivissä ihasteltavana. Ruoan laskeuduttua lähdettiin kävelemään vauhdilla kohti Central Parkia. Täällä on yllättänyt se, miten lyhyitä välimatkat lopulta onkaan. Joka paikkaan voi kävellä ja jos nyt tahtoo suoraan matkata Manhattanin päästä päähän, niin subwaylla pääsee nopeasti ja helposti liikkumaan vähän pidemmällekin. Liikkuminen onkin siis ihan älyttömän helppoa vaikka ruuhkat on suuret. Ihan vain piristyksenä teille siellä, joita jännittää isoon kaupunkiin tulo. Ei se niin kamalaa ole. Ihmiset on avuliaita kertomaan ja näyttämään, jos vähän eksyy. Niin on meitäkin jo neuvottu, eikä ole edes tarvinnut kysyä apua. Kyllä ne näkee hätäisten suomalaisneitien ilmeet ja tulee apuun. On nää vaan ystävällisiä nää jenkkilät sedät ja tädit :)

DSC02590

Ensin silmät ristissä aamiaista ja sitten Central Parkiin. Ensimmäisenä Petran ottama hieno kuva puistosta. 

IMG_6097

DSC02626
Ei siellä kyllä näin lämmin ollut. Melkein teki mieli pitää toppatakkia päällä :D 

DSC02649 DSC02705 DSC02709

DSC02730
Lenkkeilijöitä oli tosiaan paljon jokapaikassa…

IMG_6111DSC02744

DSC02745DSC02750

DSC02714
Ah, oonko kertonut, että rakastan saksofonin ääntä? <3

IMG_6076

DSC02727

IMG_6101

DSC02718

Central Park on todella iso, eikä mekään keritty tällä kertaa kävellä sitä kokonaan läpi. Lenkkeilijöitä siellä näkyi paljon ja kyllä siinä pätkässä ehtiikin ihan kunnon lenkin juosta ja moneen kertaan. Polkuja kulkee ihan ristiin rastiin, joten joka päivä voi juosta vaikka ihan oman lenkkinsä. Itse tyydyttiin tällä kertaa kävelyyn ja ihmettelyyn, mutta kyllä silläkin sai useamman tunnin kulumaan. Ihmeteltiin kovasti näitä jenkkilän setiä, jotka juoksee shortseissa ja t-paidassa hyytävässä ilmassa. Täällä on vähän yli nollan aamuisin lämpötila ja tuuli on kova, eli ei tulisi mieleenkään ottaa kaulaliinaa ja takkia pois. Unohtamatta kerrospukeutumista. Me melkeinpä välillä kaivataan toppatakkeja päälle ja nää on täällä ilman vaatteita. Haha, aika raudanlujaa kansaa :D Tuntuu vaan hassulta tulla tänne pohjolasta palelemaan. Eikö meidän kuuluisi kestää ja näiden värjötellä? ;)

Tänään suuntana Brooklyn Bridge ja Brooklynin markkinat. Loppupäivästä ei suunnitelmia, mutta pohdittiin jos mentäisiin ehkä jopa leffaan. Ei oteta turhaa stressiä suunnasta ja suunnitelmista, vaan mennään oman fiiliksen mukaan. Eiköhän me tänäänkin saada aika hyvin kulumaan, kuten muinakin päivinä. Kohtahan se on jo kotiinlähtö, vaikka tuntuu että ollaan oltu vasta ihan lyhyen aikaa matkassa! Jaiks. Saisko vielä olla vähän pidempään? 

Nautinnollista pääsiäistä sinne teille! Niin ja kertokaas mulle miten siellä menee. <3

8 vastausta artikkeliin “Miten sulla menee?

 1. Kiitos kysymästä, mukavasti menee! Aurinko paistaa ja takana on onnistunut kiipeilysessio (pääsin kolme uutta reittiä kokonaan ja nyt on kädet taas aika loppu).

  Onpa kiva, kun jaksat kirjoitella suoraan sieltä paikan päältä. Tuntuu vähän kuin pääsisi itsekin piipahtamaan Nykkiin :) Olen oikeasti käynyt siellä vain kerran, juuri helleaallon iskiessä kesällä. Visiitti oli aika pikainen, toisen reissun sivujuonne, ja vaikka 40 asteen lämpötila vähän imikin mehuja, jäi kuitenkin sellainen fiilis, että haluan joskus vielä takaisin. Mutta kun olisi niin kamalasti muitakin paikkoja, joissa olisi kiva käydä…

  Mahtavaa loppureissua teille! Nautiskelkaahan :)

  Tykkää

  1. Kiitos Ilona! Nautiskellaan varmasti koko loppulomakin, koska näin on tullut tehtyä tähänkin ast. Kyllä vaan lomalla mieli lepää :)

   Täällä on ollut jäätävän kylmä välillä tuulen takia ja mietittiin Petran kanssa, että olisko parempi jos olisi liian kuuma eikä tarvitsis värjätellä koko ajan. No, nyt kun sanoit, niin… mieluummin kylmä kun 40 asteen helle :D Voin vaan kuvitella mun kärsimyksen määrää kun hikoiluttaa ja tulee huono olo kuumuudessa. Kiitos vaan kun muistutit tästätkin puolesta, ettei kaupunkiloma oo liian kuumalla kovin kiva ;)

   Mukavia kiipyilsessioita siulle sinne! Kiipee korkealle ;)

   Tykkää

 2. Melko mukavan näköiset maisemat sulla siellä! Tuossa puistossa olis varmasti ihanaa käydä lenkkeilemässä eikä reittivaihtoehdoista taida tosiaan tulla puutetta :)

  Täällä on vietetty pääsiäistä ulkoilemalla koiran kanssa meren jäällä, herkuttelemalla lampaanpaistilla ja mämmimuffineilla sekä aloittelemalla kunnon TSH-maratonia sisarusten kanssa. Melko leppoisalla meiningillä siis mennään!

  Tykkää

  1. Mämmi!! mulle kanssa. vaikka kukaan ei siitä yleensä tykkää, niin mulle se kyllä maistuu :D kermalla tietenkin paras. hihi.

   Ihanaa Pääsiäistä Laura!

   Tykkää

 3. Mekin oltiin nykissä jouluna/uutenavuotena ja ihmiset juoksi jo silloin t-paidassa!! se oli ihan hullua, hyvä jos ite tarkeni toppatakissa sekä kolmissa kalsareissa! hyrr..

  Ikävä tuonne kun katsoo näitä teidän loistavia kuvia :) samoissa paikoissa tuli pyörittyä <3 ja se leffassa käynti oli meistä mukava kokemus. :-)

  Me käytii semmosessa outlet ostoskeskuksessa ku Jersey Garden. Tykättiin!! Sieltä löyty eniten shoppailtavaa :-) sieltä löyty myös paljon perus vaateliikkeitä (ei pelkkiä luksus merkkejä) joissa edulliset hinnat! sit kaikki perus urheiluvaateliikkeet. :) Monet sano että se on parempi kuin se kauempana sijaitseva outletti! sinne oli helppoa mennä bussilla sieltä port authority bussiterminaalista. :) suoraan oven eteen vie ja hakee :)

  Tykkää

  1. Joo on nää kyllä hullua kansaa. Taitaa olla sisällä aika paljon viileämpää kuin Suomessa ja siksi nää on tottuneet niin vähiin vaatteisiin. En oikein muuta syytä keksi kun meillä taas on kylmä ihan jokapaikassa :D

   Oon kuullu myös tosta Jersey Gardenista! Kannattaa sitäkin kokeilla jos Nykiin tulee ensi kerran. Tällä kertaa ostoksia on jo liikaa, eli ei vahingossakaan saa eksyä enää mihinkään kaupoille :D Käy muuten ihan huonosti. Ensi kerralla suuntaan kyllä tuonne :)

   Tykkää

 4. Pakko kysyä, mistä toi sun takki on?:) aivan ihana! pakko kyllä joskus päästä nykiin (paksun lompakon kanssa, koska saattais tapahtua sekoaminen Woodburyssä:D) !

  Tykkää

  1. Kiitos :) Se on juurinkin kuule sieltä pahamaineisesta woodburysta :D DKNY:n uusi takki, joka irtosi 50 eurolla :o että niin halpaa siellä on :D Jos osaa malttaa mielensä ja ostaa vaan tarpeellisia juttuja edullisesti, niin kyllä siellä vähilä rahoillakin pärjää ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s