Omat suosikkini Aussie Blog Awardseissa!

Kuten jo muutama viikko sitten iloisena kerroin, niin minä ja pieni blogini olemme päässeet mukaan Aussien Blog Awardseihin. Siellä sitä pällistellään oikein kasvokuvan kanssa ja vierellä on niin nättejä tyttöjä, että voi hitsit miten ylpeäksi tuli olo. Vau, minäkö muka tuossa seurassa. Oma kategoriani on Aussome Feeling ja huomaan kyllä, että ihan jokainen meistä blogeista sillä listalla kirjoittelee aika samanlaisia juttuja ja ainakin samalla tavoitteella. Jakaakseen sitä hyvää oloa ja energiaa. Siinä samalla tottakai on tullut katseltua, että minkälaisia kisaajia siellä oikein on mukana muissa kategorioissa. Heti voin myöntää yhtään peittelemättä, etten oikein kovin hyvin tuntenut niitä muita nimiä. Nimet on kyllä tuttuja, mutta blogit on jäänyt aikalailla kokonaan lukematta. Aa, toi on toi tyyppi joka oli siinä lehdessä sillon kerran. Ai toi on tunnettu siitä hatustaan mikä sillä on aina päässä. Mut kuka toi on, ihan neve höörd. Hihi. Muotiblogit eivät oikein ole mun juttuni ja kaikki ne kuvakollaasit saa mut vähän kavahtamaan. Vähän liikaa mainostusta ja sellainen vaatteista hypetys ei sovi omaan lukulistaani ollenkaan. No, ehkä siitä syystä etten ole kovin muodikas itsekään. Eikä ole oma bloginikaan. :D  

Onneksi siis on myös vähän erilaisia blogeja olemassa. Kaikille jotain omaa ja sopivaa. :)

aussomefeeling

Tarkoitus tässä kirjoituksella oli alunperin kertoa omat suosikkini awardseista, mutta tiedättekö mitä kävi? No ne kaikki suosikit ovat mun omassa kategoriassani mukana! :D Eli siis tämäkin hölmä tajuaa miten kovassa seurassa on mukana. Tahdon ehdottomasta päästä mukaan juhlaan katsomaan, että kuka oikein voittaa! Uskon, että tälle porukalle on jokaiselle hienoa päästä mukaan kisaan, eikä niin tärkeää se onko voitto jo plakkarissa vai ei. Tai sitten olen itse vain niin huono kisaaja, etten osaa ajatella asiaa siltä kantilta ja olen liian huono kisatoveri. Toisiko se voitto jotain suurta? Muuta kuin suuren ihmetyksen ja epäuskon, että nyt on kyllä huijattu jos minä voitan tämän. Haha. 

Mutta siis, minusta tosi paljon hyviä blogeja kisassa mukana ja jos saisin valita voittajan omasta kategoriastani, niin se olisi joko Steffit tai sitten Start living your best life. Näistä naisista tuskin tarvitsee sen suurempia mainospuheita vai onko jollekin vielä epäselvää keitä nämä treenipimut ovat? ;) Niinpä, eiköhän jokainen nämä neitoset tunne. Kumpikin hullussa tikissä ja vaikkakin vähän erilaiset treenityylit ja kirjoitukset molemmilla, niin kummankin juttuja tulee seurailtua ahkerasti. Ihana värikkäitä kuvia, postauksia tulee usein ja niissä on paljon kiinnostavaa sisältöä. Ihania naisia molemmat :)

…Niin tai mitä jos saisin valita sinne ihan oman blogin joka voittaisi? Kenet laittaisin listoille mukaan? No Ainon. Get fit stay healthy kuuluisi ehdottomasta minun kanssani samaan kategoriaan ja hyvinkin voisi viedä voiton meidän muiden nenukkien edestä. Sillä naisella sitä energiaa riittää ja ideoita. Jotenkin Ainon jutut saa mut aina tosi hyvälle tuulelle, alkaa väkisinkin hymyilyttää. Onkohan se sen neidin hymy vai ne kirjoitukset? Ehkä molemmat. Ehkä ensi vuona tämäkin neiti on siellä sitten mukana?? ;)

IMG_4194
Vähän tollanen oli mun ilme kun näin nimeni awardsien listoilla :D

Jos et vielä ole käynyt äänestämässä, niin Readers choice kategoriassa pääset äänestämään tästä! Raatihan valitsee sieltä kategorioista ne omat voittajat, mutta me kaikki voidaan äänestää lukijoiden suosikkia. Itsekin olen jo äänestänyt omaa suosikkiani :)

Mukavaa keskiviikkoa! <3

4 vastausta artikkeliin “Omat suosikkini Aussie Blog Awardseissa!

  1. Mun lemppari on sellainen ihana iloinen tyttö Espoosta! ;) Sen tytön postaukset ja seura saa aina hymyilemään ja me ollaan kohta lähdössä sen kanssa yhdessä reissuun! <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s