Mitä jos jännittää liikaa?

Huomenta vaan sullekin, miten menee? :)

Kauhean jännittävä päivä tulossa ja heti aamusta pitäisi jo miettiä kaikki valmiiksi. Tässä mä vielä istun koneen ääressä kahvikuppi edessäni, eikä tietoakaan, että mitään olisi valmiiksi laitettuna. Tiedossa juhlat, joista niin moni on puhunut ja varmasti teille lukijoillekin on tiedossa, että tänä iltana on Aussien Blog Awardsit. Rehellisesti sanoen, en odota että sieltä mitään voittoa tipahtaisi (ellen tässä parissa tunnissa ehdi muuntautua satojen tuhansien lukemaksi muotiblogiksi, hihi) mutta ylipäänsä tapahtumaan meno on aika jännittävää. Pitäisi laittautua, valmistautua henkisesti isoon sosiaaliseen tapahtumaan ja olla hymy viilattuna kuntoon aamusta asti. No se hymyosuus on kyllä ollut hoidossa jo pitkän viikon, eli yksi rasti listalla jo valmiina. Paineita kuitenkin väkisinkin herättää se, että kaikki on siellä varmasti niin nättinä ja itsekin pitäisi olla. Pitäisi valita oikea puku ja laittaa päälle hymyn lisäksi jotain ihan oikeasti nättejä vaatteita. Niket ei nyt oikeen sovi tähän juhlaan ja korkokengäthän se pitäis laittaa kai pitkästä aikaa jalkaan. Auttakaa. Mikäs ihmeen stressierkki mustakin on tullut kun tällä tavalla jännitän? :D

Alkuviikosta mua itseasiassa jännitti vielä vähän enemmän, mutta tilanteeseen auttoin juttelu Petran kanssa. Ollaan menossa yhdessä juhlaan ja sattui hauskasti niin, että meidän asut on aika yhteensopivat. Pitäähän nyt avecilla olla jotain smaaa kuin mullakin, eikös vaan. Hih. Petra sai mut myös tsempattua, että hyvin se menee, kun jotain turhuuksia yritin jännittää. Tai ei se ehkä itse sitä tajunnut tehneensä, mutta jokapauksessa sen se onnistui sanoillaan tekemään. Tuli varmempi olo ja nyt onkin enää edessä se ilta kun pitäisi sujahtaa sinne mekon sisään ja tulla itse juhlaan. Ihan kohta, ihan kohta.

 Tässä vähän kurkistusta mun illan asuuni. Pitsi on kova sana tämän tytön huulilla ja kun sitä kerran tautoitiin mun ihoonikin, niin kyllä se lähtee mekossakin tänään käyttöön. ;) 

IMG_6453

 Jännittävää päivää ja iltaa kaikille! Tästä tulee varmasti onnistunut ilta! :)

8 vastausta artikkeliin “Mitä jos jännittää liikaa?

 1. Illalla nähdään Marissa! <3 Jännitys varmasti laukee kun pääsette paikalle Petran kanssa. :)

  Kyllä tosin muakin vähän jänskättää koko gaala, vaikken ees oo missään ehdolla. Hihi!

  Tykkää

 2. huippuihanaa iltaa, hyvin siellä menee :-) En malta odottaa, että pääsee lukee postauksia kyseisestä tapahtumasta. Ja näkemään kuvia tietty. Kaikki on varmasti tosi nätteinä siellä :)) hyvä valinta toi pitsimekko, tykkään!

  Tykkää

 3. Tsemppiä Marissa! Tiedän, että olemalla oma itsesi tuut sädehtimään gaalassa ja olemaan yksi illan upeimmista ilmestyksistä! :) <3

  Tykkää

 4. Tsemppiä Marissa, kaikki menee varmasti tosi hyvin ja huomaat jännittäneesi turhaan :) Ja onhan sulla Petra mukana pitämässä kädestä kiinni! Hauskaa ja nautinnollista iltaa! :)

  Tykkää

 5. Pidä hauskaa kaunotar! Näytät varmasti upealta ja jännityskin kaikkoaa kunhan pääset paikan päälle ;)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s