Kun sanoja ei löydy

Hiljainen olo. Sellainen, että ei tee mieli kirjoittaa kun sanoja ei vain oikein löydy. Ajatustakaan ei saa kiinni kun se haahuilee siellä sun täällä. Eipä kyllä paljoa ole tapahtunutkaan viime päivinä, joten kirjoittamista olisikin aika vähän. Mitä nyt vähän olen käynyt salilla. Vähän myös hikoilemassa aerobista. Ihan vähän vain.

Vaikka ei paljon päivitystä näy, niin täällä sitä kuitenkin ollaan ja mennään. Huomenna toiveena pitää taas superpäivä treenissä, kun kerta on torstai. Eihän se päivä voi olla muuta kun mahtava. Aamulenkkiä ja illalla sitten jotain muuta kivaa. 

Pitäähän nyt aina joku kuva olla.. :)


Ehkä ens kerralla enempi sanottavaa, juuri nyt tekee mieli vaan makoilla sanattomana sängyn pohjalla. Uusien ihanien lakanoiden keskellä on ihana olla laiskamatona ja keskittyä itseensä. Kauppalehti luettavana ja telkusta tulee Jutta ja Superdietit. 

Ja hei. Huomenna illalla pitäis löytyä seinistä uudet tapetit.. Jänittävää. Pieniä muutoksia, mutta varmasti niin iso ero vanhaan. Ihanaa. Olispa jo huominen… ;)

Lähettäkää mulle vähän inpiraatiota kirjoittaa, olen kadottanut sanani… 

puspus <3


6 vastausta artikkeliin “Kun sanoja ei löydy

  1. No aina ei voi juttu luistaa :)Kirjoita joskus kuinka sun ystävät/läheiset suhtautuu sun treenailuihin. Sanoisin treenaavani aikalailla saman verran kuin sinä, mutta usein kuulen että ”treenaan niin paljon” yms. Kuulostaako yhtään tutulta?Tai tee se haaste, jossa paljastetaan kymmenen uutta asiaa itsestään..hmm…tai kirjoita, mitä mieltä oot salilla lämmittelylaitteista, esim.crossi/juoksumatto/pyörä…tai urheiluhaaste helmikuulle niinkuin Lindan (Ps. I love fashion) blogissa oli..Siinä pari ideaa, jotka tuli ekana mieleen :D

    Tykkää

    1. Jee, paljon ideoita! Taidanpa toteuttaa kaikki näistä heti kun tulee lisäsanoja :D Haasteita oon saanutkin, mutta en oo niihinkään muistanut vastailla mitään. Nythän siihen onkin sitten hyvä syy :)Kiitos Linda :)

      Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s