Terveisiä sateisesta New Yorkista!

Eilinen meni sateessa etsien katuja, joissa olisi mahdollisimman einiinmärkää. Forecasta oli selvitetty, että tämä on lomaviikon ainut sateinen päivä, joten päätettiin käyttää se hyödyksi etsimällä itsemme isoimpiin tavarataloihin sadetta pakoon. Mua ei nimittäin niin kovin suuresti innosta pomppia vesilätäköissä ja sompailla pitkin katuja, jos on hirmuisen märkää. Siksi eilen käveltiinkin vain lyhyitä pätkiä ulkona ja suurin osa ajasta kului ostoksilla. Mikä kävi molemmille hyvin. Kukapa nainen ei shoppailla tykkäisi. Vitsit täällä on kyllä halpaa, ihanhan tässä menee pieni Marissa sekaisin tästä valikoimasta ja hinnoista. Taitaa mennä viikkobudjetti uusiksi tai no tuplaantuu jos ei muuta. :D

Eilinen oli siis lähinnä subwayssa kulkua paikasta toiseen ja ostoksia suurissa kaupoissa.  Ehti siinä onneksi muutaman kuvankin ottaa. Tervetuloa meidän tiistaiseen päivään mukaan!

IMG_6717

IMG_5901

IMG_6726Ensin aamiaiselle Times Squaren läheisyyteen. Mulle munakkaat ja Petralle amerikkalaiseen tapaan pannukakkuja. 

IMG_6731

IMG_6733
Aamiaista ensimmäisestä cafesta mikä eteen sattui. Kelpasi! :)

Tässä välissä oli monta tuntia sovituskoppeja ja vaatteiden ihastelua. 

DSC02476

IMG_6741

Sitten taas ruokaa! Löydettiin tosi hyvä lounaspaikka, jossa pieninkin salaattia oli jäätävän iso. Niin hyvät maut, että haaveiltiin molemmat saavamme ravintola mukaan Suomeen. Namsmomsmums!

DSC02485 DSC02486 DSC02490 DSC02503 DSC02508

IMG_6743

Kello seitsemältä oli aika luovuttaa kipeiden jalkojen kanssa ja istahtaa ravintolan pöytään. Yritettiin kierrellä sateessa ja etsiä sopivaa paikkaa (ilman pöytävarausta – ei niin helppoa!) kunnes lopulta eteen sattui kivannäköinen burgeri mesta. Sisään pääsi lyhyellä odotuksella ja kun päästiin vihdoin istumaan, tuntui ettei siitä tahtoisi enää koskaan nousta. Miten jalat voikaan tulla niin kipeäksi yhden lyhyen päivän aikana? DSC02517

DSC02519 DSC02520Syömisten jälkeen Times Squearea lyhyt matka kohti subwayta ja hotlalle. Kunpa ei sataisi muina päivinä näin, niin saisi otettua vähän hienompia kuvia. Eilen oli mielessä lähinnä nopea katoaminen metron uumeniin ja suoraan sänkyyn lämmittelemään ja lepuuttamana jalkoja. On tää lomailu rankkaa, kun kaikki paikat on kipeänä ja voimat ihan loppu. Onneksi ei tarvii normielämässä kävellä ihan näin paljoa :D
DSC02527 DSC02528 DSC02532Se oli tiistai se, tänään olis suunta Woodburyn outlettiin noin tunnin matkan päähän Nykistä. Lisää ostoksilla oleilua siis tiedossa ja kipeitä jalkoja. Jippii!! Meillä on sellainen ajatus, että kun aloittaa loman tehostetulla shoppailulla, voi loppumatkan keskittyä sitten kaikkeen ihan muuhun. Kuten vaikka syömiseen! ihihi. ;)

Nyt kohti uutta päivää! See you later alligator! <3

Yksi vastaus artikkeliiin “Terveisiä sateisesta New Yorkista!

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s