Pieni kevään väsymys

Vai johtuuko se kuitenkaan keväästä? Se, että eilen oli taas aivan pakko iltapäivästä laittaa silmät kiinni ja unohtua hetkeksi omiin uniin. Sen sijaa, että olisin lähtenyt lenkille, niin uneksin sellaisesta. Hetki lasitetulla parvekkeella töiden jälkeen kirjan kanssa ja tein sen virheen, että annoin väsymyksen hetkeksi viedä mukanaan. Silmät meni kiinni ennen toisen sivun loppua. Kaikki varmaan tietää, että päiväunilta ei sitten niin vain noustakkaan? Sen kyllä tietää, mutta juuri kun on pääsemässä hyvään vauhtiin unen vaipumisen kanssa niin eipä tule mieleenkään nousta ylös. Ja se olo sen jälkeen. Huh. Satuin vielä nukkumaan lähes auringossa, joten melko lämmin olo oli herätessä. Eikä suinkaan vähän tärähtänyt olo. Loppuilta menikin lähinnä haamuna pyöriessä ja urheilusta tuli pelkkä haave. En saanut itseäni enää ulos vaikka kuinka yritin herätellä itseäni. Ei auttanut punnerrukset, ei vesilasit. Kiitos kuitenkin hyvistä päiväunista ;)

Yli tunnin unet tuli taas nautittua ja tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta viimeisen kuukauden aikana kun näin on päässyt käymään. Olenkin miettinyt, että johtuuko tämä pitkästä talvesta ja siitä, että pikkuhiljaa alkaa olla voimat lopussa. Ei se D-vitamiinin purkista napsiminen kai auta samalla tavalla, kun auringossa istuminen auttaisi. Huomaan, että tänäänkin kun sai herätä valoon, on aivan eri olo ja pimeys saisi tosiaan olla jo ohi. En enää jaksaisi odottaa päiviä kun valoa riittää aamusta iltaan. Siitä sitä energiaa vasta saakin. Ei siis ole ihme, että jopa uneksin päivittäin valoisista harrastuksista ja juoksemisesta ulkona. Siitä kun ei ole saanut nauttia piiiiitkään aikaan, joten aika jo oliskin. Aurinkoa kiitos tänne heti joo!

Väsyttääkö ketään muuta vai saatteko urheilusta hakemanne energian, kuten minäkin yleensä? Täällä ei yleensä ole energian määrissä ongelmaa, vaan päinvastoin, sitä on usein liikaakin. Huomaan kuitenkin että tämä lopputalvi (ei siis kevään syytä) on ottanut koville ja yritän imea itseeni kaiken valon mitä voin. Eilen iltapäivällä nautin ulkona päiväunet ja toivon, että siitä sai tälle päivälle jotain lisäenergiaa. Näyttäisi, että tänäänkin on huippuhyvä ilma, joten eihän sitä voi kun toivoa, että pääsisi aikaisin töistä ja voisi vielä mennä lenkille aurinkoon. Nyt kuitenkin ensin salille aamuksi katsomaan, että miten yläkroppa treenailee ja siitä suoraan töihin. 

Mitäs siellä tehdään näin tiistaina? :) Näkeekö joku muukin unia aurinkolenkeistä päiväunien merkeissä? ;)

Ja ei. Tänään en nuku päiväunia, en mistään hinnasta. Ehkä huomenna taas sitten.. ;)

-Marissa

8 vastausta artikkeliin “Pieni kevään väsymys

 1. Itsehän saatan nukkua pari kertaa viikossa parinkin tunnin päikkäri, ei sillä niin väliä mikä vuodenaika kyseessä :D Mutta joo totta kyllä että päiväunien jälkeen ei saa oikein mitään enää aikaseksi :D

  Tykkää

 2. Mä oon kans ollu viime aikoina tosi väsynyt ja eilenkin oli ihan pystyynkuollu olo, kun normaalisti oon niin virtaa täynnä. Kevätväsymykseksi oon sen laittanut kun vitamiinitkin on napsittu säännöllisesti ja unet ollu riittäviä. Eiköhän sitä kesää kohti mennessä taas piristy :)

  Tykkää

 3. Nyt on kyllä väsyä ilmassa, kai alka väsyttää kevään odottelu ja tää loputon talvi!! Itse en ehtinyt eile lepäämään ollenkaan mutta jos olisin voinut niin olisin sen varmasti tehnyt ;)

  Tykkää

 4. Haha, mun oli pakko nukkua tänään parin tunnin päikkärit, kun olin luvannut mennä salille vasta 16.00 ja en saanut aamuaktiviteettien ja salin väliin jäävää aikaa muutoin kulutettua :D

  Tykkää

  1. No mutta sullahan ei Linda ollut oikeastaan muutakaan vaihtoehtoa. Pakkopäikkärit :D Hyvä jos sinne salille asti pääsit, mulle olis voinut käydä toisin… ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s