Kotiin on kiva tulla takaisin

Kaksi päivää risteilyä takana ja vihdoin taas kotona. Matkassa on aina mukavaa, mutta kotiinpaluu tuntuu usein parhaalta. Laivalla olisi saanut hyvän aamiaisen brunssin merkeissä, mutta koska kahvi laivalla ei ole mun makuhermoilleni mitään kovin nannaa, niin päätinpä odottaa kotiin saakka ja tein itse omat herkkuni. En voi itselleni mitään, mutta paha kahvi ei vain ole mistään kotoisin. Itsepähän siis jouduin kärsimään pitkän matkan kotiin asti, mutta sain se mitä tahdoin, eli hyvää kahvia.

Niin ja itsetehty aamiainen maistuu paaaaljon paremmalta vaikka itse sanonkin.. ;)


Tummaa kahvia monta kuppia. 


Normi setti :D

Kuitua kunnolla mukaan

Koko päivä edessä ja ei ole kiire mihinkään. Rauhoittaa mieltä, kun tietää, ettei ole liikaa suunnitelmia ja voi mennä fiiliksen mukaan. Samaa tiedossa useampi päivä. En nykyään muutenkaan pidä siitä, että on liikaa suunnitelmia viikonlopuille, kun koskaan ei tiedä mitä tekee mieli puuhailla. Urheilusuunnitelmatkin voi muuttua helposti sään mukaan ja esimerkiksi tänään oli tarkoitus mennä heti aamusta salille, mutta koska aurinko paistelee niin nätisti, niin oli pakko mennä ensin kävelylle ulos. Pelkäsin että aurinko ehtii pian kadota, kun säätiedotuksen mukaan pitäisi alkaa sadella lunta. No, siellä se aurinko mennä porskuttaa, joten suunnitelmat muuttuivat :)


Aamulenkki auringossa hymyilyttää!


Seuraavaksi sitten suuntana sali, jossa meinasin tehdä hauikselle, yläolkapäille ja ojentajille treenin. Crossarilla ensin vähän lämpöä niveliin ja suoraa lihasten pariin. Kaksi päivää on lepäilty, joten voimia pitäisi olla hyvin. Vatsan kanssa ollaan myös sovittu treffit, joten suunnitelmissa tehdä paljon kiertoja kyljille ja lankkupitoja. Tänään en anna vatsalle yhtään lomaa, vaan treeni tehdään täysillä ja aivan viimeisiin voimiin saakka. 

Ainiin ja tarkennan vielä edelliseen kirjoitukseeni, että tarkoitukseni ei ole lopettaa millään tavalla lihastreeniä, vain ainoastaan muuttaa hieman painotusta. Alavartaloni tuntuu raskaalta ja se haittaa rakastamaani juoksuharrastusta. Ylävartalotreenejä tulen ainakin jatkamaan ihan samalla tavalla, mutta jalkoihin kohdistuva treeni tulee muuttumaan. Räjähtävää voimaa tahdon lisää ja siinä samassa tulevat mukaan intervallilenkit. Unohtamatta hölköttelylenkkejä, koska niistä vaan tulee niin hyvä mieli. Kiitos siis monille teistä jotka annoitte neuvoja ja kerroitte, että juoksunkin kanssa voi pitää yllä hyvää lihaskuntoa. Juuri näin aion tehdäkin :)

Mutta nyt salille hep! Energistä lauantaita juurikin sinulle siellä =)

puspus <3

8 vastausta artikkeliin “Kotiin on kiva tulla takaisin

 1. Oon kyllä niin iloinen, että kirjoitat taas! :) Blogisi on yksi lemppareistani ja vaikutat todella posiitiviselta ihmiseltä, että ihan harmitti kun sitä ei päässyt lukemaan!

  Tykkää

  1. Jes, kiva kuulla! Kivempi jatkaa,kun saa niin hyvää palautetta ja paremman mielen. Täällä siis jatkuu homma taas edelliseen tapaan :)

   Tykkää

 2. Hymytyttö-Marissa! :) Ihana!Just äsken lusikoin tuota ”perussettiä” :) Täällä se tosin meni välipalana, mutta toimi niinkin erittäin hyvin!Pirtsakkaa pääsiäisen aikaa!

  Tykkää

 3. Jeeee ihanaa, sun blogi on tullu takaisin!! <3 Olin niin harmissani silloin, kun tää sivu joskus aikaa sitten yhtäkkiä vaan ilmoitti, että onkin vain kutsutuille lukijoille. /Maria

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s