Ravintolasuositus – Magne Sud

Aika monena sunnuntaina on tullut tehtyä suosituksia, joissa kerron jonkin hyvän brunssipaikan. Nyt kuitenkin kun on jo vierähtänyt paljon aikaa viimeisestä brunssittelusta, niin taidanpa väliin suositella jotain muuta. Ravintolaruokaa nimittäin. Oltiin eilen kuulkaas syömässä neljän tyttösen voimin Helsinkiläisessä ravintolassa, jossa ruoka on aivan mahtavaa ja palvelu yhtä loistavaa. Magne Sud on paikka, jota olen täällä saattanut ennenkin mainostaa, enkä tosiaan turhaan. Pieni ja siisti ravintola, jossa pääosassa on ruoka ja ihmiset. Tunnelma kaikinpuolin on paikan ydin ja vaikka sistustus on aika mitäänsanomaton, niin sillä ei tässä ravintolassa ole mitään merkitystä. Uskoisin, että monet Etelä-Helsinkiläiset viettävät aikaa tässä ravintolassa useana viikonloppuna vuodessa ja valitsevat sen helposti ihan tavalliseenkin illaviettoon. Aina kun ei jaksa itse tehdä ruokaa, niin onneksi ratkaisuja löytyy läheltä.

Tälläinen oli meidän lauantai-iltamme…
Talven ale-paita parilla eurolla.
 Ties mistä hennesistä tai muusta halpiskaupasta.
Jes, nämä vaatteet saa kelvata!
melko monta yhdistelmää hylättiin ennen tätä kokonaisuutta ;)

Mitä, minäkö? Minuako tahdot kuvata?
:D

Oli tosiaan pieniä vaikeuksia löytää vaatteita iltaa varten. Housuja lensi ympäri lattiaa, paitoja löytyi hyllyiltä sekaisissa pinoissa ja pari hamettakin taisi päästä kokeiluun. Jalkojen jäykkyys saattoi kyllä vaikeuttaa asiaa, kun en edes meinannut saada housuja päälle. Kiitos treenin. Kuten näitte lopputuloksesta, niin lopullinen valinta oli ihan sopiva. Nykyään tuntuu vain, että kaikki vaatteet puristaa ja kiristää, eikä missään ole hyvä olla. Kyseessä ehkä painon nousu, ehkä se, että pukeudun harvoin ulos. Pitäisi varmaan käydä vähän enempi ulkona, niin ei ressaisi aina siitä pukeutumisvaiheesta. Olis vaan katsokaas niin kiva pitää aina päällä verkkarit ja huppari. Se ei vaan tällä kertaa olis ollut kovin sopivaa. Vai olisko? ;)


Mennäänpäs sitten katsomaan millaisia ruokia ilta toi tullessaan…

Carpaccio. NAM. 

Kampasimpukat
Possua pitkästä aikaa :)
Shamppanjaa ;)

Creme brule
Menu Bourgeois

Carpaccio
Paistettuja kampasimpukoita
Ibericoporsaan fileetä

Creme brule
Miltäs teistä näyttää? Otetiin tällä kertaa jokaiselle menu, johon kuuluu suoraan useampi annos. Niitä löytyi eri hintaisia, mutta noin suurinpiirtein hintaluokka on 46-58 euroa. Ei mielestäni ole paha hinta. Jos miettii, että menee johonkin ihan tavan ravintolaan, jossa ruoka tulee melkeinpä pakasteena pöytään (vaikka joku chicos tai amarillo, jotka vois kyllä kieltää laissa.. :D ) niin varmasti saa kulumaan jopa enemmän rahaa kun valitsee monta ruokaa. Ainahan ne annokset maksaa ja kun valitsee monta niin johan lasku on suuri. Unohtamtta juomia tietenkin päälle. Ei siis mikään paha hinta tosiaan. Me vielä saatiin puoleen hintaan koko homma, kun cityshoppari-kortilla saa tässä ravintolassa alea. vinkvink! Jos on siis syytä juhlia tai muuten vaan viettää kiva ilta hyvän ruoan parissa, niin eikun vaan suoraan Magneen. Aivan ihana paikka. Ruoista vielä sen verran, että omaan suuhun carpaccio oli herkuin, kakkoseksi pääsi kampasimpukat. Tytöt taisi tykätä kaikkein eniten jälkkäristä, jota tilattiin jopa ekstra-annos pöytään. Hih. Ai miten niin naiset tykkää makeasta? ;)

Niin ja hei, mulla kävi sellainen pieni aksidentti, että sain sitkeää lihaa lautaselleni, josta sitten saatoin vähän sanoa ja pyytää uuden annoksen tilalle. Tilanteesta oltiin todella pahoillaan ja pian jo tarjoilija kuskasi eteeni shamppanjalasillista pahoitteluksi. Tämä jos joku on hyvää palvelua, sillä tämäntason paikassa ei tietenkään pitäisi joutua palauttamaan ruokaa keittiöön. Sainkin pian uuden annoksen, jossa maut olivat kohdillaan ja possu maistui jotakuinkin hyvältä. Niin hyvältä kun possu voi parhaimmillaan maistua. Kiitos siis loistavasti palvelusta ja pelisilmästä, joka siellä selvästi löytyy. Olenhan jo heti mainostamassa kyseistä ravintolaa, joten taisivat onnistua tällä kertaa.

Mihin ravinteliin mennään seuraavaksi?? ;)

Jos joku keksii ravintolan, jossa tehdään tälläistä ruokaa, niin kertokaa heti.  Lähden heti mukaan.. :D

Nyt peiton alle ja toivottavasti pian kuuluu kuorsaus. Tia ainakin parin tunnin sisään. Haaveena olisi päästä aamulenkille jo ennen kuin yksikään sielu Espoossa on hereillä. Mää tahdon olla eka!! :D


puspus <3

6 vastausta artikkeliin “Ravintolasuositus – Magne Sud

 1. ei tosiaan ole paha hinta ton tasoisesta ruuasta! näyttää tosi hyvältä nam nam varsinkin toi brulee, ihan ykkösherkku :) kiitti hei ravintolasuosituksesta: tuntuu että kaikki hyvät stadin raflat on kohta koluttu.. pitää testata siis toi! :)) ps sun tukka ah ja muutenkin tosi kauniina olit liikkeellä

  Tykkää

  1. Voi kiitos heti ensin, olipa taas kivoja sanoja. :))Creme brule on kyllä tosi hyvää, kun on onnistunut. Kuten juuri tää oli. Mulle vaan ne suolaset on aina ykkösiä, kun ravintolaruoka on hyvissä paikoissa vaan niiiin hyvää. Kandee muuten poiketa syömään sinne Helsingin pikkukaduille, koska sieltä vasta löytääkin hyviä paikkoja. Kysy vaan suosituksia, niin kerron heti monta hyvää :P

   Tykkää

  1. Pitää varmaan itsekin joitain kokeilla kun tulee tilaisuus :) olis kyllä hauska ravintola, perustapa sä tuollainen ;D

   Tykkää

 2. Voihan nam mitä kuvia! Ai miten niin pohjaton nälkä… ;) Mullekin muuten kelpais reissu ravintolaan, jossa tehdään noita linkin kuvaamia annoksia, nams.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s