Päättömiä kuvia

Tänään tiedossa taas kuvia ja sekametelisoppaa yhdestä satunaisesta päivästä. Osassa kuvia pää mukana, osassa aika päätöntä menoa kun kuvaaja on unohtanut kuvata itse kuvattavaa. Ihme tyyppi ;)

Tavallinen päivä viime viikolta, jolloin aamu alkoi kävelylenkillä kello puoli kuusi. Kyseessä torstai, jota jo kutsunkin nykyään supertorstaiksi, kun tuntuu, että silloin aina yllätän itseni huippusuorituksilla ja kauhealla kasalla energiaa. Ei siis tuottanut pettymystä tämäkään torstai vaan liikkeellä oltiin jo ennen kuutta. Muistaakseni vähän yli 5 kilometriä käppäilin menemään ja tämän jälkeen ehdin hyvin käydä suihkussa kotona ja juoda kahvit. Niin ja tehdä aamun rutiinin suihkun jälkeen, josta en olekaan tainnut täällä aiemmin kertoa. Kyseessä on hiusten suoristus, as you can see. En oikein pidä hiuksistani luonnollisessa mallissa, vaan suoristus on lähes päivittäinen rutiini. 


Pörröpää :D

Näin pidän siitä enemmän :)
Päivän asu, tai ainakin ulkoasu ;) 
Siinä oli päätön kuva numero yksi. Oikein hieno, ainakin on tämän hetken lempilaukku päässyt pääosaan ;) Furla kyseessä, merkeistä paras. 

Seuraavaksi oli vuorossa töihin lähtö. Puolen tunnin matka ja hetken aikaa musiikkia korvilla kun kävelen töihin Kampista toimistolle. Työpöydän ääressä naamariin ensin kahvikupponen ja päälle rahkaa, jonka tein valmiiksi jo kotona. Sisältönä rahka, raejuusto ja muut jauheet. Eikai mun tarvitse niitä enää luetella. Etteköhän te jo tiedä mitä kaikkea mössöä täällä päivittäin syödään? :D

Kahvi on paras asia aamussa. 
Valmis aamupala kotoa kuskattuna..
Tähän väliin mahtui työskentelyä useampi tunti. Veikkaanpa että nelisen tuntia annoin mennä välissä, kunnes hain kerrankin ravitelista lounasta. Vuorossa sushipäivä, ei eväitä purkista kuten yleensä. Jammm. Lohi on parasta. Kuka muu rakastaa sushia? <3 Hiilarit ainakin kunnossa ;)


Lopettelin töissä viiden maissaja takana olikin normaalia pidempi päivä. Iltapäivästä nappasin suuhun omenan ja banaanin, joilla pärjäsin melkeinpä viiteen saakka. Ennen kun karkasin työpaikalta, oli pakko syödä kaapista vielä vähän raejuustoa vatsaa täyttämään..Sopiva pieni välipala.

Koska suoraan kotona suuntasinkin taas jo salille ja siellä oli tarkoituksena juoksennella matolla. Tällöin ei saa vatsa olla missään nimessä liian täynnä, sillä silloin juoksusta ei tule mitään… :)


Salilaukku matkaan ja menoksi! 

Salilla olin taas aivan innoissani, vaikka takana oli aamun aikainen herätys ja pitkä työpäivä. Matolla juoksin yli tunnin ja päälle nautiskelin coretreenistä ja pitkästä venyttelystä. En olisi millään jaksanut nousta sieltä salin lattialta enää kotiin ja melkeinpä väkisin oli pakko raahautua takaisin kotiin. Voi sitä oloa. Kiitollista ja väsynyttä. Maitolasi naamariin kotona ja suihkuttelemaan hiet pois. Arvatkaas mitä tein tämän jälkeen..? Ette kyllä varmaan arvaa. Ei nimittäin liity tällä kertaa rahkaan tai raejuustoon….

LIHAPULLIA! 

Jep. Se on totta. Minäkin syön joskus ihan oikeaa ruokaa, enkä pelkästään vihreitä mössöjä ja ihmeaineita jauheena. :D Siinä todisteena yksi kuva, jota ei seuraa jatkokuvia, koska pullien tekijä oli senverran väsynyt/raato/kuollut/nälkäinen, ettei muistanut kuvata loppuun puuhailujaan. Onneksi pullien teko kesti yhteensä ehkä maksimissaan kymmenen minuuttia ja ruoka oli lautasella ennen kun kaaduin sänkyyn rikkipoikkiväsyneenä :) Nams. Vatsa taisi olla ihan kiitollinen. Minä myös.

Pullissa muuten mukana yksi kananmuna, 400 grammaa paistijauhelihaa, iiiso kasa mausteita ja pellavarouhetta sitomaan pulleroiset. Hyväksi havaittu kaava ja hyviä tulee. Niin ja sipulia pilkoin ja paistoin, kermaa lorautin taikinan joukkoon parisen ruokalusikkaa. En tiedä miksi, jostain ihmeen pakonomaisesta muutoksen tarpeesta, kun kaikki aina laittaa kermaa. No miepä sitten kokeilin myös.. Lopputulos? Olisin pärjännyt hyvin ilmankin. :)

Kello 21:00 oli ruoka edessä ja väitänpä että kello 21:04 se oli syöty :D Haha, en osaa syödä hitaasti ja tahdoin vaan päästä peiton alle lueskelemaan blogeja. Ehkä myös vähän kirjaa. Oli niin hyvä olo, että jälleen kerran kiitin itseäni pirteästä päivästä ja siitä, että olen saanut lahjaksi näin paljon energiaa. Niin ja positiivisuutta. 

Onhan huomenna tiedossa yhtä hieno torstaipäivä? Onhan? 

Muistin muuten kuvata kotiasunkin illalta.. 

Koti minä.

Viimeinen kuva ja viimeinen päätön Marissa, eli kuva numero neljä. Huomasitteko kaikki hienot päättömät kuvat? :D Onnistuiskohan multa ensi kerralla kuvat ihan jopa kasvojenkin kanssa? Vaikka mitäs niillä tekee, eihän ne tästä muutu mihinkään vaika kuinka toivois. Vaatteita ja kroppaa nyt voi vähän muutellakkin ;)

Näin täällä vietetään iltoja, eli kävellään edestakaisin jääkaapin ja sohvan väliä. Shortsit tai verkkarit yleensä jalassa ja jokin toppi. Ei saa olla liian kuuma kun kietoudun yleensä peiton alle makoilemaan loppuillaksi. 

Nyt vielä pikkuiselle iltakävelylle, kun ei muutakaan tekemistä ole. Tekee mieli kuunnella hyvää musaa ja fiilistellä pimeistä kaduista. Tyhjistä kaduista. 

Kivaa iltaa kaverit, onko siellä jo vattat täynnä ruokaa?!  :)

puspus <3


16 vastausta artikkeliin “Päättömiä kuvia

 1. Oii miten kiva postaus! :) Oot kyllä huippuenerginen, voisit lahjoittaa mulle pienen osan.. :D Itse taidan tästä suunnata iltapalarahkan kera telkkarin ääreen katteleen Juttaa ja superdieettiä ;)

  Tykkää

  1. Kiitos :) Voisin kyllä lahjottaa, koska aina se ei ole ihan niin kivaa olla energiaa täynnä. Varsinkaan silloin kun pitäis mennä nukkumaan ja jalat tahtois vaan jatkaa ;)ja hei… unohdin koko Jutan ja superdietit!! Ounou. kerrankin kun telkkarista olis tullu jotain katsottavaa, niin tietenkin mää unohdan :D

   Tykkää

 2. Sun viimeviikkoisen postauksen inspiroimana, itekin sheikkasin eilen kaakaot pulloon mukaan ja salin ja spinningin jälkeen vetäisin juomat naamariin pukkarissa ennen kuin lähdin kotia päin :) Hih. Varsinkin kun käyttää raakakaakaota, että saa kaikki ravintoaineet ja hyödyt irti, niin kaakaohan on puntin päälle enemmänkin kuin hyvä homma. Varmasti tuun tekee toistekin palkkarikaakaot mukaan :)) Eikä se näytä niin oudolta, kuin joskus mitä olen mukaani tehnyt piimä-maito-tuoremehu sekoituksen pulloon, minkä on vetäissyt sitten treenin päälle naamaan. No, protskuu ja hiilihydraattia joka tapauksessa sekin… ;)

  Tykkää

  1. Vautsivau! Hyvä! Muistankin nää sun mehumaito sekoittelut ja täytyy myöntää että niitä en oo innostunut kokeilemaan ;) ahaha. Pitäiskö?? Kjehntänään taidan itsekin tehdä kaakaota treenin jälkeen iltasella :)

   Tykkää

 3. sushi on ihanaa !! Ja ei toi aamupalamömmökään miltään kauheelta näytä.. ois kiva joskus maistaa jonku toisenki sekotuksia ku vaan omia :D

  Tykkää

 4. Pirtsakka postaus taas, oot ihana. :) Missä muuten oot töissä? Oon missannut. Ja siis totta kai huomenna on yhtä mahtava päivä! Pakko olla, koska huomenna taas lemppariohjaajani spinning. <3 Haluuuun jo!

  Tykkää

  1. Kiitos maria :) Oon töissä asiakaspalveluhommissa, eli kaikki päivät hymyä ja lisää hymyä. I like :)Hauskaa spinningiä! Nauti :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s