Täällä taas, olettehan tekin?

Hellurrei.

Täällä taas tosiaan. Pitkän tauon jälkeen, joka venyi pidemmäksi kuin oli tarkoitus. Ensimmäisenä suuri anteeksipyyntö katoamisesta ja siitä että sivut hupsvaan katosivat näkyvistä. Ei ollut tarkoitus lopettaa niin nopeasti ja ilmoittamatta. Tapahtui monia ikäviä asioita ja fiilis oli huono. Yleensä on paljon positiivisia juttuja ja mieli täynnä aurinkoa. Silloin oli toisin. Kirjoittamisen intokin katosi. Lopetin siis ja mieltä helpotti olla hiljaa hetken. Tarkoitus oli jatkaa pian kirjoittelua. Matkaan tuli kuitenkin pikku mutta, kun en enää päässyt kirjautumaan uudestaan tililleni. Selvittelyn jälkeen olen vihdoin saanut tilini takaisin ja kirjoituksenikin on tallella. Jippii. Täällä ollaan taas! Olisikohan joku vielä lukemassa ja seuraamassa, jos jutut jatkuvat? :)

Täällä ei mitään kurjuutta kummempaa oo tapahtunut. Mitä nyt hiuksista lähti puoli metriä pois ja painokin on tainnut pudota, kun salilla käynti on vaihtunut lasketteluun. Hupsvaan. Jaloissa siis on voimaa, mutta ylävartalo tainnut kadottaa vahvan olemuksensa, jota pitkään ja hartaasti kasvatin. Ehkä se kuitenkin saadaan takaisin? Kevät on tuonut myös paljon iloa mieleen ja en kestä miten ihanaa on herätä yhä useammin aurinkoon. Fiilis on hyvä. Ellei parempikin.

Uusittu pää :)

Iso iso anteeksipyyntö teille jotka kävitte lukemassa, ja myös teille jotka vain harvoin eksytte sivuilleni. Kirjoittelu saa taas jatkua ja eiköhän kevään into tuo sanoja enemmän mieleen ja aiheitakin löytyy. Tarkoituksena juosta lujaa kesällä ja jatkaa liikkumista entistä kovemmalla tahdilla.

Tiedossa tälle keväälle siis paljon urheilua, energiaa ja hyvää mieltä. Aurinkoa siihen samaan myös kiitos.

Oletko mukana seuraamassa? Ja mitäs kuuluu kukkuluuruu, kertokaa kuinka siellä menee? Long time no see <3

-Marissa 

ps. kunpa nää mun hiukseni jo kasvaisivat takaisin pitkiksi… Vaihtelu ei tällä kertaa virkistänytkään ;) 

21 vastausta artikkeliin “Täällä taas, olettehan tekin?

 1. Voi ihanaa, että olet tehnyt paluun! :) Tervetuloa vain takaisin ja kirjoitusintoa ja aurinkoa kevääseesi! Ps. ihana tukka :)

  Tykkää

 2. Kiva, että oot takaisin :) mä oon monesti sua miettinyt ja ajatellut että toivottavasti mitään ei oo sattunut. Hyvä että voit hyvin :) tervetuloa takaisin ja mä ainakin seurailen.

  Tykkää

 3. Jess, tosi kiva kun teit kuitenkin paluun ja varmasti hetken blogitauko teki vain hyvää! Ja hui, kun oot ollut rohkea hiustesi kanssa, mun mielestä ne on tosi kivat, vaikka ymmärrän että nopeasti alkaa niitä pitkiä kutreja kaipaamaan -mäkin oon tälläinen ikuisuuskasvattaja, mutta tuntuu etten koskaan pääsee hartialinjaa pidemmälle tässä kasvatuksessa :D

  Tykkää

 4. Et tiiä kuinka monet kerrat koitin googletella ja vaikka mitä.. Onneksi mun kauhuskenaarioni ei sentään ollut käynyt toteen, vaan nyt oot siinä. Jösses sentään. :D Kiva että oot taas täällä! <3

  Tykkää

 5. Olen mukana ehdottomasti seuraamassa! :) Me ollaan Annan ja Heidin kanssa jo ihan yhdessäkin pohdittu, että mihin se Marissa oikein katosi. :D Kiva kun olet taas täällä! <3

  Tykkää

 6. KIva että palasit, ihanaa päästä lukemaan sun kirjoituksia!!Toivottvasti kaikki on nyt hyvin ja sä saat meitä ilostuttaa jutuillasi :)

  Tykkää

 7. En oo ikinä kommentoinu mihinkään blogiin, mutta nyt on pakko! Ihanaa ku oot taas täällä :) blogis on tosi inspiroiva ja siitä saa itsekin positiivista mieltä. Hyvää kevään alkua :))

  Tykkää

 8. Tottakai seuraaminen jatkuu! <3 Mä oon miettinyt että mitähän sille Marissalle tapahtui kun katosi yhtäkkiä.. Ihanaa että olet takaisin :) Välillä on hyvä jättää muita projekteja taka-alalle kun on vastoinkäymisiä, niinkuin mäkin tein. Mutta oman pirteän ja positiivisen asenteen ja olemuksesi olet säilyttänyt, jes!!

  Tykkää

 9. Tämä tauko puolestaan sopi minulle hyvin, koska koneeni hajottua kadotin kaikki linkit, ja tämä sinun blogisi tuli vastaan nyt. :)Aurinkoista kevättä!t. Riitta Jns

  Tykkää

 10. Kivaa kuulla sustakin taas! :) Ihmettelinkin, että mihin hävisit. Muutaman kerran jopa mietin, että omassa blogissani kuuluttaisin, että huhuu Marissa, missä olet :D Mut se ois tuntunu liian tungettelevalta, ku ei tienny yhtään, et mihin hävisit. Täällä ollaan joka tapauksessa odoteltu sun kirjoituksia! :)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s