Huomenta. Oikein hyvää huomenta.

Muutama päivä hiljaisuutta takana ja tässä ollaan taas. Tuntuu,että mitään kummaa ei ole tapahtunut lauantain jälkeen, kun viimeksi kirjoittelin. Aika on mennyt lihaksia palautellessa ja kipuja pois venyttäessä. En turhaan kehunut hyvää menoa salilla perjantaina ja lauantaina, vaan tosissani sain hyvän tuntuman jalkoihin ja muuhunkin kroppaan. Sen verta hyvän tuntuman itseasiassa, että lauantain juhlinnat meni niinkin hyvin, että istuin koko illan :D Jalat ei suostuneet mennä koukkuun, eivätkä joustaneet menossa ollenkaan kun vähän yritin tanssia. Kävelykin teki tuskaa. Portaiden kävely taisi olla enemmän kuin huvittavan näköistä. Hah. Tyydyin siis istuskeluun, joka ei ole ihan mun tapaistani kun johonkin lähdetään viettämään iltaa. Tuppaa tylsistyttämään, jos ei pääse liikkeelle. Tällä kertaa onneksi ei, sillä seura oli niin hyvää ja kiinnostavat keskustelut saivat munkin levottomat jalat pysymään pyllylläni penkillä. Valvominenkin sai merkityksensä, kun saatiin paljon juteltua hyvän ystävän kanssa, jota en ole nähnyt aikoihin ja oli asioita selvitettävänä. Nyt on puhdas pöytä ja kaikki jatkuu paremmin kuin ennen. Kiitos siis sinulle, jos näitä sanoja luet ;) <3

Aamu neljään valvominen oli siis hyvä juttu, eikä seuraavan päivän väsymys haitannut ei yhtään. Ei siis yyyyyhtään…. Okei. Valehtelin. Kyllä se vähän haittasi, kun mitään ei jaksanut sunnuntaina tehdä. Olin yksi laiskamato ja jääkaappi ja sänky taisi tulla tutuksi. Lepäilin, lueskelin ja suunnittelin tätä viikkoa jo valmiiksi. Tulipahan palauteltua lihaksia myös kunnolla venytellen. Onneksi välillä on näinkin väsyneitä sunnuntaita niin tulee pakkolepoa. Teki hyvää.


Huomenta! :D
Taas ollaan jo keskiviikossa. Maanantaina kävin Combatissa joka oli taas kerran paras aikoihin ja alan jo pitää uudesta ohjelmasta. Hikeä valui vielä seuraavan tunnin ja varmaan ajatuksestakin taas valuu, kun mietin seuraavaa kertaa :D On se vaan niin tehokas ja innostava treeni. Niin ja eilen oli tarkoitus käydä pumppailemassa, mutta suunnitelmat muuttuivat iltaa kohti kun teki mieli ensin olla hetki kotona pitkän päivän jälkeen. Illalla sitten menin salille paremmilla energioilla ja juoksin intervalleja puolen tunnin ajan. Teki hyvää ja oikein tunsin, kuinka kunto kohenee. Kärsimystähän ne spurtit on, mutta olo sen jälkeen on niin kiitolline että ei kyllä nparempaa. Paitsi ehkä joo se Combat :D Kotonakin vielä sydän pamppaili intoa ja hyvää mieltä. Ensi kerralla sitten pidempi lenkki ja tasaisemmalla vauhdilla, niin ei rasitu liikaa keho kovista sykleistä. Ei vain oikein tuo ilma tue näitä mun kevätlenkkihaaveita, joten saas nähdä mikä ihme tapahtuu, että suostun enää lähteä tuonne ulos juoksemaan…. Kevät missäs ihmeessä oikein olet juuri kun sua on niin kovin ikävä?

Heräilin jo aikasin ja söin aamiaista, jotta jaksan tehdä salilla selälle treeniä. Aamuaerobista suunnitelin, mutta kun eilinen pumppikin jäi väliin niin mennääs nyt sitten salille. Töihin meno olisi vasta kymmeltä, joten mukavasti on aikaa tehdä ”velvollisuudet” jo ennen työpäivää. Illalle onkin sitten aikaa muuhun :)

Aamiaisella tarjolla: kananmuna, pinaattia ja ruisleipää. Nam. Jaksaisiko sitä nyt kunnon selkäsaunan? :)


Mahtavaa keskiviikkoa ja hyvin kulkevaa treeniä! Täällä odotellaan jo viikonloppua, että pääsee kunnolla ajan kanssa salille ja lenkille :)

puspus <3

4 vastausta artikkeliin “Huomenta. Oikein hyvää huomenta.

 1. Ihanaa huomenta<3 Vaikka täällä kyllä istutaan jo töissä ekalla kahvitauolla.. Ihana kun aurinko jo nousee, ei millään malttais oottaa että työvuoro loppuu ja pääsen ulos nauttimaan siitä. Energistä keskiviikkoa ja huippua treeniä sulle!!:)

  Tykkää

  1. Kiitos Aino! Sulla onkin jo aikanen herätys ollut, kun oot jo tauollekkin asti ehtinyt. Jes! :) Energistä keskiviikkoa ja pliis nosta se aurinko sieltä, koska täällä ainakin on harmaata ja pilvistä ;)

   Tykkää

 2. Moikka Marissa :) Tiedätkö mitä olen usein miettinyt, sitä, että sun blogin osoite on kovin surullinen ja sun blogi taas on niin ihana aurinkoinen ja pirteä aina. Muistinpa vain kerrankin sen vielä tässä vaiheessa postauksen luettuani niin piti tulla kertomaan :D

  Tykkää

  1. Voi ei, onko se niin surullinen?! eikä.. pitääköhän asialle vielä joku päivä tehdä jotain? :P Ihana kuulla, että oon ainakin välittänyt oikeenlaisen mielikuva, vaikka nimi onkin vähän suruisa ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s