Viikon kivoin vaatetus

Tällä viikolla ei paljoa asukuvia otettu, kun ei sellaisia olisi hyviä saanutkaan. Töihin pukeuduin laiskasti ja iltaisin olikin sitten lähinnä verkkarit päällä. Kotona pelkät shortsit. Voisinkin olla aina jatkuvasti vain treenivaatteissa ja mukavissa trikoopöksyissä. Mukavuus ennenkaikkea ja olenkin ajatellut töissä ehdottaa, että eikös me voitais siirtyä Niken vaatetukseen ja unohtaa tylsät toimistovaatteet ;) Niin siis meillä muuten on aika vapaa vaatetus töissä. Farkut ja t-paitakin menee. Tässä maanantain asussa ei kuitenkaan niitä vaatekappaleita nähty…Mangon lämmin takki. 

Äidin vanha kaulaliina.
Ensimmäisissä kuvissa olen lähdössä töihin. Päälle valitsin mangon takin, joka on viime aikoina ollut ahkerassa käytössä. Ostan joka vuosi jonkun uuden takin ja tämä on nyt vuoden 2012 uutuus. Sopivan lämmin ollut ainakin tähän menessä. Ulos en voisikaan lähteä, jos palelisin yhtään, eli takin materiaali on tosi tärkeää. Tuossa myös päällä villakaulaliina, joka on löytynyt äidin antiikinajan laatikoista. Tosi kauniit värit omaan silmään ja en kyllä luopuis vaikka mamma pyytäis takaisin. Siinähän pyytää.. ;)

Seuraavissa kuvissa mennään samassa päivässä, mutta kaulaliina vaihtui kevyempään, kun pyörittiin ostoskekuksessa kaverin kanssa tuhlaamassa aikaa. Siellä on niin lämmin, että nuokin vaatteet oli vähän liikaa..


Jalassa mukavat trikoot ja pitkä trikoopaita. 
Mitä Marissa tekee kun kaverit sovittaa vaatteita? 
-No kuvailee itseään tietenkin! 
Niin ja säästää rahat houkutuksilta.. ;)


Hyvä kuvaaja ei saa kasvoja mahtumaan kuvaan..
Äipän vanha villahuivi myöskin.

Lyhykäisyydessään se oli siinä. Huomaan usein kirjoittavani vähän liiankin pitkiä tekstejä, joten tässä pelkkiä kuvia muutamilla sanoilla väritettynä. Yhden päivän kivat vaatteet, joissa viihdyin hyvin. Enpä taida osata käyttää edes vaatteita, joissa ei ole hyvä olo. Jos nappi puristaa tai joku paita ei näytä itseltäni, niin en pysty lähteä ovesta ulos. Siksipä joskus myöhästyn töistäkin nykyään, kun tuntuu että jotkut vaatteet kiristää ja eihän niissä voi lähteä mihinkään. Tainnut peppu levitä hyvällä tahdilla :D Pitäisköhän munkin pian eksyä housuostoksille ja luopua niistä vanhoista, kun tuskin niihin hetkeen mahdun. Siellä ne on pinon alimpana, enkä uskalla edes kokeilla, kun tulis vaan suru puseroon. Toisaalta, jos luovun niistä niin mullahan on lupa mennä ostoksille. Suorastaan pakko. Hyvä syy shoppailla siis ;)

Nyt aamiaista nassuun ja lehden pariin. Tunti on oltu jo hereillä, eikä kello oo kun hetken yli kahdeksan. Lautaselta löytyy rahkaa, omenaa ja kanelia. Nam. Miten ihmeessä unohdin nämä mun viimeksi tekemältä rahkalistaltani? Kanelihan on ihan parhautta rahkan joukossa., unohtamatta omenaa.

Ihanaa sunnuntain viettoa iiiihan jokaiselle joka nämä sanot tavoittaa! Oottekos muuten katsoneet ulos? En kestä miten kaunis pakkanen siellä on. Lumi näyttää niin kauniilta ja kristallin kirkkaalta… <3 

Pitäisköhän lähteä aamulenkille?

puspus. <3

12 vastausta artikkeliin “Viikon kivoin vaatetus

 1. Mäkin uskaltaudun aamulenkille tonne kylmään, tosin korvaan tän aamun aerobisen juoksun luistelulla! :) Sulla on aivan ihana blogi, etkä kirjota liian pitkiä tekstejä :D

  Tykkää

  1. Hei jee, ehkä munkin pitää nyt lähteä! Alkaa jo valoakin olla :) Mahtavaa, että menet heti aamusta luistelemaan! Oliko pikkasen kylmä? Täytyy itekin uskaltautua ainakin kerran luisteluradalle tänä vuonna, kun viime kerrasta on jo yli 10 vuotta aikaa.. hups. Osaankohan mie enää?? ;)Kiitos kehuista emppu ja kiva kun oot eksynyt tänne lukemaan. Ehkäpä uskallan jatkossakin hölötellä pitkiä juttuja :))

   Tykkää

 2. Täälläkin näyttää pihalla niin kauniilta, että tekisi mieli lähteä kävelylle, mutta nyt kyllä täytyisi pitää järki päässä eikä ainakaan mitään pitkää lenkkiä saa tehdä, kun kroppa tarvitsee lepoa raskaasta viikosta. Ehkä ihan vähän vain kevyesti :) Tuohon tekstien pituuteen muuten, niin musta on kiva kun osa kirjoittaa blogeissaan pidempiä tekstejä ja osa lyhempiä. Itse en jaksa kirjoittaa pitkästi eikä mulla ole niin paljon asiaakaan, lyhyestä virsi kaunis vois olla mun motto :D Mutta on kiva lukea sitäkin, kun joku jaksaa oikein pohdiskella asioita ja kirjoittaa ne munkin ajatukset paremmin auki omissa kirjoituksissaan. Toisaalta taas en jaksaisi lukea niin montaa blogia, jossa kaikissa on aina hirveän pitkiä kirjoituksia koska se vie hirveästi itselläni aikaa kun oon niin hidas lukemaan :D Onneksi on siis monenlaisia blogeja ja kirjoittajia ja kaikki omalla tavallaan kivoja.

  Tykkää

  1. Hyvä, että osaat välillä jäädä kotiin lepäämään. Onneksi aina voi vähän kävellä, eihän se pahaa tee.. ihan vähän vaan ;)On muuten totta, että tulee luettua tosi monenlaisia blogeja ja kaikilla ei voi tosiaan olla pitkiä tekstejä. Sun tekstit muuten on mun silmään pitkiä, mutta itse tykkäänkin siitä tyylistä. On kiva lueskella toisten hölötyksiä ja nähdä siihen oheen tietenkin kuvia. Molemmat siis tärkeät.. Ei pelkät kuvatkaan riitä vaikka olisivat kivoja. Pitäähän saada lukeakin toisen ajatuksia kunnolla :)

   Tykkää

 3. Me käytiin jo Apollon kanssa heittämässä aamulenkki :) Nyt aamukahvia naamaan…! Kivaa vaihtelua tällainen postaus :) Ei niinkään se lyhyys vaan ihan arkisuus. Onpa kaunis toi jälkimmäinen huivi! Pitää varmaan ens kerralla kotona vieraillessa penkoa äidin kaappeja :D Meillä se kyl menee yleensä niinpäin et äiti kattoo mun kaulassa olevaa huivia ”onpas toi kiva, voisin ottaa lainaan” ja sille tielle se sitten jää :) Mamma on ilmoittanut myös, etten saa heittää vanhoja laukkuja pois tai viedä kirppikselle, koska hän voi ottaa ne eikä tarvii ostaa itelle uusia :D PS. Kuolaan myös tuota sun kädessä killuvaa lompakkoa…Kors tai Jacobs ;)

  Tykkää

  1. Hahaa, äidin kaapille vaan.. toisaalta vissiin löytäisit sieltä vaan ne omat kaikki huivis :D Ja laukut myös. Sun ei tarvitse ainakaan huolehtia kierrätyksestä kun on joku joka ottaa. Ja voit ostaa uusia tilalle, kun vanhat menee ;)Jeejee, aamulenkit on parasta! Hyvä Apollo ja Petra :)

   Tykkää

 4. Iih sulla on kyllä niin ihania vaatteita! Nättiläinen! :)Pihalla on kyl super nätti ilma, odottelin vähän auringon paistetta ku yöllä oli ihan tähtikirkas taivas.. Mutta aion kyllä ulos mennä kans!

  Tykkää

 5. Heips pitkästä aikaa! :) Kunpa saisin varastettua sulta noi aikaiset aamuheräämiset. Terveisin joku, joka heräsi ja nousi puolitoista tuntia sitten…Tyylikäs oot ollut taas. Heitä vanhat farkut vaan pois ja osta uusia, tulee parempi mieli. Ja tuskinpa se on läskiä mitä suhun on tullut, vaan lihasta! On kyllä helpottavaa huomata, miten sitä vanhetessa alkaa miettimään mukavuutta ja käytännöllisyyttä enemmän. Onneksi kuitenkin tyylikkäätkin vaatteet voi olla mukavia yllä, kunhan ne on oikeankokoisia :) Tunnustan kyllä, että itse olen säästänyt muutamat lempifarkut, joihin joskus (ainakin toisiin niistä) toivon joskus mahtuvani treenin ja terveellisen ruokavalion seurauksena.

  Tykkää

  1. Oivoi, sulla on unilahjat kyllä kohdillaan. En usko ikinä nukkuneeni yli kahteentoista.. :) Ja sekin tarkoittaa että olen mennyt vasta aamulla nukkumaan. Sullakin varmaan venyy nukkumaanmeno aikalailla?Oon siirtänyt jo noita vanhoja farkkuja rohkeesti pois, uusia tilalle. Eihän sille voi mitään, että leviää :P Jotenkin sen hyväksyy jo, kun tietää että siinä on lihasta mukana. Uskon ainakin niin. Ja on mullakin ne parit ”skinny jeansit” joihin toivois joskus mahtuvansa vielä.. Eihän lemppareista voi luopua? ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s