Hikoilupäiväkirja vol 3

Kuten lupailinkin, niin tiedossa viime viikon treenit taas koottuna kasaan. Eilen aloin jo listaa illalla kirjoittamaan, mutta silmät meni kiinni puolessa välissä ja heräsin koneen kanssa kainalosta vetämästä sikeitä. Yritetään jatkaa nyt. Oli melkoisen vauhdikas viikko ja kropassa tuntuu oikein kunnolla se mitä on tullut tehtyä. Lihaskuntoa, hikeä ja paljon venyttelyä kaiken sen päälle. Monia tunteja hyvää energiaa ja paljon hymyä, joka on aiheutunut hyvistä treeneistä. Kiitos viime viikosta siis, oli taas aivan ihana. Mitä mä tekisinkään enää ilman urheilun nautintoa? Hmm.. aika paljon kaikkea muuta varmaan, kun nyt ei paljoa mitään muuta tuu tehtyäkään.. ;)

Viikko 3:

Maanantaina leipäilin taas, kuten nykyään lähes aina maanantaisin.
Tiistaina lämmitin kropan puolen tunnin crossaillulla. Perässä Bodypump hulluilla painoilla. Auuu. Loppuun kävely ylämäkeen matolla ja pitkät venyttelyt. (2h 15 min)
Keskiviikkona crossailin yhteensä puoli tuntia kovilla vastuksilla. Salilla tuli tehtyä selälle treeni ja vatsalle sama kiusa. Muistinkohan venytellä? (2 h)
Torstaina oli vuorossa lenkkipäivä. Aamulla meni 5,3 km rasvapolttosykkeillä ja heti perään töiden jälkeen tuli juostua myös matolla. 11 km juoksua ja kevyttä hölkkää, intervalleja osasta matkaa. Lopussa kiitoksena pitkät venytykset ja puolen tunnin core. ( 2h 45 min)
Perjantaina oli taas ansaittu lepopäivä. Mitä, jo toinen viikossa!! ;)
Lauantaina crossailin taas puolisen tuntia. Salilla jalkapäivä ja paljon kipua. Takareisille tehtiin isoin treeni. Paljon venyttelyä illalla. ( 2h)
Sunnuntaina kävin aamusalilla katselemassa miten hartiat ja rinta jaksaa. Kävelin vielä puolen tunnin lenkin auringossa päälle. Huippua! Illalla venyttelin tunnin salilla ja kävelin matolla ylämäkeen. Viikon vika tunti olikin sitten odotettu Combat! Jiihaa. Enemmän kun huippua! (3 h)Tunti takana matolla.. vielä jaksaa hetken.


Toivottavasti nää kaiffarit ei suutu kun pääset kuvaan mukaan ;)


Niin, että sellainen hullu viikko. Parhaimmat osiot tais olla tuo torstain superi lenkkeilypäivä, jonka jälkeen oli aivan ihana päästä lepämään loppuillaksi. Intervallien jälkeen varsinkin oon yleensä aina aivan totaalisen loppu ja nautin siitä, kun saan rättiväsyneenä kävellä kotiin valahtamaan sohvalle. Unohtamatta isoa kasaa ruokaa viereltä. ;) 

Toisena tulee jalkatreenipäivä, jona pääsin veljen käskystä tekemään vaikka ja mitä treeniä jaloille. Aikaisemmin oon jättänyt jalat rauhaan ja niitä on treenailtu lähinnä pumpissa ja tunneilla. Nyt kuitenkin on aika oppia taas jotain uutta, joten veli sai tehtäväksi opettaa siskoaan salilla oikeissa tekniikoissa. Takareidet sai vissiinkin eniten kärsiä, kun tein uusia juttuja Trx-narujen varassa jaloille. Lisänä tehtiin kyykkyjä ja penkiltä nousuja. Räjähtävää voimaa treenailtiin myös erilaisilla hypyillä. Hullu treeni, mutta aivan supersuper mahtava. Koska pääsee uudestaan? Ei kyllä ainakaan hetkeen jos jaloilta kysyy. Hyvä kun pystyy kävellä. Tuo sunnuntai illan combatkin oli aikalailla työn takana, kun piti ensin tunti venytellä jalkoja, että ne liikkui mihinkään. Lopulta kaikki lukot kuitenkin aukes ja pääsin pomppimaan muiden mukaan. Onneksi pääsin, koska tunti oli paras aikoihin. Hyvä vetäjä, hauskaa seuraa ja niin hyvä fiilis. Paras lopetus viikkoon ja jäi sellainen olo, että tällä viikolla tahtoo vaan lisää ja lisää. Onneksi huomenna onkin heti uusinta combattia.. :)

Täytyyhän mun nyt vielä kolmas kehu viikkoon keksiä. Sanotaanpa vaikka se, että kerrankin oli kaksi lepopäivää. Vaikka tein tunteina aikamoisen paljoa treeniä ja venyä, niin lepoakin mahtui mukaan. Palautukseen käytin aikaa ja tein paljon sellaista, mikä auttaa lihaksia myös levossa. Hyvä minä. Kerrankin :))Siinä mie onnelisena makaan lenkin jälkeen venyttelemässä matolla..ah.


Siinä se. Nyt suihkun kautta töihin ja siitä suoraan Piloxingiin ja selkää reenailemaan salille. Aamulenkille olis kauheasti tehnyt tänään mieli, muttei kerkiä kun töissä pitää olla jo hymyämässä ennen kahdeksaa. Voi rähmä.

Ihanaa tiistaita pallerot! (oliko kivasti sanottu? :D ) Mitäs ihanaa siellä tänään keksitään? :)

puspus <3


9 vastausta artikkeliin “Hikoilupäiväkirja vol 3

 1. Tässä tulis muutama kysymys liittyen tohon sykemittariin (polar RC3??) :) Mun pitäis nimittäin hankkia uus kun vanha alkaa elää jo vähä omaa elämää niinku huvittaa :D Mitä oot yleensäkki tykänny tosta? Polarin sivulta sai vähä sellasen kuvan et toi RC3 olis hyvä pyöräilijöille/juoksijoille mutta mulla lajit on aika samanlaiset kun sulla; talvella jumppia ja salia, kesällä lisäks vielä juoksua :) Eli siis sopiiko tuo myös sisällä liikkuvalle ja suosittelisitko?Tosi ihana blogi muuten, tunnut niin aidolta ja pirteältä! Kuukausi sitten about löysin tänne ja sen jälkeen oon lukenu, niin samanlaiset ajatukset (ja rutiinit :DD) että kivaa luettavaa ;)

  Tykkää

  1. Voi kiitos Saara! Ihanaa että oot eksynyt tänne, jos kerta satun olemaan niin samantyyppinen ja jutut kiinnostaa :) Kommentoimaan tänne ja usein sitten vaan ;)Polar on ollut hyvä ja toimiva ostos. Alkuhankaluus oli kun en saanut gps:sää toimimaan mutta huollossa se korjattiin heti ja sain super ystävällistä palvelua. Käytän sitä paljon juostessa ja liikkuessa, oikeastaan kaikenlaisilla tunneilla. Ainut ongelma on sen aika suuri koko, kun mun ranteeni on joku maailman pienin ja se heiluu kireimmälläkin asennolla paljon. Voi siis olla haaste saada pidettyä se paikoillaan jos vauhti on kova… Mutta suosittelen, toimii hyvinja antaa paljon infoa treeneistä. Tottakai halvemmankin saa, jos ei kaipaa ihan kaikkia noita hifistelyjä.. ;)

   Tykkää

  2. Siinähän tuli hyvin infoa kiitti! Vanha on malliltaan polar ft60 joka on aika ’keskitasoa’ ominaisuuksien suhteen kai, nyt tekis mieli just jotain tollasta hifiä ;) tuo gps on yks kiinnostava ominaisuus ja sen takia tota oonki miettiny, toivottavasti se toimis sit jos (kun) päädyn tuohon! Pitääpäs sit testailla tuota kokoa kaupassa, mullakin on nimittäin aika pienet ranteet! :D

   Tykkää

 2. Hullun tehokas viikko sulla on taas ollut! Ja ihanan aurinkoinen hymy viimeses kuvassa. :) Mukavaa viikon jatkoa pallero (no onko ny hyvä? :D)!

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s