Ulkona on kivaa

Voiko olla parempaa ilmaa sunnuntain viettoon kun tänään on ollut? En tiedä miltä siellä päin näyttää, mutta täällä on ainakin aamusta saakka paistanut aurinko täydeltä taivaalta. Eikä ole edes kylmä. Olin tälle päivälle suunnitellut sopivasti palauttavaa lenkkeilyä, joten sattuipa sopivasti näin hieno päivä. Sen on tosin tainnut huomata koko muukin Espoo, koska jäällä käveli noin seitsemänsataa muutakin ihmistä ja samoin kaikki rantapolut vilisi porukkaa niin ettei tiennyt mihin olisi mennyt liukastelemaan. Melkein olisi voinut käsikädessä kulkea porukan kanssa :D
Rantaa pitkin.


Puolikas hymy ;)

Päivän lenkin saldo? 14 kilometriä liukastelua, yksi pyllähdys pepulle, toinen puolikas kaatuminen nassulle (pelastauduin käsien varaan ennen kuin kukaan ehti nähdä, joten sitä ei ehkä lasketa?) ja kaupanpäälle super hyvä mieli. Aurinko tekee niin paljon hyvää mielelle ja kahden tunnin tarpominen ulkona ei voi koskaan olla pahaksi. Päinvastoin.

Tämän päivän lenkki oli palauttelua viime viikosta, kun eilisen jalkatreeni tuntui jaloissa ja muutenkin kroppa vähän ollut tukossa. En siis mennyt kovaa vauhtia tällä kertaa vaan kävelin lähes koko matkan. Keskisyke oli mittarin mukaan 122 ja kulutus näytti tuona aikana olevan 786 kaloria. Ei ihme siis, että viimeisellä kilometrin matkalla tuntui aikamoinen nälkä jo vatsassa ja kurniminen alkoi kuulua muillekin kun omaan korvaan. Kotona pitikin heti laittaa ruokaa tulemaan..


Papuja, kikherneitä ja sieniä. 


Ruoasta tuli taas ihan älyttömän hyvää, vaikka nyt näin itse sanonkin. Hähää. Haudutin pitkään (niin pitkään kun jaksoin odottaa ruokaa..) papuja ja muita tilpehöörejä kattilassa kannen alla ja lisäilin paljon mausteita. Joukkoon laitoin vielä puolikkaan avokadon. Ensimmäinen lautanen meni muutamassa minuutissa ja toisen vedin hyvillä mielin uuden avokadon puolikkaan kanssa. Nam. Ja nyt voisin syödä samaa taas lisää. Harmi kun vatsa ei taida olla kuitenkaan ihan pohjaton. Kuinka sinne saisi lisää tilaa? ;)

Nyt meinasin suunnata kavereita moikkaamaan ja illalla ehkä vielä lyhyesti tekemään salille selän treenin. Jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina se puoli kroppaa, joten täytyy pian korjata asia. Katsotaan onko siellä vielä voimat tallessa vai onko ne kaikki jäänyt laskettelumäkeen.

Toivottavasti on ollut yhtä energinen ja ihana sunnuntai monella muullakin teillä! Ehkä ensi sunnuntaina saadaan jo kävellä sulalla maalla ja alkaa näkyä hiekoitusta niin paljon, että voi pistää enemmän juoksuksi matkalla. :) 

Hauskaa illanviettoa jokaiselle <3

-Marissa

2 vastausta artikkeliin “Ulkona on kivaa

  1. Melkoisen lenksun oot vetänyt, hyvä sinä!! :) Ja huh mikä kulutus. Ei ollu hämmennyksellä rajaa ku katoin postauksen ekaa kuvaa, näyttää ihan yheltä tietyltä kohdalta vaasasta. Aivan samannäköinen! :DHauskaa iltaa sullekin ! <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s