Se tunne…

kun istahdat salin pukuhuoneeseen, etkä meinaa enää päästä ylös. Pohkeet kramppaa ja reisien lihakset tuntuu siltä, kuin joku olisi murjonut ne aivan rikki ja poikki. Takareisistä en edes sano mitään, ne lopettivat toimintansa jo ennen pukkariin pääsyä. Se tunne josta puhun nyt, on jotain mitä lähden aina tavoittelemaan, mutta ihan joka kerta ei kyllä riitä oma taistelutahto saamaan sellaista aikaan. Pitäisi olla aina mukana joku joka laittaa tekemään vielä ne viimeiset toistot ja joku joka käskee ottamaan vieläkin isommat painot. Joku joka ei anna armoa. Tällä kertaa en tarvinnut käskyä, en edes pyyntöä. Ihan oma-aloitteisesti kidutin itseäni ja huohotin peilin edessä kipua. Hah. Oikein!

Niin se tunne. Siitähän piti puhua. Eilen tavattiin sen tunteen kanssa pidempäänkin ja koko ilta oltiin lähekkäin. Veto oli poissa ja tunsin, kuinka se tunne sai mut hymyilemään koko loppupäivän ja illankin. Tiesin olleeni tehokas ja se tunne vain varmisti mun ajatukseni todeksi. Tänään se saapui heti aamusta paikalle, mutta hieman erilaisena.. Nyt ne samat paikat tuntuvat kyllä, mutta niin, etten saa niitä liikkumaan jumiutumisen takia. Pienikin venytys saa irvistämään, istuminen tuntuu luonnottomalta. Olisiko ehkä siis pitänyt venytellä eilen pidempään kuin kymmenen minuuttia? Mitä olette mieltä? ;D

No, te kaikki tiedätte sen tunteen. Aivan varmasti tiedätte, ei siitä tarvitse sen enempää puhua. Onko joku muu eilen saanut aikaan samanlaisen? :)Ei ole treenikuvia, niin laitetaan sitten asukuvia.. ;)
Hiiiiii.Jos torstai oli superpäivä treenissä, niin eilen ei paljoa huonommin mennyt. Lähdin jo aamusta lämmittelemään lihaksia kävelyllä ja siitä jatkoin salin auetessa jalkatreenin pariin. Prässiä, maastavetoja ja kahvakuulailua. Samoja juttuja, kuin viime lauantaina tehtiin veljen opastamassa treenissä. Muistin myös tehdä Trx-naruissa takareisille kunnon kiusaa, kun tein lantionnostoja ja jalkojen liutusta eteenpäin ilmassa. En osaa tätä liikettä kovin hyvin selittää, mutta huh miten hyvin sillä saa tuntumaan. Takareidet ei oo varmaan koskaan mun treenihistoriani aikana päässeet sellaisiin tuntemuksiin. Oma vika tietenkin, kun en ole niille mitään tehnyt. Vihdoin sekin puoli on hoidossa. Suosittelen muuten hyödyntämään Trx naruja, mikäli sellaiset salilta löytyy. Oman kehon vastus on pahin mitä voi saada ja näillä naruilla saa tehtyä vaikka ja mitä treeniä. Kehonhallinta ainakin tulee testattua täysillä, kun itsensä asettaa näiden vastukseksi. Jos joku tekee näillä naruilla treeniä paljonkin niin tänne saa heittää lisävinkkejä niiden käyttöön!? :) 

Onhan ne trx-narut, vai onko niille joku oikeaoppisempi nimi? :) 

Selkä sai myös kyydit eilen. Rinnalletyöntöä ja kulmasoutuja oli aikamoinen läjä. Ihan niin hyvin en saanut selkään tuntumaan, kun mitä jaloille onnistuin saamaan. Olinkin päättänyt painottaa treeniä enemmän jalkoihin, joten ei huolta. Tein vielä lopussa monet sarjat penkille nousuja kymmenen kilon painon kanssa ja eipä kyllä sykkeet meinanneet laskea millään. Kolmeen kertaan toistin saman 20 kappaleen sarjan ja poltto reisissä ja takareisissä oli hurja. Muutin lopussa liikettä vielä niin, että tein ilman kiekkoa ja hain eri asennolla tuntuman pohkeeseen. Onnistuihan sekin. Eivätpä liiku nekään retkaleet enää :DYstäväni laittoi takin niin nätisti rusetille, että piti ottaa oikein kuva.
Itse en sitä noin kivasti osaa laittaa..Kiitos Kadri ;) <3


Aivan upea oli eilen päivä. Tänään kun saisi samanlaisen aikaan erilaisilla reeneillä, niin kyllä olisin tyytyväinen. Huomenna voikin sitten ilosena pitää vapaata ja käyttää illan muuhun. Suunnitelmissa on nimittäin remppailua ja sisustuskaupoissa pyörimistä. Ja hammaslääkäri, auts. Olen suunnitellut vähän uudistuksia kotiin ja huomenna saan käynnin kaverilta, joka on luvannut olla apuna. Olen vähän tahvo kodin remonteissa, kuten ihan vain maalauksessa, joten en ala itse niitä tekemään. Jännityksellä siis odotankin huomista ja sitä mitä kaikkea me keksitään tänne tehdä. Tiedossa ainakin yksi tiiliverhoiltu seinänpätkä. Jeeii. 


Nyt aamiaista ja pikkuhiljaa ylös, ulos ja lenkille. Kahvi maistui taas niin nannalta, että melkeinpä odotan jo huomista aamua että saan lisää.. :D Hih. 

Ihanaa sunnuntaita lumen täyttämiin maisemiin! :)  

puspus <3

ps. te jotka pääsette hiihtämään, oon niiiiiin kateellinen. Älkää siis kertoko siitä pliiiis :D Tahtoisin itsekin, mutta seura puuttuu..Pöh. Ens vuonna täytyy muistaa pyytää pukilta myös niintä hiihtokavereita, kun tällä kertaa tuli vain sukset ;)

19 vastausta artikkeliin “Se tunne…

 1. toi tunne on kyllä ihana <3itellä oli samanlainen keskiviikon pumpissa kun painoja taas sai nostaa vähän. muutenkin tän viikon jumppatunnit on ollut erityiset hyvin, joka kerta oikeasti ihan pinkkeinä ja puuskuttavina lihakset hapoilla saanut raahautua sinne pukkariin, parasta :D inhoan a) niitä jumppatunteja joissa ite en tee täysillä b) niitä jumppatunteja jotka nyt vaan on löysiä/ohjaaja tekee helppoja liikkeitä jne eikä hiki pääse kunnolla pintaan vaikka kuinka yrittää :D meillä aika vaihtuu yoliikunnassa lukukauden alussa tunnit ja ohjaajat ja saa aina pari viikkoa tammikuusta ettiä sieltä listalta ne parhaat;D ja nyt ne on vihdoin joka päivälle löytyneet, huh:D

  Tykkää

  1. Oii, hyvä Senja! Tiedän ne tunnit,joissa ei saa itsestään kaikkea irti. Vaikka kuinka yrittäis. Sitten pitääkin loppuun tehdä joku oma treeni ja se on vähän tylsää.. Siks ei tuukkaan käytyä näillä tunneilla kovin paljoa. Mitkäs on parhaat tunnit joilla käyt?? :)

   Tykkää

  2. no meillä on vähän hassut nimet kaikilla tunneilla, tai siis ei nnoudata mitään lessmillsei tai elixiajuttui tai mitää tommosta hienoo :D mutta siis combatti ja pumppi löytyy ja sitten on vaikka mitä erikoisia tunteja joista ei koskaan tiiä ja pitää vaan testata että löytyy ne joissa on hyvät liikkeet ja kivat ohjaajat :D tykkään semmosista missä on lihaskuntoa ja sykkeennostoa vuorotellen, saa eniten irti jotenkin:)

   Tykkää

  3. Niin ne nimet vaihtelee tosi paljon. Tykkään myös ton tyyppisistä tunneista, mutta ne on usein tosi pliisuja. Pitäis kai vaan käydä ahkerammin niin löytäis ne hyvät ohjaajat. Onneks on kuitenkin aina combat jossa saa hien irti ;)

   Tykkää

 2. Tuo kuvailemasi tunne on tosiaan mahtava, tietää tehneensä töitä. P.S. Mä voisin ilomielin lähtee sun kanssa hiihtämään, jos asuisit vähän lähempänä! :D Multakin puuttuu täällä aika lailla se hiihtoseura, koska eräskin kaveri ei suostu lähtemään, kun se latu ei oo tasamaata. :D

  Tykkää

  1. Jee, kiva jos lähtisit edes ajatustasolla! Meidän täytyy tsempata toisiamme sit ajatuksenvoimalla kun ei kummallakaan oo ladulla kaveria :D

   Tykkää

 3. Mä lähden nyt tavoittelemaan tota tunnetta! Jee!!! Jalkapäivä tiedossa! Nii ja tuu mun kanssa hiihtämään joku kerta! :) <3

  Tykkää

  1. Hei joo jee! tulisin varmasti ;) Se on niin kivaa ja seurassa tunaroiden paljon kivempaa :)Toivottavasti oli hyvä jalkapäivä sullakin!

   Tykkää

 4. Oiii oon niin kade! Se on paras fiilis ja mulla on sitä ikävä. Näin viikonlopun reissailun jälkeen en malta oottaa että pääsen hommaamaan sen tunteen!! Noooh, ylihuomenna<3

  Tykkää

 5. Noi trx-nauhat on kyl ihan huippuhyvä treeniväline! Itekin treenaan vaihtelun vuoks toisinaan trx:illä ja kyllä niillä tosissaan aika massiivisen poltteen saa kroppaan halutessaan.:D Oon tehny jaloille pelkästään bulgarialaista askelkyykkyä, ja ottaisin kans mielelläni vinkkejä, mitä muuta noilla nauhoilla voi jaloille tehdä.

  Tykkää

  1. On joo, eikä mullakaan oo mitään huippuhyviä ohjeita niiden käyttöön. Mitä nyt oon vakoillu muiden tekevän, niin teen itsekin :D Tuu mun kaa vaklaa :P

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s