Bensaa moottoriin ja alkaa kuulkaas treeni kulkea!

Bensalla tarkoitan ruokaa, kuten varmaan jo voikin arvata. Kroppani toimii moottorina, kun tahdon päästä eteenpäin ja eihän se tosiaankaan millään pyhällä hengellä kulje. Päinvastoin. Varmasti on tuplaantuneet ruokakulut aikaisempaan, kun ennen ei ole tarvinnut ihan tätä tahtia lappaa ruokaa suuhun. Lihastenkasvattelu ja treenissä kehittyminen on kallista hommaa, eikä aina onnistu ihan niin kuin olisi pitänyt. Uskon usein syöväni isoja määriä, mutta kun vatsa sanoo stop, niin eihän siinä väkisin syödä enempää. Luulenkin siis, että on vielä paljon opittavaa siinä, että paljonko sitä ruokaa tarvitaan että lihaskin kasvaa. Jos siis tahtoo että se kasvaa. Joo ei se pelkällä tahdolla kasva.

Jeps, perjantai iltana jo tankkailtiin eilisen treenipäivää varten. Aloitin aamun salilla rinnan ja hartioiden parissa, lisäksi tein isoilla painoilla myös vatsaa pitkillä sarjoilla. Tuntihan siinä vierähti ja puolisen tuntia päälle vielä lämmittelyihin ja loppu crossailuihin. Pielistä katsoi lopussa hikinen ja väsyneen näköinen ilmestys, jolla kädet tärisi mukavaan tahtiin. Onneksi kotona odotti lähes valmista ruokaa, joka palauttikin taas voimat entiselleen…Pinaattikeittoa Pirkalta (ah, valmisruokien maailmaan!) ja siihen mukaan tuorepinaattia noin 100 gr. Loraus rypsiöljyä ja pieni tilkka maitoa myös. Ainiin ja tietenkin mausteet, niitä ilmanhan tuo ei maistuisi miltään 
Niin hyvää ettei sanotuksia saa. Vaikka ihan itsekseni kyllä nautiskelin, enkä kenellekkään päässyt kehumaan valmisruokakokkaustaitojani. Pirkka oli vähän avustanut alkuun ja itse tein loppusilauksen. Kananmunatkin oli juuri oikeanlaisia ja piti siksi syödä ihan kaksinkappalein. Leipää myös.

….Joka sitten kyllä tosiaan kostautui. Luulin olevani suursyömäri, mutta vatsa sanoi lopulta toista noin tunnin odottelun jälkeen. Ähky tuli tervehtimään ja makoilin pari tuntia apaattisena sängyssä kun ei vain voinut liikkua. Kiitos hyvä ruoka, olit juuri se mitä tarvitsin. Onneksi lepo kuitenkin auttoi ja ruoka saatiin laskeutumaan, koska seuraavaksi olikin vuorossa lenkkeilyä. Ah, tätä odotin jo aamulla salilla käydessäni ja haaveilin siitä miten pitkän lenkin juoksisin. Haaveissa lenkki oli 8 kilometriä, todellisuudessa siitä tuli 9,3 kilometrin pyörähdys. Alku oli hankala ja lopussa jalat tahtoi vielä tehdä yhden kierroksen ankkalammen ympäri kun energiaa oli näköjään tullut pinaatin muodossa vähän enemmänkin..Kyllähän tätä nyt kiertää ympäri vaikka sata kertaa!Okei. En kiertänyt ihan vaan lampea ympäri, enkä oikeastaan edes kiertänyt. Juoksin ohi lähtiessä ja takaisin kotiin tullessa, kun tuollainen löytyy aivan kodin takapihan vierestä. Kolme ja puoli vuotta on tullut juostua ympäri aluetta ja nyt vasta bongasin tämän ihanuuden. Eikö olekin kaunista? :)

Noniin, nyt ollaankin sitten jo sunnuntaiaamussa. Puurolautanen on nenän edessä (tai siis oli ja meni)  ja arvatenkin raejuustot mukana meiningissä. Yhdeltätoista aukeaa sali ja silloin pitäisi suunnata taas samoihin hommiin kuin eilenkin, tosin eri lihasten kanssa tappelemaan. Hauis ja ojentaja vuorossa, lyhyesti myös jalkoja räjähtävää liikettä toteuttaen. Hyppyjä ja loikkia siis edessä ainakin. Au. Sattuu jo valmiiksi.

Niin, tankkailin jo tätä päivää varten illalla. Pitkästä aikaa iltapala pastan muodossa. Koskahan tätä on viimeksi syöty?Oli se hyvää :)Tarkoituksella tahdoin syödä pitkästä aikaa jotain vähän raskaampaa ja sellaista, joka korjaisi päivän pitkän treenin (lähes kolme tuntia takana puserrusta) ja toisaalta taas tahdoin aineksia tälle päivälle. Uskoisin, että jotain jäi varastoon, vaikka en ihan koko lautasta jaksanutkaan vetää kun silmät näköjään lappoi lautaselle enemmän kun suu söi. Harvoin käy näin, kun on opetettu tyhjentämään lautanen loppuun, mutta tällä kertaa ruoka-aine oli harvinaisempi herkku joten ei auta itku markkinoilla. Niin ja vaaleaa pastaa oli tässä versiossa, kun muu raati oli vaalean kannalla. Itse olisin valkannut vähän tummemman, mutta mitäs väliä tuolla. Pasta kuin pasta.

Tänään siis salille ja sen jälkeen vielä ajattelin iltapäivästä tehdä lenkin. Sama kaava kuin eilisellä, kun ei mielikuvistusta taida riittää villimpiin ideoihin. Huomenna pidän lepopäivän ja siitä alkaakin sitten kevyempi viikko. On ollut melko haipakkaa menoa viimeiset viikot, joten täytyy himmailla välillä. Lepoa lihaksille ja kasvua ehkä siinä samassa, who knows. Lenkkejä ja aerobista siis tiistaista eteenpäin! 

Mites siellä on vietetty lauantai ja sunnuntaita? Oliko joku katsomassa Fitness classicia? :) Siellä niitä lihaksia ja editsymistä vasta näkyykin… voi sitä tahdonvoimaa mikä niillä tytöillä on! Saisipa ripauksen edes matkaan itsellekin. :)

Tää lähtis nyt lämmittelemään salia varten. Nautinnollista sunnuntaita juurikin sinulle siellä!

puspus <3

7 vastausta artikkeliin “Bensaa moottoriin ja alkaa kuulkaas treeni kulkea!

  1. Oot kirjotellut kivoja postauksia viime aikoina. Sun juttuja on kiva lukea, kun oot niin energinen ja aurinkoinen.

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s