Kun treeni ei maistu, niin eihän se vaan maistu millään..

Moikkamoi. Päivä alkoi energisesti ja olin jo aamusta aivan varma, että jes, tänään saadaan hyvä treeni aikaan. Töissä riitti vauhtia, hymyä ja iloa. Ehkä liikaakin, koska kotiin tullessa jalat tuntui painavalta ja sohva veti mut mukanaan ennen kuin ehdin edes tajuta asiaa. Syytän siitä Kauppalehteä, jota aloin lukea innoissani ja hups vaan kun olin jo puoli unessa :D Hah, se siitä combatista jonka olin varannut. Olis ollu ihan kiva mennä, mutta minkäs voit kun kuorsaat onnesi ohi. Heräsin tasan sillä kellon lyömällä kun tunnin piti alkaa. Voihan nakki mun kanssani. Eikö voisi nukkua öisin, niin ei tarttis tuhlata kallista päiväaikaa? ;)

Noh, mitäs siinä. Nappasin banaanin kaapista ja aloin kerätä energiaa salille lähtöön. Olin kuitenkin lupaillut itselleni selkätreeniä tälle päivälle ja suunnittelin, että ehkäpä sitä voisi vähän juosta myös loppuun. En ollut kuitenkaan valmis luovuttamaan koko iltaa laiskuudelle, vaikka alku meni miten meni. Lähdin siis salille. Ja mitäs mää sitten siellä tein?


Istuin…
Istuin…

Istuin ja istuin, kuten kuvista näkee. Laiskottelin siis suomeksi sanottuna. Kuvailu oli se suurin kiinnostuksen kohde, kun mikään muu ei oikein innostanut. Aloitin treenin lämmittelemällä crossilla ja vähän tuntui nihkeältä. Selkää lämmitellessä sitten jo vähän into ilmestyi mukaan kuvioon ja johan oli hiki päällä. Puoli tuntia meni niin nopeasti etten tajunnut ja vasta viimeisten kirpaisevien toistojen kohdalla katsoin kelloon. Alun väsynyt olemus oli poissa ja olin taas mukana pelissä Jes. Oli musta sittenkin innostumaan, vaikka alku oli hankalaakin pahempi. 

Ja mitäs sitten tein…


Menin istumaan ja väsyin..

Kävin vessassa kuvaamassa itseäni.. :DJuu, puoli tuntia se into kesti tänään ja loppui heti kun alkoikin. Yritin vielä selän kiusaamisen jälkeen tarttua lenkkareihin ja kipata itseni juoksumatolle, mutta hah, eihän siitä tullut mitään. Tämä nainen kuvaili itseään peilistä salin joka puolella ja kun kylmä hiki jo valui niskaa pitkin niin päätinpä lähteä kotiin. 50 minuutin treeni takana ja luovutin. Hienoa. Parempihan se on kuin ei mitään, mutta kyllä nyt vähän naurattaa tää mun päivän asenteeni. Olis kai pitänyt jo alkujaan jäädä kotiin, kun tuntui ettei tänään maistu tehdä mitään. Näköjään sitä mieltä ei vaan voi huijata tsemppiin, jos sitä ei millään huvita. Kun se on känkkäränkkä tuulella niin mikään ei auta, ei edes yritys luvata itselleni karkkia illaksi.. :D Hah. 

No ei se mitään. Selkään sain kunnolla tuntumaa ja tuli hauskoja kuvia kun pelleilin peilin edessä :D Pitäähän sitä jotain positiivista aina löytää. Niin ja joo, oli kauhean kivoja poikia salilla reenaamassa. Ne esitteli mulle uusia treenikuteitaan. En tiedä miksi, kai mä näytin siltä että tahdon tietää että ne on uusia. Kehuin kyllä, että juujuu, onpa hienoja! ;)

Olisko huomenna parempi päivä? Uus yritys ja uudet reenit. Torstai on tunnetusti ollut mulle sellanen supertreenipäivä, eli luotan siihen kaikin voimin. Enemmänkin. Nyt Jutta ja superdietit auki töllöstä ja jalat lattialle venymään. Ah, ainakin siihen saan itseni taipumaan tänään, kun en muuhun pystynyt.

Mukavaa iltaa ihmiset ihanat! Älkää olko yhtä kenkkumielisiä kun minä tänään ;)

puspus <3

10 vastausta artikkeliin “Kun treeni ei maistu, niin eihän se vaan maistu millään..

 1. Joskus on kyllä vaan tuollaisia päiviä, että olis parempi kun jäis vaan kotiin, mutta aina sitä väkisin ittensä rehaa sinne salille :D Mulla on monesti muuten tää keskiviikko sellainen huonompi treenipäivä tai jotenkin tuntuu, etten saa itestäni kaikkea ainakaan irti. En tiedä sitten mistä johtuu :D

  Tykkää

 2. Hih, kylläpä hymyilytti tämä postaus, ihan mahtavasti kirjoitettu! Huomenna parempi päivä juu. Äläkä huoli, mä kävin sunkin puolesta combatissa potkimassa. ;)

  Tykkää

  1. Hehee, hyvä! Niin muakin, kun naureskelin omalle laiskuudelleni. Ja kiitos kun treenasit munkin puolesta, nyt tuli heti parempi mieli ;)

   Tykkää

 3. Oli kyllä niin symppis tämä postaus ja alkoi ihan hurjasti itseäkin hymyilyttämään, kun katsoi noita sun kuvia! :) Nyt kun eilen otit lungisti, niin sehän on vaan hyvä että kroppa on saanut sen verran lepoa, että varmana vedät hyvällä draivilla treenit tänään!! ;)

  Tykkää

  1. Ja kuule näinhän se onkin, tänään mennään apinan raivolla :D Aamulla jo aloitin. Ja kiitos Linda, kiva jos tuli hyvä mieli. Olikin tarkoitus saada vähän huumoria näkymään tossa mun laiskottelussa :P

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s